Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jochie napisal/-a:bucka81 napisal/-a::roll: jochie a to deluje tudi obratno? upam, da ne
na megana težko!
Hehe prej na megana kot na Hondo
Poznam nekoga, ki misli Uaaaauu kok sem jst ne vem kaj in oh in sploh ker ima hondo, vozi pa tko neodgovorno da ajssss,.. rajši vidim da tip vozi megana : in normalno vozi
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
LARIKA napisal/-a:Jochie napisal/-a:bucka81 napisal/-a::roll: jochie a to deluje tudi obratno? upam, da ne
na megana težko!
Hehe prej na megana kot na Hondo
Poznam nekoga, ki misli Uaaaauu kok sem jst ne vem kaj in oh in sploh ker ima hondo, vozi pa tko neodgovorno da ajssss,.. rajši vidim da tip vozi megana : in normalno vozi
draga moja, ti si imela raznorazne nesreče itd, jaz še nobene! pa varno sem te tudi domov pripeljal, tako da prosim tiho!
kar se pa kvalitete moje vožnje tiče, ima Tamala drugačno mnenje, pa sta se obe naenkrat vozili z mano. kakorkoli, drugič boš pač šla s svojim avtom pa je zgodba končana...
ostalim pa sorry za off topic...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Dragi joško imela sem samo 1 prometno nesrečo. ti pa imaš še več kot dovolj časa da jo doživiš s takim načinom vožnje. Slej ko prej boš tudi ti dobil po buči zaradi take vožnje. Nočem se kregat, ampak sam veš kakšno je bilo stanje,...
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Viktor - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: lj
Golden_lady napisal/-a:No, zgodilo se mi je že tudi, da je bil vame zaljubljen prijatelj iz otroštva in ko mi je to povedal neke noči, ko sem se ravno razšla z bivšim fantom, me je to res razkurilo. Mislim, pa ne moreš kar takoj napasti nekoga, ki se je ravnokar razšel s svojim partnerjem. Tega mu niti nisem toliko zamerila kot to, da so me potem še celo noč njegovi in moji prijatelji (nekaj jih imava skupnih) poskušali pregovoriti, da naj sem z njim, ker je vredu poba. Pa čakajte malo, de`ci, pa to ne gre kar tako... ni dovolj, da je nekdo ok in prijazen, valda more biti tudi kemija med dvema, sicer to ni to. In potem so me še nekaj časa po tisti žurki prijatelji gledali postrani, ker se nisem odločila zanj. Poslušala sem svoje srce in vem, da sem prav naredila, ne maram pa vsiljivosti in on vsekakor ni bil prizanesljiv z mano, saj je v isti noči poslal k meni še parkrat kolege. Nezrelost pa takšna... V končni fazi bi bila jaz z njim in ne vsi ostali, tako da res ne vem, kaj se ima kdo vmešavati v takšne stvari. Z njim pa nisem hotela biti samo zato, da bi osrečila njega in njegove zveste prijatelje.
probi razumet njega biatch
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
zdaj trenutno sem se dveh glupih samo spomnila, ker sta še najbolj sveža:)bila sem veni, pa je prišel tip do mene in me vprašal če bi se šla popeljat z njegovim kabriom:)
tadrugi pristop pa je dokaj podoben, me je tip vprašal, če sem že gdaj seksala na usnjenih sedežih v bmwju..sem rekla da ne..on pa a bi?:)zgleda da tipi prau špilajo na te strune, pol pa se čudijo, da jih ženske izkoriščajo(ene), da jim plačujejo pijače itd..jaz nikol ne padam na take fore in sn se že prau zamislila, če so takšni samo v mb, al je to golo naklučje?
spomnim se tudi pristopa enega mojega bivšega..je prišel do mene in me vprašal, od kot sem mu znana..pol sva bla skup 2 meseca, pa sem z njim končala, in sva še samo prijateljevala, ven sma šla kam, na pijačo itd.in sem vmes vidla, da dejansko ne pozna druge finte, ker je vedno vsako vprašal punco:od kot si mi znana, princeska:)vsaka je bla pač princeska..
tadrugi pristop pa je dokaj podoben, me je tip vprašal, če sem že gdaj seksala na usnjenih sedežih v bmwju..sem rekla da ne..on pa a bi?:)zgleda da tipi prau špilajo na te strune, pol pa se čudijo, da jih ženske izkoriščajo(ene), da jim plačujejo pijače itd..jaz nikol ne padam na take fore in sn se že prau zamislila, če so takšni samo v mb, al je to golo naklučje?
spomnim se tudi pristopa enega mojega bivšega..je prišel do mene in me vprašal, od kot sem mu znana..pol sva bla skup 2 meseca, pa sem z njim končala, in sva še samo prijateljevala, ven sma šla kam, na pijačo itd.in sem vmes vidla, da dejansko ne pozna druge finte, ker je vedno vsako vprašal punco:od kot si mi znana, princeska:)vsaka je bla pač princeska..
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Očitno je tvoj pristop enak.Viktor napisal/-a:probi razumet njega biatchGolden_lady napisal/-a:No, zgodilo se mi je že tudi, da je bil vame zaljubljen prijatelj iz otroštva in ko mi je to povedal neke noči, ko sem se ravno razšla z bivšim fantom, me je to res razkurilo. Mislim, pa ne moreš kar takoj napasti nekoga, ki se je ravnokar razšel s svojim partnerjem. Tega mu niti nisem toliko zamerila kot to, da so me potem še celo noč njegovi in moji prijatelji (nekaj jih imava skupnih) poskušali pregovoriti, da naj sem z njim, ker je vredu poba. Pa čakajte malo, de`ci, pa to ne gre kar tako... ni dovolj, da je nekdo ok in prijazen, valda more biti tudi kemija med dvema, sicer to ni to. In potem so me še nekaj časa po tisti žurki prijatelji gledali postrani, ker se nisem odločila zanj. Poslušala sem svoje srce in vem, da sem prav naredila, ne maram pa vsiljivosti in on vsekakor ni bil prizanesljiv z mano, saj je v isti noči poslal k meni še parkrat kolege. Nezrelost pa takšna... V končni fazi bi bila jaz z njim in ne vsi ostali, tako da res ne vem, kaj se ima kdo vmešavati v takšne stvari. Z njim pa nisem hotela biti samo zato, da bi osrečila njega in njegove zveste prijatelje.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Viktor napisal/-a:Golden_lady napisal/-a:No, zgodilo se mi je že tudi, da je bil vame zaljubljen prijatelj iz otroštva in ko mi je to povedal neke noči, ko sem se ravno razšla z bivšim fantom, me je to res razkurilo. Mislim, pa ne moreš kar takoj napasti nekoga, ki se je ravnokar razšel s svojim partnerjem. Tega mu niti nisem toliko zamerila kot to, da so me potem še celo noč njegovi in moji prijatelji (nekaj jih imava skupnih) poskušali pregovoriti, da naj sem z njim, ker je vredu poba. Pa čakajte malo, de`ci, pa to ne gre kar tako... ni dovolj, da je nekdo ok in prijazen, valda more biti tudi kemija med dvema, sicer to ni to. In potem so me še nekaj časa po tisti žurki prijatelji gledali postrani, ker se nisem odločila zanj. Poslušala sem svoje srce in vem, da sem prav naredila, ne maram pa vsiljivosti in on vsekakor ni bil prizanesljiv z mano, saj je v isti noči poslal k meni še parkrat kolege. Nezrelost pa takšna... V končni fazi bi bila jaz z njim in ne vsi ostali, tako da res ne vem, kaj se ima kdo vmešavati v takšne stvari. Z njim pa nisem hotela biti samo zato, da bi osrečila njega in njegove zveste prijatelje.
katero derište .... daj idi k mamici naj te podoji še z desno joško
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kar se pristopov tiče ... se tistih zlajnanih itak ne spomnim ... bi pa izpostavila par pristopov, ki so mi bili totalno nenavadni:
- situacija mb: sobota zvečer na nekem easy koncertu pride nek tip in kljub temu,da je imel simpatičen pristop in da mi je bil vizualno všeč ... mi je potem kr minlo do njega. Tip je po prvi minuti začel z totalno čudnim epp-jem:
on: 'Kaj ko bi midva šla k meni ... glej imam radijatorje (in pri tem dvigne majco), jajčka imam sveže obrita in celo noč bi se ukvarjal s tabo.'
jaz: ... ne hvala
on: ' Ti bom pokazal s katerimi puncami sem bil, pa njih vprašaj, če sem jih dobro poseksal'
jaz: še bolj ... kako prijazno od tebe ... ampak res, ne.
on: 'dam ti pet minut časa, da se odločiš' in je šel ... po 5 min je prišel nazaj in spet začel kako ima sveže pobrita jajčka,kako mu lahko stoji ure in ure ...in ko sem videla,da ne bo kr tako odnehal sem se odločila za tatično potezo.
Rekla sem mu nekaj v tem smislu: 'dečko v tem času, ko ti zdaj mene prepričuješ, bi sigurno kresnil dve punci ... mogoče celo dve hkrati. A ni potem pametneje da ne trošiš toliko energije na meni. Jaz nisem za, kr sem v procesu prebolevanja '
(in kar je največja scena ... tip je bil ful lep in če bi ne bi imel tistega ala prosim pofukaj me pristopa, bi še mogoče bila z njim)
- situacija avstrija: žuramo v klubu in pride nek avstrijec s pristopom v obliki vprašanj, kaj so moji letni športi, kaj so moji zimski športi, če je to moja naravna barva las? ... svašta ... čudno, da ni prišel z priborom za kvačkanje
- situacija italija: mah meni so nasplošno it smešni s svojim pristopom ... kr vse bi ti dali, po celem planetu bi te na potovanje odpeljati in za konec bi zvezdo z neba za tebe ukradli ...
-situacija nemčija: sredi frankfurta se prikaže nek tip in me prosi, če sem za sex. In da če hočem, mi plača ... moj odgovor je bil: Ne, škorne iščem
Sta pa mi dva pristopa ostala totalno pozitivno v spominu:
1. sem v kavarni, ko pride tip in mi zaželi lep dan in mi poda listek in gre. Na listku sta bila narisana matematični moški + matemačična ženska = (narisana)kava in spodaj njegova številka. Izvirno.
2. na nekem afteru pride en tip in reče: ' bog, sam igor iz zagreba i voleo bi te upoznati' . Totalno preprosto in ravno to mi je bilo všeč.
- situacija mb: sobota zvečer na nekem easy koncertu pride nek tip in kljub temu,da je imel simpatičen pristop in da mi je bil vizualno všeč ... mi je potem kr minlo do njega. Tip je po prvi minuti začel z totalno čudnim epp-jem:
on: 'Kaj ko bi midva šla k meni ... glej imam radijatorje (in pri tem dvigne majco), jajčka imam sveže obrita in celo noč bi se ukvarjal s tabo.'
jaz: ... ne hvala
on: ' Ti bom pokazal s katerimi puncami sem bil, pa njih vprašaj, če sem jih dobro poseksal'
jaz: še bolj ... kako prijazno od tebe ... ampak res, ne.
on: 'dam ti pet minut časa, da se odločiš' in je šel ... po 5 min je prišel nazaj in spet začel kako ima sveže pobrita jajčka,kako mu lahko stoji ure in ure ...in ko sem videla,da ne bo kr tako odnehal sem se odločila za tatično potezo.
Rekla sem mu nekaj v tem smislu: 'dečko v tem času, ko ti zdaj mene prepričuješ, bi sigurno kresnil dve punci ... mogoče celo dve hkrati. A ni potem pametneje da ne trošiš toliko energije na meni. Jaz nisem za, kr sem v procesu prebolevanja '
(in kar je največja scena ... tip je bil ful lep in če bi ne bi imel tistega ala prosim pofukaj me pristopa, bi še mogoče bila z njim)
- situacija avstrija: žuramo v klubu in pride nek avstrijec s pristopom v obliki vprašanj, kaj so moji letni športi, kaj so moji zimski športi, če je to moja naravna barva las? ... svašta ... čudno, da ni prišel z priborom za kvačkanje
- situacija italija: mah meni so nasplošno it smešni s svojim pristopom ... kr vse bi ti dali, po celem planetu bi te na potovanje odpeljati in za konec bi zvezdo z neba za tebe ukradli ...
-situacija nemčija: sredi frankfurta se prikaže nek tip in me prosi, če sem za sex. In da če hočem, mi plača ... moj odgovor je bil: Ne, škorne iščem
Sta pa mi dva pristopa ostala totalno pozitivno v spominu:
1. sem v kavarni, ko pride tip in mi zaželi lep dan in mi poda listek in gre. Na listku sta bila narisana matematični moški + matemačična ženska = (narisana)kava in spodaj njegova številka. Izvirno.
2. na nekem afteru pride en tip in reče: ' bog, sam igor iz zagreba i voleo bi te upoznati' . Totalno preprosto in ravno to mi je bilo všeč.
-
Golden_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2006
Viktor napisal/-a:Golden_lady napisal/-a:No, zgodilo se mi je že tudi, da je bil vame zaljubljen prijatelj iz otroštva in ko mi je to povedal neke noči, ko sem se ravno razšla z bivšim fantom, me je to res razkurilo. Mislim, pa ne moreš kar takoj napasti nekoga, ki se je ravnokar razšel s svojim partnerjem. Tega mu niti nisem toliko zamerila kot to, da so me potem še celo noč njegovi in moji prijatelji (nekaj jih imava skupnih) poskušali pregovoriti, da naj sem z njim, ker je vredu poba. Pa čakajte malo, de`ci, pa to ne gre kar tako... ni dovolj, da je nekdo ok in prijazen, valda more biti tudi kemija med dvema, sicer to ni to. In potem so me še nekaj časa po tisti žurki prijatelji gledali postrani, ker se nisem odločila zanj. Poslušala sem svoje srce in vem, da sem prav naredila, ne maram pa vsiljivosti in on vsekakor ni bil prizanesljiv z mano, saj je v isti noči poslal k meni še parkrat kolege. Nezrelost pa takšna... V končni fazi bi bila jaz z njim in ne vsi ostali, tako da res ne vem, kaj se ima kdo vmešavati v takšne stvari. Z njim pa nisem hotela biti samo zato, da bi osrečila njega in njegove zveste prijatelje.
Res nimaš nič pametnejšega za pripomniti razen žalitev?
Izkušnja je dobra šola, samo šolnina je draga...
Bonsai
Bonsai
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Golden_lady ima cist prov. Ce ni kemije pac ne bo slo. Pa da reces prjatlom da pol zensko prepricujejo, da bi morala bit skupi kotira zelo visoko na lestvici bedarij, ki ti unicijo se tiste sanse k si jih mel.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov