Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

katarinca_89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a katarinca_89 » 20. Mar. 2010 17:02

no to se mi je zadnjič zgodilo, ko smo šle s pupami po partyju še na biljard..
Igramo nekaj časa, ko pride en tip do mene in me vpraša, če se nam lahk s kolegom pridružita, ker baje ful obvladata. Seveda se lepo nasmehnem in igram naprej, onadva pa gresta za šank. Čez nekaj časa pa prideta spet in njegov kolega predlaga mešano igranje..ko tudi to ni zaleglo, pride z idejo o stavah..Ko je moja kolegica ugotovila koliko je ura, je predlagala eno butasto stavo, a onadva seveda nista bila za to. Eden izmed njiju je vztrajal, da naj bi jaz dala njegovemu kolegu lubčka, če ona zmagata :lol:
Najprej mi je bil njegov kolega všeč, samo ko se videla, da me osvajata v paru oz. se držita kot rit in srajca, je bil to zame velik no-go. ( me zanima, če si tudi punce delita)
Seveda smo se jih odkrižali, čim je beseda nanesla na študij :D to vedno pomaga
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 20. Mar. 2010 17:09

Ta osvajanja v paru se tudi meni zdijo blesava. En tak primer sem enkrat že doživela, poleg tega sta bila tečna za pop*zdit, ko sta predlagala kar ene ideje (kao da gremo v troje, potem sta se "spomnila" še na mojo prijateljico in prišla na idejo o četvorčku). :roll: Ne, tole ne pali, razen na kakšne obupane ženske. Ne bi rekla, če bi bila kakšna avanturista, a se je opazilo, da samo nabijata in se obnašata na nivoju "midva sva đeka, ženske pa samo nasedajo". Go back to children garden.
Uporabniški avatar
Ksenija Zupanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Rimske Toplice

Neprebrana objavaNapisal/-a Ksenija Zupanc » 30. Mar. 2010 22:35

positive vibration napisal/-a:Joj, samo to pa meni dela take težave. Enostavno ne vem, kak naj se odkrižam človeka, ki mi gnjavi za telefonsko pa take. Največkrat se pol vun potegnem, da dam napačno številko, kar je sicer dokaj grdo, ampak enostavno ne zmorem rečt: čuj, stari, ni šans. Ker ne prenesem tistih pogledov, kao zategla, fina itd...

Js sem tud to velikrat naredla, sicer mi je blo neume, sam pač nisem mogla bit dovolj nesramna da bi ga pač nekam poslala...
no ko postane kdo preveč posle je pa druga zgodba :evil:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 03. Apr. 2010 21:14

To je sicer daleč od najbolj bednega pristopa, mogoče zna v kakem primeru clo simpatično izpast, ampaak - kaj majo tipi z "eej, kako se na to pleše? show me/teach me, please" pristopom?

Kaj nej se grem plesne urce tm? :D Just loosen up pa migej, ccc.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 04. Apr. 2010 16:29

Po parih minutkah small talk-a reče tip: "Ej drgač sm te pa mislu vprašat, če bi šla kdaj na kako pijačko?" Ženska: "Ej hvala, ampak mam fanta!" Tip: "Aja, ok, sej drgač sem se pa sam zajebavu (hecu)" --> :lol: yeah right, ranjen ponos pa to... :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 04. Apr. 2010 19:38

prej razocaranje se meni zdi :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 04. Apr. 2010 20:15

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Apr. 2010 20:37

mogoče bi bil boljši odgovor: zgledaš mi tako dehidrirana, pa sem ti hotel pomagati! :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Apr. 2010 21:06

No ja, tak primer je res kr en, ker očitno tip ni imel na zalogi nobenega pametnega odgovora in je odreagiral tako patetično. Obrambni mehanizem pač ali pa ranjen ponos, kakor koli to že hočete poimenovati. :)
Meni je pa bedna fora "a se midva od kje poznava?". Sploh beden je bil eden, ki je takoj zatem, ko sem mu odgovorila da ne bi rekla, da se poznava, izjavil, da se mu je to itak zdelo, a da sem bila ful podobna eni izmed njegovih ljubic. :lach: Lubček, begaj mi s takimi. :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 04. Apr. 2010 22:06

Jochie napisal/-a:mogoče bi bil boljši odgovor: zgledaš mi tako dehidrirana, pa sem ti hotel pomagati! :D

:lach: Po tem stavku bi zagotovo bil za piko bolj simpatičen!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 05. Apr. 2010 4:32

Tamala_mrha napisal/-a:je takoj zatem, ko sem mu odgovorila da ne bi rekla, da se poznava, izjavil, da se mu je to itak zdelo, a da sem bila ful podobna eni izmed njegovih ljubic. :lach: Lubček, begaj mi s takimi. :D

Ti, ampak men se res zdi, da si podobna eni od mojih ljubic. :razz: :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 10:54

Horus napisal/-a:
evva napisal/-a:Po parih minutkah small talk-a reče tip: "Ej drgač sm te pa mislu vprašat, če bi šla kdaj na kako pijačko?" Ženska: "Ej hvala, ampak mam fanta!" Tip: "Aja, ok, sej drgač sem se pa sam zajebavu (hecu)" --> :lol: yeah right, ranjen ponos pa to... :D

A bi raj bla da bi ti vrnu "Daj, spusti malo kriterije no, saj sem jih jaz tud"? xD

hahah, bi mogu bit pa kar pogumen, da bi mi kej tazga reku...drgač pa itak neb mel smisla tak odgovor, glede na to, da mu nisem rekla, da je grd, ampak pač da mam tipa :wink:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 06. Apr. 2010 10:55

Jochie napisal/-a:mogoče bi bil boljši odgovor: zgledaš mi tako dehidrirana, pa sem ti hotel pomagati! :D

hmm, temu bi se mogoče še celo nasmejala :lol:
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beniaminnie » 06. Apr. 2010 11:30

Ja ta fora "a se midva od nekje poznava" je res bedna :?
enkrat sem malo za hec zaigrala kao da se tega tipa res spomnim in celo povedala kraj (izmišljen), kjer naj bi se spoznala in tip je seveda čist zagrabil...ne vem kako lahko kdo misli da bo to funkcioniralo, sej sem pa ja še premlada, da bi bila že senilna.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Apr. 2010 11:50

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov