Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
LOL ta tema so čisti smehi!
Ok, najslabši slabi pristopi ... so sajko pristopi. Vse ostalo še povsem kul preživim. Sajko pristop je bil recimo enkrat, ko smo morali varnostnika klicat, ker me tip ala tridelna fajterska omara kljub družbi med drugim dveh tipov ni nehal zalezovat po klubu. Jaz sem bla resnično resnično totalno prestrašena. Druga, lažja stopnja, pa so pol tisti, ki si ne dajo dopovedat, da nič ne bo, četudi jim 10x zavrneš pijačo, trdiš, da imaš tipa in se 5x neuspešno skriješ pred njimi na drug konec kluba, a te še vedno najdejo. Ampak najbolj me segrejejo neidentificirane roke, ki si drznejo se polastiti moje tazadnje, ko se prebijam skozi množice.
Ah čuden folk je ponoči zunaj, saj podnevi pa itak nihče ne upa pristopit. Žal. Ali pa še nisem imela te sreče.
Ok, najslabši slabi pristopi ... so sajko pristopi. Vse ostalo še povsem kul preživim. Sajko pristop je bil recimo enkrat, ko smo morali varnostnika klicat, ker me tip ala tridelna fajterska omara kljub družbi med drugim dveh tipov ni nehal zalezovat po klubu. Jaz sem bla resnično resnično totalno prestrašena. Druga, lažja stopnja, pa so pol tisti, ki si ne dajo dopovedat, da nič ne bo, četudi jim 10x zavrneš pijačo, trdiš, da imaš tipa in se 5x neuspešno skriješ pred njimi na drug konec kluba, a te še vedno najdejo. Ampak najbolj me segrejejo neidentificirane roke, ki si drznejo se polastiti moje tazadnje, ko se prebijam skozi množice.
Ah čuden folk je ponoči zunaj, saj podnevi pa itak nihče ne upa pristopit. Žal. Ali pa še nisem imela te sreče.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Doživela sem že "osvajanje" z besedami
* "Ti si tak luštna, da bi lahko bila manekenka" (sem padla v smeh, ker sem daleč od tega ),
* "Dobre joške imaš" (še preden je rekel živjo)
* "A si kej moja", itd...
Pa sredi dneva enkrat na Čopovi je pristopil eden okol 30 let star in mi rekel, da sem ful simpatična (kar se mi je celo lepo zdelo)
Pa sredi Londona je pristopil k meni en tip v McDonaldsu, začel debato z mano in me za zaključek povabil k sebi v stanovanje (stara sem bla pa 16 let), ter varnostnik, ki me zaradi nepolnoletnosti ni spustil v lokal, ampak se je pa ponudil da lahko kam greva, ko zaključi čez pol ure.
Je pa res, da je strašljivo ko te tip skoraj zalezuje po enem plesu pod vplivom tekile (doživela na maturantskem v Španiji).
Mogoče pa po napačnih krajih hodm, kaj pa vem.
* "Ti si tak luštna, da bi lahko bila manekenka" (sem padla v smeh, ker sem daleč od tega ),
* "Dobre joške imaš" (še preden je rekel živjo)
* "A si kej moja", itd...
Pa sredi dneva enkrat na Čopovi je pristopil eden okol 30 let star in mi rekel, da sem ful simpatična (kar se mi je celo lepo zdelo)
Pa sredi Londona je pristopil k meni en tip v McDonaldsu, začel debato z mano in me za zaključek povabil k sebi v stanovanje (stara sem bla pa 16 let), ter varnostnik, ki me zaradi nepolnoletnosti ni spustil v lokal, ampak se je pa ponudil da lahko kam greva, ko zaključi čez pol ure.
Je pa res, da je strašljivo ko te tip skoraj zalezuje po enem plesu pod vplivom tekile (doživela na maturantskem v Španiji).
Mogoče pa po napačnih krajih hodm, kaj pa vem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
*mala* napisal/-a:* "Dobre joške imaš" (še preden je rekel živjo)
Al pa še boljš: ''A so prave?'' in če jih lahka potipa, da se prepriča (ja, ne, ne moreš no).
Na živce mi gre tudi, če kdo začne z: ''Joj, ti si pa ziher primorka/gorenjka/dolenjka/korošica....'' Nekaj pač kar nisem in tud v mojem govoru ni sledu o tem narečju.
In pa še moja osebna cvetka: ''A ti veš kje je Štepanjsko naselje? Tolk da vem, če boš zjutri znala pridet domov....''
No, sem pa že mislila da sem ornk grdavža, ker teh pristopov nisem tako pogosto deležna, pa sem po zadnje par postih ugotovila, da je to verjetno posledica da sem zadnje čas res pristaš mirnih druženj v ožjem krogu poznanih ljudi pri komu doma. (Al pa se s tem samo tolažim, whatever it is, it suits me ).
Je pa res da si niti pod razno ne shranjujem cifer tipov pod ''ne se javit'' pa jih talam naokol. Če je že kdo sorazmerno zanimiv lahko malo klepetava, če že imava lih temo, če ni, ga mirno in vljudno odvrnem, če pa še to ne pali pa ignoriram pa se ponavadi stvar zaključi.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
definitivno najslabši pristop:
tip, ki ga spoznaš se "nesmrtno" zaljubi vate, čeprav nikoli nič nista imela, nikoli šla skupaj na pijačo, samo sta se določen čas gibala v isti družbi in se občasno pogovarjala. on nato še leta (!!) goji simpatije do tebe, ti občasno uprizori kakšno sceno in kasneje, ko se vidita tiste 1x na leto začne najedat, da še vedno upa na nekaj...omg, to je taprav psiho pristop. ne morš verjet, če tega ne doživiš
tip, ki ga spoznaš se "nesmrtno" zaljubi vate, čeprav nikoli nič nista imela, nikoli šla skupaj na pijačo, samo sta se določen čas gibala v isti družbi in se občasno pogovarjala. on nato še leta (!!) goji simpatije do tebe, ti občasno uprizori kakšno sceno in kasneje, ko se vidita tiste 1x na leto začne najedat, da še vedno upa na nekaj...omg, to je taprav psiho pristop. ne morš verjet, če tega ne doživiš
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
softTouch napisal/-a:definitivno najslabši pristop:
To ni psiho pristop; to je pristop nezrele osebe. Jaz sem tudi pred leti izpovedal eni punci, s katero nisem imel 4 leta kontakta, svojo ljubezen pa da si zelo želim biti z njo, pa se kljub temu nimam za psihopata. Pač sem šele po štirih letih ugotovil, da sem dejansko bil zaljubljen v njo.
Glede na to, da pa sta imela zelo malo stikov, se pa on ni zaljubil v tebe ampak v tvoj ideal (očitno ima tip bujno domišljijo). In dalj časa ko traja ta domišljija, bolj se brišejo sledi med realnostjo in iluzijo in ne bi bilo nenavadno, če bi te on častil kot boginjo saj si v njegovih očeh lahko idealna punca za njega in on idealni fant za tebe.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Stara sem bila 14 let - petek popoldne, sedim na klopci na Kongresnem in čakam avtobus (študentski/dijaški avtobus za KP), ko k meni pristopi nek črnc, precej starejši od mene. In me začne spraševat (po angleško), če sem Angležinja (zaradi mojih rdečih las in svetle polti), kolko sem stara, od kod sem ... Jst v upanju, da se ga čimprej rešim in ker nisem hotela bit tako nevljudna da bi ga kar ignorirala, odgovarjam samo na kratko. Potem pa začne tip z vprašanji kot: "Kaj če bi se midva poročila?, a bi se preselila k meni v Anglijo? ...." Sej zdej mi je smešno, ampak takrat pa res nisem vedla kako se ga rešit (no, sej potem sem vstala in šla - nardila en krog okoli Kongresnega in ko sem prišla nazaj ga ni blo več tam)
Let's swim to the moon .....
-
Trdonja napisal/-a:
To ni psiho pristop; to je pristop nezrele osebe. Jaz sem tudi pred leti izpovedal eni punci, s katero nisem imel 4 leta kontakta, svojo ljubezen pa da si zelo želim biti z njo, pa se kljub temu nimam za psihopata. Pač sem šele po štirih letih ugotovil, da sem dejansko bil zaljubljen v njo.
Glede na to, da pa sta imela zelo malo stikov, se pa on ni zaljubil v tebe ampak v tvoj ideal (očitno ima tip bujno domišljijo). In dalj časa ko traja ta domišljija, bolj se brišejo sledi med realnostjo in iluzijo in ne bi bilo nenavadno, če bi te on častil kot boginjo saj si v njegovih očeh lahko idealna punca za njega in on idealni fant za tebe.
z mojega zornega kota je to psiho pristop, z njegovega očitno pravi , če se ga poslužuje (sicer pa noben psiho zase ne misli da je psiho). Pa saj jaz sem tudi v srednji šoli kovala določene tipe v zvezde, ampak me je kasneje to minilo. Dotični, ki me je "osvajal" pa je bil ob najinem prvem rečanju star 20+, nazadnje ko sem ga videla in je bilo še vedno očitno, da na nekaj upa, pa že 30+. seveda je nezrel in seveda me idealizira (ker sem itak daleč od popolnega), ampak pri teh letih bi določene stvari lahko zracionaliziral in jih pustil za sabo. to kar pa počne, pa je že psiho scena. drugače pa še nikoli ni imel resne punce, ker očitno do nobene nima pravega pristopa
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
OK, psiho bi bil, če bi kljub temu, da ko pride na realna tla le-te ignoriral in še vedno nadaljeval v svoji iluziji. V tem primerju je psiho.
Mislim, da je nedolgo ena na forumu imela podoben problem na delovnem mestu. Takrat sem ji svetoval naj se, če je le možno izogiba tega tipa.
Tisti, ki pa spregledajo svojo iluzijo in priletijo na realna tla so pa za mene nezreli romantiki in se jih da po večini zelo enostavno znebit.
Zrelost pa je drugače relativna. Nekateri hitro odrastejo, nekateri pa nikdar.
Mislim, da je nedolgo ena na forumu imela podoben problem na delovnem mestu. Takrat sem ji svetoval naj se, če je le možno izogiba tega tipa.
Tisti, ki pa spregledajo svojo iluzijo in priletijo na realna tla so pa za mene nezreli romantiki in se jih da po večini zelo enostavno znebit.
Zrelost pa je drugače relativna. Nekateri hitro odrastejo, nekateri pa nikdar.
-
no, jaz sem njemu rekla, da nikoli ne bo nič med nama, on pa je še vedno upal (ali pa mogoče še kar - ne vem, ker se izogibam priložnosti, kjer bi on lahko bil)...tko da....psiho pristop it is (ne pravim pa, da je on psiho kot tak,ker se mi zdi, da je do drugih žensk, ki ga ne zanimajo v takem smislu - svojih kolegic, normalen)
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
gremo se eno igro???
torej dekleta...ko vam bo pristopil tip, ki vas nikakor ne zanima, ki bo imel beden pristop, je vaša naloga naslednja: sprejmite ga, vendar mu kajkmalu povejte, da ste HIV pozitivne!
ko boste po tem dogodku na forumu, v to temo napišite, na kakšen način vam je tip pristopil ter seveda, kako je reagiral, ko je izvedel, da ste HIV pozitivne!
torej dekleta...ko vam bo pristopil tip, ki vas nikakor ne zanima, ki bo imel beden pristop, je vaša naloga naslednja: sprejmite ga, vendar mu kajkmalu povejte, da ste HIV pozitivne!
ko boste po tem dogodku na forumu, v to temo napišite, na kakšen način vam je tip pristopil ter seveda, kako je reagiral, ko je izvedel, da ste HIV pozitivne!
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Jochie napisal/-a:gremo se eno igro???
Če bi to dovolj prepričljivo izvedle, bi bilo verjetno zanimivo gledat... kako bi se jim hitro začelo nekam mudit. Kaj pa, če naletijo na tipa, ki reče... ni problema, sva že dva.
Problem je še, ker zna potem hitro celo mesto govorit o tem, da ima...g00fyka, softTouch, Libido *mala* in Tearjerker aids...
Zadnjič spremenil amark31, dne 10. Apr. 2010 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
To z AIDSom bi zahtevalo preveč truda, pa še skrajno neokusno in neprimerno je.
Lažje je če tipu jasno in resno rečeš nekaj v stilu: "Poslušaj dobro: NE - ZANIMAŠ - ME! Adijo." In odideš. To je sicer že za bolj skrajne primere, ampak vseeno dovolj prijazna tehnika.
Lažje je če tipu jasno in resno rečeš nekaj v stilu: "Poslušaj dobro: NE - ZANIMAŠ - ME! Adijo." In odideš. To je sicer že za bolj skrajne primere, ampak vseeno dovolj prijazna tehnika.
As the shadow follows the body,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov