Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Džeki napisal/-a:Ko si tam 25 +, je vse ful lažje, ker ima vsak tip teh let že svojo socialno mrežo (sodelavci..člani športnega kluba..bivši sošolci..družba ta in ta..) in potem se v bistvu išče partnerja v teh krogih in priveskih tega, zaprtih zabavah..
Močno dvomim v pravilnost tvoje trditve. Kaj pa v primeru, če so posamezniki v teh krogih že vsi oddani, ali pa kot pravi delusional, pač ne najdeš primerne zase, enostavno se z nikomer ne zgodi obojestranska privlačnost? Doslej sem vedno dal kapo dol ko sem bral tvoje prispevke, tokrat pa sem močno skeptičen.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Džeki napisal/-a:Ko si tam 25 +, je vse ful lažje, ker ima vsak tip teh let že svojo socialno mrežo (sodelavci..člani športnega kluba..bivši sošolci..družba ta in ta..) in potem se v bistvu išče partnerja v teh krogih in priveskih tega, zaprtih zabavah..
Meni pa se tak nacin iskanja boljse polovice niti ne zdi tako zelo napacen. Pravzaprav je mogoce najboljse zaceti v teh poznanih krogih....potem se pa stvar itak se razsiri, zacnes vn hodit po lokalih, diskacih...pa tam koga zahaklas, ce med poznanimi in njihovimi priveski nisi imel srece.
To je itak nekak tako....prjatu ma prjatla k ma sestro in ima ta cel kup prijateljic, ali pa sosolceva sestricna ipd....meni se to zdi cisto ql...
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Here we go again.v-e-s-n-a napisal/-a:Meni pa se tak nacin iskanja boljse polovice niti ne zdi tako zelo napacen. Pravzaprav je mogoce najboljse zaceti v teh poznanih krogih....potem se pa stvar itak se razsiri, zacnes vn hodit po lokalih, diskacih...pa tam koga zahaklas, ce med poznanimi in njihovimi priveski nisi imel srece.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz se strinjam z Džekijem... in dodajam - z leti se pač naučiš, kje imaš neke realne šanse in pristopiš in kje ne - seveda nikoli ne veš 100%, lahko spregledaš 100% hit in lahko narobe oceniš nek pozitiven feedback in naletiš na mino.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
IloveCoffee napisal/-a:Jaz se strinjam z Džekijem... in dodajam - z leti se pač naučiš, kje imaš neke realne šanse in pristopiš in kje ne - seveda nikoli ne veš 100%, lahko spregledaš 100% hit in lahko narobe oceniš nek pozitiven feedback in naletiš na mino.
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
tmis_ napisal/-a:Najslabši so mi dolgočasni pristopi, ko je že samo vprašanje dolgočasno.
"Čau, kako si?"
"Iz kje si?"
Kakšen pa bi po tvoje naj bil začetek pogovora? Če je preveč direkten ali domiseln pa spet ni prav.
In ne, ni slabih pristopov, so samo tipi, ki vam niso všeč in zaradi tega tudi pristop označite za bednega. Izjeme so "biseri", ki so na oko povsem simpatični, a si dečko zapravi šanse takoj ko vleti z izjavo kot je kera huda p.... ter odpade že v samem štartu.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kva zdej....so slabi pristopi al ni slabih pristopov? Kam se uvršča tale: Kera huda p... ?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
senjorina - Sramežljivka
Sem mogoče malce dvoumno napisala. Ti "biseri" so negativne izjeme, saj sem dala pod narekovaje. Torej da jim niti simpatičnost ne pomaga, čeprav je verjetno pri večini punc tako, da jim izgled fanta popolnoma zamegli svet pred očmi in pristopa, ki sem ga dala kot primer, ne bodo označile kot bednega.
Torej, izjeme pri dobrih pristopih so ti zgornji "biseri".
Torej, izjeme pri dobrih pristopih so ti zgornji "biseri".
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ prav vsaka stvar je lahko dobra ali slaba. zakaj bi bilo pri pristopu kaj drugače?
meni so isto bedni ti: "živjo!" "kako si?" "kako ti je ime?" intervjujev ne maram.
sploh pa mi je totalno mimo, ko se fant sam ne predstavi in te vpraša za ime. wtf.
"živjo jaz sem robi (poda roko in ni vrag da mu ne povem imena)..."= veliko boljše.
pa sovražim napad na cifro. "hej a mi daš telefonsko?" (aha. in shranil si m boš pod "ona mala lepa iz kmšja".
uf. še in še je bednih pristopov.
meni so isto bedni ti: "živjo!" "kako si?" "kako ti je ime?" intervjujev ne maram.
sploh pa mi je totalno mimo, ko se fant sam ne predstavi in te vpraša za ime. wtf.
"živjo jaz sem robi (poda roko in ni vrag da mu ne povem imena)..."= veliko boljše.
pa sovražim napad na cifro. "hej a mi daš telefonsko?" (aha. in shranil si m boš pod "ona mala lepa iz kmšja".
uf. še in še je bednih pristopov.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
senjorina - Sramežljivka
Ja ti pristopi kot "a mi daš št." ipd. so itak totalno vsiljivi in so kategorija zase. Meni se pa ne zdi nič takega, če vpraša samo za ime in kako sem, pač nekje se pogovor mora začeti. Če se prej sam predstavi, pa vsekakor dobi še kakšen plus pri meni. Ampak v grobem pa se verjetno vse strinjamo, če nam je tip na oko simpatičen, ne bo toliko pomembno če je vprašal nekaj tako vsakdanjega kot kako si, ker bomo vesele, da je sploh pristopil. (izvzeti simpatični mladci, ki napadejo s št. ali kakšno neprimerno besedo - vsaj pri meni taki odpadejo)
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
al pa da te vpraša: maš fanta ... rečes ja ... in pol ti še vseeno ne da mira ... in pol še one samopomilovalne izjave: škoda, sam če ga ne bi mela, sem ziher da ti tudi ne bi bil všeč ..itd jaooo no ... nehaj se špilat na noto usmiljenja
mi je pa blo izvirno ko me je en prek chata na fb na tak dolgočasen deževen dan vprašo
-kk sem
povem da mi je dolgčas
- ja pol pa verjetno tak kot js tut nič pametnega ne delaš ?
in jas: prav maš
- pa on spet: pol pa nimaš nobenega izgovora da ne greš z mano zdj na pijačo (in ga res nisem mela)
mi je pa blo izvirno ko me je en prek chata na fb na tak dolgočasen deževen dan vprašo
-kk sem
povem da mi je dolgčas
- ja pol pa verjetno tak kot js tut nič pametnega ne delaš ?
in jas: prav maš
- pa on spet: pol pa nimaš nobenega izgovora da ne greš z mano zdj na pijačo (in ga res nisem mela)
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov