Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
itak da nisem hodila z njim. ni mi bil všeč pa še takrat mi je blo ful nerodno nevem če bi vpričo staršev upala reči ,ja , s tabo bom pa hodil. bilo mi je 14 let. zlo dolg nzaj.
zvezdica
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Zbrisan offtopic. Ne smetite več teme.. Hvala!
It was forever..but it didnt last long..
- Chihuahua
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2010
Jaz bi verjetno cepala od smeha če bi doživela kaj takega. Sva pa ravno danes s sestro doživele enega napaljenega tipa (kategorija nad 40 let) v lokalu, sicer napol praznem, ko sva pile kavico in pristopi k nama češ da se je zaljubil v naju (wtf) in ne more mimo ne da naju vpraša če lahko prisede. Nama ni bilo ravno do take družbe in sem hitro butnila, da mave neke hude debate in bi raje mele mir. K sreči je razumel namig in se pobral. Kasneje preden se je odpeljal naju je še odzdravil kot da se poznamo že celo večnost.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
meni je najbolj nadležno da če med plesom pride kak tip in se kar vsiljuje zraven pa se lomi tam in vesi po tebi in se te dotika pa grabi ... take je najtežje odgnat ker si nič ne dajo dopovedat ... še če ti obupaš pa greš stran pride za tabo ... najbolj mi je ostal en v spominu (mogoče tudi zarad neprijetnega vonja) ko nama s kolegico ni dal mira, povsod nama je sledil (se najdejo taki ki v slovarju nimajo besedice NE in nesramnih besed) zato sva se mu zlagale da sma lejzbike in da naju niti najmanj ne zanima on pa še bolj zagret ... pa wauuu a vaju lahko vidim kk se lubčkata .... jaoooo
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kolk pa je star'?
ko slišim take, sm še vseeno vesela, da sem samska, kot pa s takim.
ko slišim take, sm še vseeno vesela, da sem samska, kot pa s takim.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
*kayka* napisal/-a:zanc me klikne en "kolega" bolj znanec na FB, sva se tisti dan srecala po dolgem casu in on men...ej a bi ti bl aza ksno avanturco z mano... (tip ma punco pa otroka!)
Takšni modeli samo udejanjanjo staro frazo tega foruma "bodi kar si".
On je pač en vezan model, ki išče eno za postranski f..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Džeki napisal/-a:*kayka* napisal/-a:zanc me klikne en "kolega" bolj znanec na FB, sva se tisti dan srecala po dolgem casu in on men...ej a bi ti bl aza ksno avanturco z mano... (tip ma punco pa otroka!)
Takšni modeli samo udejanjanjo staro frazo tega foruma "bodi kar si".
Kaj že? Kreten?
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Ok, sicer ni glih pristop ampak ok....
Se mi je že zgodilo, da začnem dobivat kar neke klice, številka mi je bla nepoznana in ker sem v tistem času dajala neke oglase na bolho, sem sklepala da me kličejo zaradi tega, zato sem cela navdušena klicala nazaj, ampak mi ni nikoli nihče dvignil. Mojo cifro pa se drugače zelo redko dobi, ker sem pred kratkim novo sim kartico kupila.
Pol čez čas začnem dobivat smse (s te iste številke) v stilu "kako sem, kaj počnem in kaj bi se lahko dobila"......ok, na prvi sms sem odpisala nekaj takega "od kje pa maš mojo cifro in ali se poznava" (ker bi blo čist možno, da je kak znanec).....hehe in model odgovori, da me je mel shranjeno v telefonu pa da se ne spomni od kje. Poleg tega me je vprašal tudi kako mi je ime, pa odkod sem pa kolko sem stara (?)
tu mi je blo že vse čudno zato...
...ga jaz seveda ignoriram, vmes se skrivnostni sporočevalec predstavi z imenom in priimkom, starostjo in od kod je (vse po smsu), jaz ignoriram.....vsak dan pride najmanj 10 smsov in 7,8 klicev, spet ignoriram. Pa vedno eni in isto, če bi se lahko spoznala....meni je čez čas prekipelo in sem ga klicala nazaj, pa mi je dol vrgel telefon jao ....
No tole je eden malo bolj čudnih pristopov ki sem jih doživela, končalo pa se je tako, da se je oče enkrat oglasil na telefon ravno ko me je tisti zalezovalec klical, verjetno se je takrat vsral v hlače
Aja, pa poguglala sem tudi njegovo cifro hehe pa našla neke oglase za kmečka orodja na netu
Se mi je že zgodilo, da začnem dobivat kar neke klice, številka mi je bla nepoznana in ker sem v tistem času dajala neke oglase na bolho, sem sklepala da me kličejo zaradi tega, zato sem cela navdušena klicala nazaj, ampak mi ni nikoli nihče dvignil. Mojo cifro pa se drugače zelo redko dobi, ker sem pred kratkim novo sim kartico kupila.
Pol čez čas začnem dobivat smse (s te iste številke) v stilu "kako sem, kaj počnem in kaj bi se lahko dobila"......ok, na prvi sms sem odpisala nekaj takega "od kje pa maš mojo cifro in ali se poznava" (ker bi blo čist možno, da je kak znanec).....hehe in model odgovori, da me je mel shranjeno v telefonu pa da se ne spomni od kje. Poleg tega me je vprašal tudi kako mi je ime, pa odkod sem pa kolko sem stara (?)
tu mi je blo že vse čudno zato...
...ga jaz seveda ignoriram, vmes se skrivnostni sporočevalec predstavi z imenom in priimkom, starostjo in od kod je (vse po smsu), jaz ignoriram.....vsak dan pride najmanj 10 smsov in 7,8 klicev, spet ignoriram. Pa vedno eni in isto, če bi se lahko spoznala....meni je čez čas prekipelo in sem ga klicala nazaj, pa mi je dol vrgel telefon jao ....
No tole je eden malo bolj čudnih pristopov ki sem jih doživela, končalo pa se je tako, da se je oče enkrat oglasil na telefon ravno ko me je tisti zalezovalec klical, verjetno se je takrat vsral v hlače
Aja, pa poguglala sem tudi njegovo cifro hehe pa našla neke oglase za kmečka orodja na netu
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
S stalkerji imata probleme predvsem dva tipa žensk:
-preveč prijazne, ki ne znajo reči odločno ne, ampak ves čas dajejo dvojne signale, ki si jih stalker pač razlaga, kot njemu paše
-take, ki jim podzavestno ugaja,da jih nekdo kao zalezuje in uživajo v vlogi žrtve; za njih je značilno da občasno spustijo signal, ki stalkerja močno podžge, potem se pa umaknejo in čudijo "kaj bi ta čudak sploh rad"
-preveč prijazne, ki ne znajo reči odločno ne, ampak ves čas dajejo dvojne signale, ki si jih stalker pač razlaga, kot njemu paše
-take, ki jim podzavestno ugaja,da jih nekdo kao zalezuje in uživajo v vlogi žrtve; za njih je značilno da občasno spustijo signal, ki stalkerja močno podžge, potem se pa umaknejo in čudijo "kaj bi ta čudak sploh rad"
-
girl92 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2010
dobiš mesič nasledn dan po žurki, kjer enga spoznaš pa se družta 10 min :
ne da se mi po ovinkih, ti kar naravnost povem da si mi ful ful všeč.
al pa te en vid na žurki 5 sekund, k ti lih odhajaš od tam, pa te kliče čez par minut kje si, pa pošilja razne smse. v katerih že izliva svoja čustva.
ne da se mi po ovinkih, ti kar naravnost povem da si mi ful ful všeč.
al pa te en vid na žurki 5 sekund, k ti lih odhajaš od tam, pa te kliče čez par minut kje si, pa pošilja razne smse. v katerih že izliva svoja čustva.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
little.miss.trouble napisal/-a:ko nama s kolegico ni dal mira, povsod nama je sledil (se najdejo taki ki v slovarju nimajo besedice NE in nesramnih besed) zato sva se mu zlagale da sma lejzbike in da naju niti najmanj ne zanima on pa še bolj zagret ... pa wauuu a vaju lahko vidim kk se lubčkata .... jaoooo
Ja kaj pa si pričakovala?? Hahahaha, vidve sta tut face .
Go away, lesbian sex here
A goal without a plan is just a wish.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Oo, jz sm mela hujšo situacijo en teden nazaj. En mlajši tip v lokalu (očitno reden gost) klepeta s šefico in sodelavko, jima časti pijačo in časti še men en sokec. Pride naslednjič, se spet ukampira pr šanku, jz tm usput mal poklepetam z njim, ker sm pač chit-chatty tip človeka in ne ignoriram ljudi, razen če so res tečni. Mi tip na koncu reče za cifro, kao če me lah kdaj pokliče za kšno pijačko. Men jasno nič, mu pač rečem, da mu je ne dam in da se mi ne da hodit na pijačke z xy ljudmi iz lokala. Mhm, kur*c. (pardon my french.) Čez dva dni neka neznana cifra na telefonu, se javim in glas od tega tipa. Začne sprašvat, kdaj kej delam in da pride kej okol. Men itak nič jasno (clap-clap za nadvse prijazne sodelavke, ki se jim zdi moja telefonska očitno na voljo za kogarkoli?). Ko me je naslednjič klicu, se mu pač nisem javla, ker me nima kej za klicat. In aaa, če me v lokalu praša, zakaj se ne javim/pokličem nazaj, majkemi, da dobi kozarc v glavo! Pa no more chit-chatting for him iz moje strani spljoh, nej kr s kavomatom debato udari in njega kliče, če mu paše.
Drgač pa Jochie, jz sm tut sposobna človeku po krajšem druženju dat cifro. Ampak pač človeku, ki mi je zanimiv, kul in bi bla vesela, če bo kej poklicu, kak msg poslal. Pol tut ni panike, če mi sorazmerno hitr pošlje msg, da mu je blo kul in da je blo fajn, da smo se spoznal. Hvalabogu, da se ne gre nekih for s tri dni počakat pa tko naprej Dat cifro človeku, ki me ne pritegne sploh (ne za kolega, ne za kej več), in mi bo kakršen sms iz njegove strani tečen, se mi zdi pa neumno.
Drgač pa Jochie, jz sm tut sposobna človeku po krajšem druženju dat cifro. Ampak pač človeku, ki mi je zanimiv, kul in bi bla vesela, če bo kej poklicu, kak msg poslal. Pol tut ni panike, če mi sorazmerno hitr pošlje msg, da mu je blo kul in da je blo fajn, da smo se spoznal. Hvalabogu, da se ne gre nekih for s tri dni počakat pa tko naprej Dat cifro človeku, ki me ne pritegne sploh (ne za kolega, ne za kej več), in mi bo kakršen sms iz njegove strani tečen, se mi zdi pa neumno.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov