Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- katarinca_89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
no to se mi je zadnjič zgodilo, ko smo šle s pupami po partyju še na biljard..
Igramo nekaj časa, ko pride en tip do mene in me vpraša, če se nam lahk s kolegom pridružita, ker baje ful obvladata. Seveda se lepo nasmehnem in igram naprej, onadva pa gresta za šank. Čez nekaj časa pa prideta spet in njegov kolega predlaga mešano igranje..ko tudi to ni zaleglo, pride z idejo o stavah..Ko je moja kolegica ugotovila koliko je ura, je predlagala eno butasto stavo, a onadva seveda nista bila za to. Eden izmed njiju je vztrajal, da naj bi jaz dala njegovemu kolegu lubčka, če ona zmagata
Najprej mi je bil njegov kolega všeč, samo ko se videla, da me osvajata v paru oz. se držita kot rit in srajca, je bil to zame velik no-go. ( me zanima, če si tudi punce delita)
Seveda smo se jih odkrižali, čim je beseda nanesla na študij to vedno pomaga
Igramo nekaj časa, ko pride en tip do mene in me vpraša, če se nam lahk s kolegom pridružita, ker baje ful obvladata. Seveda se lepo nasmehnem in igram naprej, onadva pa gresta za šank. Čez nekaj časa pa prideta spet in njegov kolega predlaga mešano igranje..ko tudi to ni zaleglo, pride z idejo o stavah..Ko je moja kolegica ugotovila koliko je ura, je predlagala eno butasto stavo, a onadva seveda nista bila za to. Eden izmed njiju je vztrajal, da naj bi jaz dala njegovemu kolegu lubčka, če ona zmagata
Najprej mi je bil njegov kolega všeč, samo ko se videla, da me osvajata v paru oz. se držita kot rit in srajca, je bil to zame velik no-go. ( me zanima, če si tudi punce delita)
Seveda smo se jih odkrižali, čim je beseda nanesla na študij to vedno pomaga
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Ta osvajanja v paru se tudi meni zdijo blesava. En tak primer sem enkrat že doživela, poleg tega sta bila tečna za pop*zdit, ko sta predlagala kar ene ideje (kao da gremo v troje, potem sta se "spomnila" še na mojo prijateljico in prišla na idejo o četvorčku). Ne, tole ne pali, razen na kakšne obupane ženske. Ne bi rekla, če bi bila kakšna avanturista, a se je opazilo, da samo nabijata in se obnašata na nivoju "midva sva đeka, ženske pa samo nasedajo". Go back to children garden.
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
positive vibration napisal/-a:Joj, samo to pa meni dela take težave. Enostavno ne vem, kak naj se odkrižam človeka, ki mi gnjavi za telefonsko pa take. Največkrat se pol vun potegnem, da dam napačno številko, kar je sicer dokaj grdo, ampak enostavno ne zmorem rečt: čuj, stari, ni šans. Ker ne prenesem tistih pogledov, kao zategla, fina itd...
Js sem tud to velikrat naredla, sicer mi je blo neume, sam pač nisem mogla bit dovolj nesramna da bi ga pač nekam poslala...
no ko postane kdo preveč posle je pa druga zgodba
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
To je sicer daleč od najbolj bednega pristopa, mogoče zna v kakem primeru clo simpatično izpast, ampaak - kaj majo tipi z "eej, kako se na to pleše? show me/teach me, please" pristopom?
Kaj nej se grem plesne urce tm? Just loosen up pa migej, ccc.
Kaj nej se grem plesne urce tm? Just loosen up pa migej, ccc.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Po parih minutkah small talk-a reče tip: "Ej drgač sm te pa mislu vprašat, če bi šla kdaj na kako pijačko?" Ženska: "Ej hvala, ampak mam fanta!" Tip: "Aja, ok, sej drgač sem se pa sam zajebavu (hecu)" --> yeah right, ranjen ponos pa to...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No ja, tak primer je res kr en, ker očitno tip ni imel na zalogi nobenega pametnega odgovora in je odreagiral tako patetično. Obrambni mehanizem pač ali pa ranjen ponos, kakor koli to že hočete poimenovati.
Meni je pa bedna fora "a se midva od kje poznava?". Sploh beden je bil eden, ki je takoj zatem, ko sem mu odgovorila da ne bi rekla, da se poznava, izjavil, da se mu je to itak zdelo, a da sem bila ful podobna eni izmed njegovih ljubic. Lubček, begaj mi s takimi.
Meni je pa bedna fora "a se midva od kje poznava?". Sploh beden je bil eden, ki je takoj zatem, ko sem mu odgovorila da ne bi rekla, da se poznava, izjavil, da se mu je to itak zdelo, a da sem bila ful podobna eni izmed njegovih ljubic. Lubček, begaj mi s takimi.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jochie napisal/-a:mogoče bi bil boljši odgovor: zgledaš mi tako dehidrirana, pa sem ti hotel pomagati!
Po tem stavku bi zagotovo bil za piko bolj simpatičen!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Tamala_mrha napisal/-a:je takoj zatem, ko sem mu odgovorila da ne bi rekla, da se poznava, izjavil, da se mu je to itak zdelo, a da sem bila ful podobna eni izmed njegovih ljubic. Lubček, begaj mi s takimi.
Ti, ampak men se res zdi, da si podobna eni od mojih ljubic.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Horus napisal/-a:evva napisal/-a:Po parih minutkah small talk-a reče tip: "Ej drgač sm te pa mislu vprašat, če bi šla kdaj na kako pijačko?" Ženska: "Ej hvala, ampak mam fanta!" Tip: "Aja, ok, sej drgač sem se pa sam zajebavu (hecu)" --> yeah right, ranjen ponos pa to...
A bi raj bla da bi ti vrnu "Daj, spusti malo kriterije no, saj sem jih jaz tud"? xD
hahah, bi mogu bit pa kar pogumen, da bi mi kej tazga reku...drgač pa itak neb mel smisla tak odgovor, glede na to, da mu nisem rekla, da je grd, ampak pač da mam tipa
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
Ja ta fora "a se midva od nekje poznava" je res bedna
enkrat sem malo za hec zaigrala kao da se tega tipa res spomnim in celo povedala kraj (izmišljen), kjer naj bi se spoznala in tip je seveda čist zagrabil...ne vem kako lahko kdo misli da bo to funkcioniralo, sej sem pa ja še premlada, da bi bila že senilna.
enkrat sem malo za hec zaigrala kao da se tega tipa res spomnim in celo povedala kraj (izmišljen), kjer naj bi se spoznala in tip je seveda čist zagrabil...ne vem kako lahko kdo misli da bo to funkcioniralo, sej sem pa ja še premlada, da bi bila že senilna.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov