Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
JustThatGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a JustThatGirl » 01. Avg. 2010 13:21

Sedim na klopici in čakam frendico.Ker je blo bolj malo ljudi sem že od daleč vidla nekega tipa približno 20 let starega ki si slači majco js sm bla že takrat "Ftw?" (oktober je bil,zato je blo še bolj čudno).In čez nekaj minut pride ta tip do mene brez majice seveda.V obraz ni bil neki preveč lep zato je mogu kazat svoje mišice :roll: Me upraša če mu povem kje je neka cerkev(?v bližini ni blo nobene cerkve).Potem me upraša če bi šla z njim na pijačo,js mu rečem da čakam frendico in on.
"Sej frendica lahko počaka.Kolko pa si stara?"
"15".Zgledam starejša :D In on kr naenkrat brez da bi sploh kaj reku gre vija mislim haloooooooo :D
Uporabniški avatar
JustThatGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a JustThatGirl » 01. Avg. 2010 13:21

Sedim na klopici in čakam frendico.Ker je blo bolj malo ljudi sem že od daleč vidla nekega tipa približno 20 let starega ki si slači majco js sm bla že takrat "Ftw?" (oktober je bil,zato je blo še bolj čudno).In čez nekaj minut pride ta tip do mene brez majice seveda.V obraz ni bil neki preveč lep zato je mogu kazat svoje mišice :roll: Me upraša če mu povem kje je neka cerkev(?v bližini ni blo nobene cerkve).Potem me upraša če bi šla z njim na pijačo,js mu rečem da čakam frendico in on.
"Sej frendica lahko počaka.Kolko pa si stara?"
"15".Zgledala sm starejša :D In on kr naenkrat brez da bi sploh kaj reku gre vija mislim haloooooooo :D
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 01. Avg. 2010 18:58

Džeki napisal/-a:S stalkerji imata probleme predvsem dva tipa žensk:

-preveč prijazne, ki ne znajo reči odločno ne, ampak ves čas dajejo dvojne signale, ki si jih stalker pač razlaga, kot njemu paše

-take, ki jim podzavestno ugaja,da jih nekdo kao zalezuje in uživajo v vlogi žrtve; za njih je značilno da občasno spustijo signal, ki stalkerja močno podžge, potem se pa umaknejo in čudijo "kaj bi ta čudak sploh rad"

Se ne strinjam s tem!!! Ko sem prišla v novo družbo je bilo tam več oseb, ki jih nisem poznala (tako ženskega kot moškega spola). Z vsakim sem se zaklepetala kdaj, šla kdaj sama ven in se do VSEH enako obnašala. Enemu fantu (ki mi že od začetka ni bil niti najmanj všeč, ampak nisem hotela biti nesramna in ignorantska, ampak sem se potrudila pa normalno obnašala do njega) se je zdelo, da sem mu s tem povedala, da mi je všeč. In enkrat se je naša cela družba zmenila da se nekje dobimo in ker je ta živel najbližje mene, se je ponudil, da me pobere in pelje tja. Ko me je peljal domov me je pa zaklenil v avto in ni spustil ven iz avta, ko sem mu razložila da hočem iti me je po nekaj časa spustil ven. Seveda nikoli nikamor nisem želela več z njim, a popolnoma se mu nisem mogla izogniti zaradi družbe. Sem pa vsem povedala, kaj se je zgodilo, in zmeraj je bil potem nekdo z mano ker ta tip me je zasledoval, vsak dan sem dobila vsaj 6 smsjev in 1 mail dolg 1-2 A4 strani in nešteto neodgovorjenih klicev, čeprav sem mu jasno povedala: ne kliči me več, ne mi več pisati smsjev in mailov. Iz kjer se je dalo sem ga blokirala in nisem več govorila z njim sploh. In to je trajalo pol leta. Večkrat se je želel pogovoriti z mano, in takrat je vedno še en kolega, tak malo bolj strašen prišel zraven in potem je ta psiho šel stran.
Sem pa ugotovila, da ker je malo čuden so punce že od začetka nesramne do njega in se ne želijo niti normalno prijateljsko pogovarjati, ko pa sem se jaz normalno z njim pogovarjala je bilo za njega to prvič da ima normalen kontakt z žensko, zato je tako zapalil.
Psihopati so pač psihopati, neglede na to kako se ženska do njega obnaša!!!! In ni ženska kriva, da tip ne razume, da naj da mir!!!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Avg. 2010 19:37

Džeki napisal/-a:S stalkerji imata probleme predvsem dva tipa žensk:

-preveč prijazne, ki ne znajo reči odločno ne, ampak ves čas dajejo dvojne signale, ki si jih stalker pač razlaga, kot njemu paše

-take, ki jim podzavestno ugaja,da jih nekdo kao zalezuje in uživajo v vlogi žrtve; za njih je značilno da občasno spustijo signal, ki stalkerja močno podžge, potem se pa umaknejo in čudijo "kaj bi ta čudak sploh rad"

Ne vem če glih.. stalkerji so pač bolani ljudje, ki ne dojamejo, pa ni važno kako odločen, resen, glasen ali nesramen si..
Kokr da bi reku, da je ženska kriva ker jo je nekdo posilil, ker ni dovolj odločno rekla ne? to so pač "posebna" vrsta ljudi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 01. Avg. 2010 23:15

girl92 napisal/-a:dobiš mesič nasledn dan po žurki, kjer enga spoznaš pa se družta 10 min :
ne da se mi po ovinkih, ti kar naravnost povem da si mi ful ful všeč.

Ta pristop je super!! Zalomi se lahko le pri 1) tipa na splošno ne bi rada nikoli več vidla, ker je grd ali glup ali psihično nestabilen oz. 2) je izsilil ali izvohal cifro.

In Džeki - z onimi kvazi profili si zgrešil. Big time.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Avg. 2010 23:52

meni je tudi zgornji pristop všeč.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 02. Avg. 2010 0:24

Ena bolj frišnih. Bazen, mirna okolica, s kolegico sediva na obronku kopališča s polnimi usti smokija (posledica munchies) in se režima na polno (posledica super ideje). Pride mimu en tip naju fehta za faracajg, ga mu ga dam, ker mislim da bo pol šel. Bad idea! Tipo nama začne ponujat cigarete, pa midve da ne boma. In začne nakladat da kak bi blo bolš bit na morju, pa mu reče kolegica nazaj da midve pa nisma fenice morja in nama je tak čist ok. Nakar tip vpraša, če lahka prisede in midve v totalen smeh, pa nardi tak resen fris in reče: ''pa kaj jaz nisem vajin tip al kaj, zakaj se mi režita'' in midve še bolj v smeh in ej tipo se vsede poleg naju. Midve se tak zadržano pogledama, pa mu je potegnal da ne bo nič in gre. No pol se pa midve tak prestavima na drugo stran, kopališča ker je bla bliže wc-jem in gostilni in spet pride ta tip mimo in začne: ''oooo, vidve, spet se srečamo'' in midve ono na bad, pa pride do naju pa me pogleda pa mi reče:''ej ti si mi ful lušna, a bi ti mene mela če bi js tebe mel''. pa js: ''ne'. pa on: ''pa vsaj za 2-3 ure dokler smo tule ne?''. in js: ''ne.'' in potem je šel in cel dan ga nisma vidle več. :roll:

U glavnem edn tistih ko si jih bom res zapomnala po bednem pristopu. Že sam tip je bil na pogled antipatičen, no, ko je začela govorit pa je bla sploh pika na ''i''. :roll:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Avg. 2010 0:50

ok, zadnji del je sicer res beden.

ampak meni je bedno to, kako se punce obnašajo ko pride en x tip se z njimi pogovarjat. se obnašajo, kot da je pršu vesoljc na zemljo. pa sej je samo človek s katerim lahko spregovoriš 2 besedi! sej ni vsak psihopat!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 02. Avg. 2010 0:55

Če to leti na mene ne, nisem brezevze napisala tistega s polnimi usti smokija (posledica munchies) in se režima na polno (posledica super ideje).. Z drugimi besedami: ble sma super kul skurjene na zeliščih. In ja, v takem stanju ko sanjaš o najbolj bizarnih stvareh, se je zelo težk pogovarjat z enim x-tipojem ko pride small talkat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Avg. 2010 1:00

Tle se pa strinjam delusional..
punce so včasih tako šokirane, ko kakšen tip pride poklepetat in pol reagirajo včasih grozno nesramno.. spet po drugi strani bojo pa jamrale, kako in zakaj tipi ne delajo več prvih korakov?

Aja Tearjerker, to ne leti direktno na tvoj post.. ampak na druge cvetke, ki jih preberem tuki..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 04. Avg. 2010 20:04

Najslabši so mi dolgočasni pristopi, ko je že samo vprašanje dolgočasno.

"Čau, kako si?"
"Iz kje si?"

ali pa kar direktne izpovedi ljubezni tipa, ki si ga vidla natanko 2x v življenju:

A: "Ti si meni ful všeč"
B: ....

Drugače pa razumem, da pristopit k ženski ni najlažja stvar na svetu in zato ne odgriznem glave ravno vsakemu, ki pride k meni. Reagiram večinoma na prijazen, vljuden način, razen če presodim, da je tip ekstra vsiljiv in da bi mu prijazen nasmešek že pomenil, da lahko brez problema položi roko na mojo zadnjo plat.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 04. Avg. 2010 20:20

tmis_ napisal/-a:Najslabši so mi dolgočasni pristopi, ko je že samo vprašanje dolgočasno.

"Čau, kako si?"
"Iz kje si?"

Nekak moraš začet pogovor, ne? :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 04. Avg. 2010 20:46

Okej, ampak nek hud vtis name ne bo naredil z vprašanjem, na katerega težko izumiš kakšen zanimiv odgovor in posledično zanimiv pogovor. Seveda če moški pristopi do mene na tak način, ne bo konec sveta in ga zato ne bom živega odrla ali odpikala v sekundi, še vedno pa preferiram pristop, ki bo v meni vsaj malo vzbudil željo po pogovoru.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Avg. 2010 21:13

Ena hardcore resnica za moške forumaše: manj ženske gnjaviš, raje te imajo.

Ko si tam 25 +, je vse ful lažje, ker ima vsak tip teh let že svojo socialno mrežo (sodelavci..člani športnega kluba..bivši sošolci..družba ta in ta..) in potem se v bistvu išče partnerja v teh krogih in priveskih tega, zaprtih zabavah..

Seriously, ne poznam nobenega tipa, starega okoli 30, ki je kolk tolk normalen, pa da hodi zvečer pecat ženske okoli.Ker ni treba.Ker ima svoj nabor telefonskih bivših/simpatij/znank/teh in teh in točno ve, kam poklicat, če hoče malo zabave..Ve pa tudi, ker se giblje v ustreznih socialnih krogih, kateri je všeč, kje ima šanse..

Drugo so asocialci in večni postavljači, ki pr 30 jagajo brucke, kar je zanesljiva pot v dolgoročno depresijo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Avg. 2010 22:53

in kaj če ti tej tvoji socialni krogi niso všeč oz. pač tam ni ustrezne osebe zate?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov