Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Tale tema je prov za nasmejat se in hkrati jokat.
Jaz sem v Franciji doživela eno izmed najlepših osvajan:)
Bila sem na maturantskem izletu in poleg temperamentnih špancih mi je kar zastajal dih ampak ko smo se ustavili v Nici v Franciji... uf:)
Pristopu je en ful sexy in luštn francoz, ki se je ful lepo pogovarjal z mano, nič vsiljivo, spraševal je s kje sem, kako mi je ime in seveda malo pihal na dušo...izmenjala sva si msn naslov in povrhu vsega nam je plačal račun za 70€ v kafiču:)... še vedno se slišiva preko msnja in blo je prov posebno doživetje, da eni navadni punci nek hud tip piha na dušo:)
Grozno doživetje:
Poletje in itak žur v Portorožu ko pristopi sošolec od prijateljice in se mi predstavi in me gleda v joške in reče :"Živjo jaz sem nekaj sekund tiho in hudi joški" jz sm se počutila tko bedno da bi najraje zbežala.
Lani decembra sem se pa pošteno nasmejala:)
S prijateljicami smo bile v diskoteki in plesale pristopi nek tip star nekje 35... me seveda vse od 20-24. Začne me nekaj ogovarjati in potem jaz njemu v italjanščini odgovorim, d aga ne razumem in da naj govori italjansko:) tip se je samo obrnu in šel stran... ne da bi se malo potrudu v angleščini:)
Jaz sem v Franciji doživela eno izmed najlepših osvajan:)
Bila sem na maturantskem izletu in poleg temperamentnih špancih mi je kar zastajal dih ampak ko smo se ustavili v Nici v Franciji... uf:)
Pristopu je en ful sexy in luštn francoz, ki se je ful lepo pogovarjal z mano, nič vsiljivo, spraševal je s kje sem, kako mi je ime in seveda malo pihal na dušo...izmenjala sva si msn naslov in povrhu vsega nam je plačal račun za 70€ v kafiču:)... še vedno se slišiva preko msnja in blo je prov posebno doživetje, da eni navadni punci nek hud tip piha na dušo:)
Grozno doživetje:
Poletje in itak žur v Portorožu ko pristopi sošolec od prijateljice in se mi predstavi in me gleda v joške in reče :"Živjo jaz sem nekaj sekund tiho in hudi joški" jz sm se počutila tko bedno da bi najraje zbežala.
Lani decembra sem se pa pošteno nasmejala:)
S prijateljicami smo bile v diskoteki in plesale pristopi nek tip star nekje 35... me seveda vse od 20-24. Začne me nekaj ogovarjati in potem jaz njemu v italjanščini odgovorim, d aga ne razumem in da naj govori italjansko:) tip se je samo obrnu in šel stran... ne da bi se malo potrudu v angleščini:)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^^ haha, dobra ja, sem se spomnila da sem jaz tudi včasih mela podobne fore, ampak z angleščino. kul je, ampak obstaja veliko možnosti, da tipo govori (bolj kao govori, kar je še hujše) angleško. je pa zabavno videti kako dolgo lahko igraš, da si recimo iz londona.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, tale je pa res dobra, ja, sam kot pravi g00fy_qa, kolk časa se da igrat - v smislu, da ne bruhneš v smeh prekmal.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Najbolj beden pristop:76 strani napisanega
Najboljši pristop:9 strani
Zdaj pa ne vem,ali vse samo slabo v vsaki stvari vidite,ali res tipi ne znamo osvajat.Sicer že vem odgovor,ampak me zanima,kaj ostali mislijo(mislite)
Najboljši pristop:9 strani
Zdaj pa ne vem,ali vse samo slabo v vsaki stvari vidite,ali res tipi ne znamo osvajat.Sicer že vem odgovor,ampak me zanima,kaj ostali mislijo(mislite)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hm, ja pa saj to so samo "cvetke", ki izstopajo iz povprečja (ali pa še to ne ). Sama nisem doživela dosti slabih pristopov, prej so bili že tako ali tako antipatični osebki, po možnosti še opiti in voila slab pristop.
Pa saj je bilo govora tudi o slabih ženskih pristopih, tako da... no hard feelings.
Pa saj je bilo govora tudi o slabih ženskih pristopih, tako da... no hard feelings.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Jochie napisal/-a:gremo se eno igro???
torej dekleta...ko vam bo pristopil tip, ki vas nikakor ne zanima, ki bo imel beden pristop, je vaša naloga naslednja: sprejmite ga, vendar mu kajkmalu povejte, da ste HIV pozitivne!
ko boste po tem dogodku na forumu, v to temo napišite, na kakšen način vam je tip pristopil ter seveda, kako je reagiral, ko je izvedel, da ste HIV pozitivne!
tole bi jaz naredila samo kje v tujini, kjer res ni šanse da me kdo pozna. ker drugače se hitro začnejo širit govorice...
sicer pa mi grejo na živce tipi, ki jim jasno poveš da si zasedena, ampak te vztrajno vabijo na pijačo ali pa še kam drugam. wtf?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ja to maš prav ja,samo tam bi bili obe rubriki prazni,ker nobena ne pristopa,niti dobro niti slabo:D
Drgač pa ja,to okrog 10% se strinjam,samo ni pa vsak pristop nujno slab,tudi če ti tip ali bejba vizuelno ne potegne preveč.
Drgač pa ja,to okrog 10% se strinjam,samo ni pa vsak pristop nujno slab,tudi če ti tip ali bejba vizuelno ne potegne preveč.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Točno - in tako so se znajdli v tej temi tudi pristopi, ki so se nekaterim zdeli čist sprejemljivi.jerry444 napisal/-a:samo ni pa vsak pristop nujno slab
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
kaj pa vam je ze kdo tak dobro pristopil, da ga niste zavrnile tud, ce vam na prvi pogled ni bil ful vsec ampak nekaj - recimo temu povprecnega?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Dioniz napisal/-a:kaj pa vam je ze kdo tak dobro pristopil, da ga niste zavrnile tud, ce vam na prvi pogled ni bil ful vsec ampak nekaj - recimo temu povprecnega?
Js sm bla najbolj navdušena nad tipom, ki je pršu do mene, pa rekel: "a verjameš v ljubezen na prvi pogled, a moram še enkrat mimo?"
na pogled nič posebnega, ampak je na tak posrečen način to izvedel, da sva vseeno spila eno pjačo skupaj, ker sm pač že bla v zvezi.. =) (ful padam na sproščene, samozavestne tipe z dobrim smislom za humor)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov