Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 14. Jan. 2007 11:38

rebel* napisal/-a:obstaja pa tud "pecanje" na netu...recimo si na chatu al pa kje, kdo klikne pa reče če si za seks... mislim, a to dejansko kdaj uspe? ni mi jasno :roll:

ja najbrž mu že, če ne bi bil tako vztrajen...sicer pa sej najbrž obstajajo tudi take ženske, ki bi bile za akcijo pa se zmenta, dobila pa je... :D
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 14. Jan. 2007 12:48

MoJcHyKa napisal/-a:
rebel* napisal/-a:obstaja pa tud "pecanje" na netu...recimo si na chatu al pa kje, kdo klikne pa reče če si za seks... mislim, a to dejansko kdaj uspe? ni mi jasno :roll:

ja najbrž mu že, če ne bi bil tako vztrajen...sicer pa sej najbrž obstajajo tudi take ženske, ki bi bile za akcijo pa se zmenta, dobila pa je... :D

Oh ja..se hujs je pa kksna prjava v smislu..jaz se nikol nism vidu josk a mi jih pokazes..ti placam, al pa se nikol nism spal z bejbo a bi me odresla teh muk..sj ti placam...

Polom.
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 14. Jan. 2007 17:00

Glasno žvižganje pa neki vzkliki Slika . Pol pa še: "Hej, midva se gotovo poznava."
Jaja... Še kaj? Slika
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
violet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2005
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a violet » 15. Jan. 2007 21:50

Na zacetku vsak tip proba bit prijazen in sladek in tala komplimente(kok si lepa etc). Pol k ga odpikajo par desetkrat pa misl da mora bit zajeban model in pol zaljive vn mece.
Da ne omenjam super efekta tega, da si macisticen prasec. S takim obnasanjem si nadanes masko, ker nisi zares tak in tako zavrnitev ne boli.
Primer, tip je s kolegi in rece: "Pridi mala greva na WC". Logicno ona rece "prasec" in zbezi, kar da iztocnico da se on in kolegi bedasto rezijo in pribijejo kako cez punce. Njegovi mozgani naredijo nebesedni zakljucek: ni me marala k sm se tko grdo obnasu sam to nism jst. To ego veliko lazje sprejme, kot pa da ti pokazes nekomu pravi jaz in te on ne mara. Da kdo dejansko ne mara tega kdo smo je pac precej bolj bolece. Tko da nekateri tipi bodo raje imeli metodo k je 99% neuspesna pa neboleca kot pa metodo k je 80% neuspesna pa bolj useka po egu.

Tole razmišljanje mi je pa všeč :)
you destroy the things you love...No, it's the other way around... what you love destroys you, you keep on thinking it's your fault...
Uporabniški avatar
FunnyBunny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2007
Kraj: Bunnyland

Neprebrana objavaNapisal/-a FunnyBunny » 16. Jan. 2007 16:06

No...tale ni ravno hotel it na date z mano...ampak je pa bil po dolgem času en bolj bednih komentarjev in to danes dopoldne, zato ga navajam..."Uau, lej te zize!" Ja...vem, za kozlat...
Life is funny 4 a bunny!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2007 11:01

no, tudi meni se je dogajalo...

pred leti sem imel družbo na hrvaškem in sem s prijatelji hrvati hodil v disko. in ponavadi sem v disku spoznal dekleta, ki so jih prijatelji že poznali. če mi je bila katera všeč, sem jo začel osvajati...in pri nekaterih nisem bil uspešen...ko pa je prišel čas odhoda, smo se zmenili, da jih zapeljemo domov, da ne bodo šle na štop oz. z avtobusom. pridemo na parkirišče in pri vseh je bila ista izjava: "kako imaš dobar avto!? :eek: " in prav vse so me začele osvajati! :D

včeraj...s prijateljem, s katerim se že dolgo nisva videla, sva šla na pijačo. šla sva v lokal, kjer dela dekle, ki mu je ful všeč in med katerima se nekaj plete...počaaasi plete...
ko je lokal zaprla, sva jo odpeljala domov, v avtu smo debatirali, se zajebavali. ko smo prišli do njenega mesta, sem ustavil avto, ter rekel: "grem jaz na sprehod, da bosta malo sama". čez 20 minut prideta iz avta, se poslovimo in ona reče: "upam, da se še kdaj vidimo, upam, da kmalu!" ok, vljudnostna fraza, sem si mislil...

ko ona odide, greva midva proti domu in on reče: veš, takoj ko si šel ven, me je vprašala, če imaš veliko denarja, ker imaš tako dober avto!

:eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 17. Jan. 2007 11:25

Ojoj Jochie! Haha!¨Ja, kakšen avto si pa imel, da so te vse obletavale? :rofl:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2007 12:59

bucka81 napisal/-a::roll: jochie a to deluje tudi obratno? :lach: upam, da ne :rofl:

na megana težko! :D :D :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2007 13:00

*slatka* napisal/-a:Ojoj Jochie! Haha!¨Ja, kakšen avto si pa imel, da so te vse obletavale? :rofl:

prej hondo civic 6gen, sedaj accorda predzadnje gen.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 17. Jan. 2007 13:44

No ja, jaz sm vidla tud obratno sceno..kolegica s kero sva se druzle je mela/ma audija, ok to je res dobr avto za punco staro 22 let al kok je bla takrat..in dejansko si vidu kako se tipom kr oci zasvetjo..in takoj okrog nje. :lol: A to je tvooooj avto? :lol:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2007 16:42

tudi to poznam...je nekaj mesecev nazaj službeno prišla k nam na firmo revizorka...tako lepa ženska, da dol padeš...pa ji nekdo prinese ključe avta, ker jih je pozabila na mizi pa vidim, da ima hondin obesek-daljinec.

jaz: vi hondo vozite? (takrat sva bila še na "vi")
ona: da
jaz: kateri model pa?
ona: S2000
jaz: :eek: :eek: :eek: :oops: :razz:
a...a....a....mi...mi....mi....b...bbbb....boste...d...d...dali en krog za p...p...p...eljat???

v glavnem kmalu sva prišla na ti, en krog mi je dala za odpeljat, noro dober občutek je bil...

ja, lepo dekle in dober avto sta strupena kombinacija! :D :D :D
Uporabniški avatar
FunnyBunny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2007
Kraj: Bunnyland

Neprebrana objavaNapisal/-a FunnyBunny » 17. Jan. 2007 16:45

Samo, malce pa je hecno, da so bili odgovori na tvoj postek takoj...ja, kak avto pa imaš...? Hehe...No offence, bejbike...
Life is funny 4 a bunny!
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 17. Jan. 2007 17:23

^^ Amm jst niti slučajno ne padam na avtomobile, ker o njih pojma nimam, tko da... :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a jeanitte » 17. Jan. 2007 17:52

Moje "dogodivščine":

- v enem lokalu pride en tip do mene pa me vpraša, če mam fanta. In mu povem, da ga mam. On pa: Sej nism ljubosumn...

- enkrat mi je en tip tolk težil, kk sm luštna in blablabla stuf, da sm mu enostavno jezik pokazala - in me je vprašu, če bi si ga delila z njim...

Zmagovalec pa je:
- v kmšju pride tip do mene in me vpraša po imenu, mu povem, pa reče: A...., a bi šla f**** z mano. Pa js uno: Kaaaaaj?!?! Pa reče še: Ja, sej ne rabiva it daleč, mam kr zuni avto parkiran... :x
...if there are roses, they will blossom...
Uporabniški avatar
Golden_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Golden_lady » 17. Jan. 2007 19:10

No, zgodilo se mi je že tudi, da je bil vame zaljubljen prijatelj iz otroštva in ko mi je to povedal neke noči, ko sem se ravno razšla z bivšim fantom, me je to res razkurilo. Mislim, pa ne moreš kar takoj napasti nekoga, ki se je ravnokar razšel s svojim partnerjem. :roll: Tega mu niti nisem toliko zamerila kot to, da so me potem še celo noč njegovi in moji prijatelji (nekaj jih imava skupnih) poskušali pregovoriti, da naj sem z njim, ker je vredu poba. Pa čakajte malo, de`ci, pa to ne gre kar tako... ni dovolj, da je nekdo ok in prijazen, valda more biti tudi kemija med dvema, sicer to ni to. In potem so me še nekaj časa po tisti žurki prijatelji gledali postrani, ker se nisem odločila zanj. Poslušala sem svoje srce in vem, da sem prav naredila, ne maram pa vsiljivosti in on vsekakor ni bil prizanesljiv z mano, saj je v isti noči poslal k meni še parkrat kolege. Nezrelost pa takšna... :roll: V končni fazi bi bila jaz z njim in ne vsi ostali, tako da res ne vem, kaj se ima kdo vmešavati v takšne stvari. Z njim pa nisem hotela biti samo zato, da bi osrečila njega in njegove zveste prijatelje.
Izkušnja je dobra šola, samo šolnina je draga...
Bonsai

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov