Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 06. Apr. 2010 11:55

Horus napisal/-a:
evva napisal/-a:hahah, bi mogu bit pa kar pogumen, da bi mi kej tazga reku...drgač pa itak neb mel smisla tak odgovor, glede na to, da mu nisem rekla, da je grd, ampak pač da mam tipa :wink:

Well, ce zenska rece, da ima tipa, to se ne pomeni, da ima tipa ;)

jup.. najlažja pot da se nekoga znebiš, brez da ga prizadaneš.. mam tipa.
tut js sm to parkrat uporabila, predenj sm ga dejansko imela.. in enkrat me je presenetu comeback: "Ne verjamem." :D lol, kaj pa maš za verjet, al ga mam res, alpa me ne zanimaš in ti lažem, da ga mam..??? v obeh primerih, me ne moreš pelat na pjačo.. :P
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 11:56

beniamine sam veš kaj je pa najhuj, js sm enkrat, ko mi je en tip to reku isto misnla, da je to kao samo bedn pristop in sm tipu rekla "Ja ja, kul je, poznamo mi te fore, probi kej bolj izvirnega!" in mi tip še kar trdi in trdi in razlaga, pol sem pa ugotovila, da sva v bistvu bivša sodelavca :lol: .
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Apr. 2010 11:58

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 12:00

Roberta R. napisal/-a:
Horus napisal/-a:
evva napisal/-a:hahah, bi mogu bit pa kar pogumen, da bi mi kej tazga reku...drgač pa itak neb mel smisla tak odgovor, glede na to, da mu nisem rekla, da je grd, ampak pač da mam tipa :wink:

tut js sm to parkrat uporabila, predenj sm ga dejansko imela.. in enkrat me je presenetu comeback: "Ne verjamem." :D lol, kaj pa maš za verjet, al ga mam res, alpa me ne zanimaš in ti lažem, da ga mam..??? v obeh primerih, me ne moreš pelat na pjačo.. :P

Al pa da mu rečeš "Mam tipa", tip ti pa reče nazaj: " Sej jst nism ljubosumen!" :D Te so tut bedne ... Js mu pol rečm "Jah tip pa je. " In pol zaključva :wink:
Aja maš pa tut take k mu rečeš "Mam tipa" , on pa teb nazaj "Pa kaj, sej js mam tut punco" :D
Zadnjič spremenil evva, dne 06. Apr. 2010 12:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 06. Apr. 2010 12:00

mislm da se je šlo za pristop: "a se midva poznava?" :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 06. Apr. 2010 12:02

evva napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
Horus napisal/-a:

Al pa da mu rečeš "Mam tipa", tip ti pa reče nazaj: " Sej jst nism ljubosumen!" :D Te so tut bedne ... Js mu pol rečm "Jah tip pa je. " In pol zaključva :wink:
Aja maš pa tut take k mu rečeš "Mam tipa" , on pa teb nazaj "Pa kaj, sej js mam tut punco" :D

Še boljša bedarija.. Aja pa te kr tkole samo vn pusti?? :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 12:02

Horus napisal/-a:Kako tocno je bivse sodelavstvo povezano s tem, da mu nisi verjela, da je zaseden, v kar te je prepriceval?

Ne ne, narobe si prebral, on je mene vprašal, če se od nekje poznava.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 12:02

Roberta R. napisal/-a:
evva napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
Horus napisal/-a:

Še boljša bedarija.. Aja pa te kr tkole samo vn pusti?? :D

Hahahah ja ja, te so najbolj pogoste :lol:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Apr. 2010 12:04

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 06. Apr. 2010 12:08

Horus napisal/-a:Ajo, my bad xD Sele pred kratkim vstal :P

Well, saj smo ze odkrili da ne obstaja dober pristop ampak kvecjemu dober tip s slabim pristopom xD

Mah ja, z dovolj samozavesti, pa mogoče lepim nasmehom, vžge še pristop "a veš kok je ura".. čeprov vidš da jo ima na roki :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 12:14

hehe, sam ta bi bla men srčkana, ampak bi me po moje prav jezik pekel in bi mu zanalašč rekla "Pa sej jo imaš na roki!" :D Pol bi bil tip še bl kjut k bi zafarbu :oops:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Apr. 2010 12:15

Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beniaminnie » 06. Apr. 2010 12:16

evva napisal/-a:beniamine sam veš kaj je pa najhuj, js sm enkrat, ko mi je en tip to reku isto misnla, da je to kao samo bedn pristop in sm tipu rekla "Ja ja, kul je, poznamo mi te fore, probi kej bolj izvirnega!" in mi tip še kar trdi in trdi in razlaga, pol sem pa ugotovila, da sva v bistvu bivša sodelavca :lol: .

Hahaha, ja sej tud to se zgodi :D

Še en iz kitice najbolj bednih: "As kej moja?" :x ko kdo to izjavi, me prime da bi se tolkla po glavi.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 12:20

Horus napisal/-a:Zakaj bi pa zafarbu? Bi reku, da mu pac ura zaostaja ali pa prehiteva :P

Zafarbu bi že sam zarad tega, ker ve, da mu ne zaostaja niti ne prehiteva, pa tud če bi to reku, mu itak neb vrjela, sam ok rečmo temu, da bi bil kr simpatičen začetek pogovora :wink:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 12:21

beniaminnie napisal/-a:
evva napisal/-a:beniamine sam veš kaj je pa najhuj, js sm enkrat, ko mi je en tip to reku isto misnla, da je to kao samo bedn pristop in sm tipu rekla "Ja ja, kul je, poznamo mi te fore, probi kej bolj izvirnega!" in mi tip še kar trdi in trdi in razlaga, pol sem pa ugotovila, da sva v bistvu bivša sodelavca :lol: .

Hahaha, ja sej tud to se zgodi :D

Še en iz kitice najbolj bednih: "As kej moja?" :x ko kdo to izjavi, me prime da bi se tolkla po glavi.

O bljak, take so pa men primitivne...men bi po moje v tem primeru prjel da bi njega tolkla po glavi :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov