Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Apr. 2010 14:56

lahko pa papkom celo rečete, da ste HIV negativne! :D

po moje bi bil isti učinek...

:D
Uporabniški avatar
LeillaLee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LeillaLee » 10. Apr. 2010 15:24

Tale tema je prov za nasmejat se in hkrati jokat.
Jaz sem v Franciji doživela eno izmed najlepših osvajan:)
Bila sem na maturantskem izletu in poleg temperamentnih špancih mi je kar zastajal dih ampak ko smo se ustavili v Nici v Franciji... uf:)
Pristopu je en ful sexy in luštn francoz, ki se je ful lepo pogovarjal z mano, nič vsiljivo, spraševal je s kje sem, kako mi je ime in seveda malo pihal na dušo...izmenjala sva si msn naslov in povrhu vsega nam je plačal račun za 70€ v kafiču:)... še vedno se slišiva preko msnja in blo je prov posebno doživetje, da eni navadni punci nek hud tip piha na dušo:)

Grozno doživetje:
Poletje in itak žur v Portorožu ko pristopi sošolec od prijateljice in se mi predstavi in me gleda v joške in reče :"Živjo jaz sem nekaj sekund tiho in hudi joški" jz sm se počutila tko bedno da bi najraje zbežala.

Lani decembra sem se pa pošteno nasmejala:)
S prijateljicami smo bile v diskoteki in plesale pristopi nek tip star nekje 35... me seveda vse od 20-24. Začne me nekaj ogovarjati in potem jaz njemu v italjanščini odgovorim, d aga ne razumem in da naj govori italjansko:) tip se je samo obrnu in šel stran... ne da bi se malo potrudu v angleščini:)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Apr. 2010 15:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LeillaLee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LeillaLee » 10. Apr. 2010 15:30

Ja je dobra ja:) in potem čez nekaj časa me je pred diskoteko slišal govoriti slovensko in se je samo nasmehnu in pomežiknil:)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 10. Apr. 2010 15:53

^^ haha, dobra ja, sem se spomnila da sem jaz tudi včasih mela podobne fore, ampak z angleščino. :D kul je, ampak obstaja veliko možnosti, da tipo govori (bolj kao govori, kar je še hujše) angleško. je pa zabavno videti kako dolgo lahko igraš, da si recimo iz londona.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Apr. 2010 16:42

Hehe, tale je pa res dobra, ja, sam kot pravi g00fy_qa, kolk časa se da igrat - v smislu, da ne bruhneš v smeh prekmal. :D
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 11. Apr. 2010 9:16

Najbolj beden pristop:76 strani napisanega
Najboljši pristop:9 strani

Zdaj pa ne vem,ali vse samo slabo v vsaki stvari vidite,ali res tipi ne znamo osvajat.Sicer že vem odgovor,ampak me zanima,kaj ostali mislijo(mislite)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 11. Apr. 2010 9:39

Hm, ja pa saj to so samo "cvetke", ki izstopajo iz povprečja (ali pa še to ne :D). Sama nisem doživela dosti slabih pristopov, prej so bili že tako ali tako antipatični osebki, po možnosti še opiti in voila slab pristop.
Pa saj je bilo govora tudi o slabih ženskih pristopih, tako da... no hard feelings. :)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 11. Apr. 2010 12:35

Jochie napisal/-a:gremo se eno igro??? :D

torej dekleta...ko vam bo pristopil tip, ki vas nikakor ne zanima, ki bo imel beden pristop, je vaša naloga naslednja: sprejmite ga, vendar mu kajkmalu povejte, da ste HIV pozitivne! :D

ko boste po tem dogodku na forumu, v to temo napišite, na kakšen način vam je tip pristopil ter seveda, kako je reagiral, ko je izvedel, da ste HIV pozitivne! :D :D :D

tole bi jaz naredila samo kje v tujini, kjer res ni šanse da me kdo pozna. ker drugače se hitro začnejo širit govorice...
sicer pa mi grejo na živce tipi, ki jim jasno poveš da si zasedena, ampak te vztrajno vabijo na pijačo ali pa še kam drugam. wtf?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Apr. 2010 12:38

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 11. Apr. 2010 14:40

Ja to maš prav ja,samo tam bi bili obe rubriki prazni,ker nobena ne pristopa,niti dobro niti slabo:D

Drgač pa ja,to okrog 10% se strinjam,samo ni pa vsak pristop nujno slab,tudi če ti tip ali bejba vizuelno ne potegne preveč.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Apr. 2010 17:58

jerry444 napisal/-a:samo ni pa vsak pristop nujno slab
Točno - in tako so se znajdli v tej temi tudi pristopi, ki so se nekaterim zdeli čist sprejemljivi.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 11. Apr. 2010 18:45

kaj pa vam je ze kdo tak dobro pristopil, da ga niste zavrnile tud, ce vam na prvi pogled ni bil ful vsec ampak nekaj - recimo temu povprecnega?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 11. Apr. 2010 20:25

Dioniz napisal/-a:kaj pa vam je ze kdo tak dobro pristopil, da ga niste zavrnile tud, ce vam na prvi pogled ni bil ful vsec ampak nekaj - recimo temu povprecnega?

Js sm bla najbolj navdušena nad tipom, ki je pršu do mene, pa rekel: "a verjameš v ljubezen na prvi pogled, a moram še enkrat mimo?"
na pogled nič posebnega, ampak je na tak posrečen način to izvedel, da sva vseeno spila eno pjačo skupaj, ker sm pač že bla v zvezi.. =) (ful padam na sproščene, samozavestne tipe z dobrim smislom za humor)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Apr. 2010 21:05

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov