Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 11. Mar. 2010 15:34

positive vibration napisal/-a:
dolce_chicco napisal/-a:Ajme, pa ja. Tudi brez tega "o zvezdah" nekdo še ne more biti zmagovalec, če ni vsaj malo privlačen tisti, ki jo peca. To je pač dejstvo. Če ne bi bilo, bi tudi nek tip, ki poseduje ne najbolj privlačen videz, lahko osvojil neko manekenko, ker bi imel v glavi, da je pa on lahko ravno tako dober kot Pitt (če ste ga že omenjali).

Seveda, kak je pa te neki Cime lahko osvojil gdč. Remarjevo? :lol:

:rofl:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 11. Mar. 2010 16:25

jerry444 napisal/-a:Zdaj bi pa jaz nekaj vprašal,če smem,sicer ni ravno povsem v skladu z naslovom,ampak upam,da dobim kak odgovor?

Zanima me,kater kraj za pecanje vam je najbolj mim,oz. če je kdaj tip uletu do vas na kakem res neprimernem kraju(morda tudi času?)?Ali pa,kje vam res ne bi pasalo,če bi dobile takšna ali drugačna vabila

Če nam ni kdo malo prej umrl ali če nismo ravnokar izvedele, da smo padle letnik, je pravzaprav vedno pravi čas in kraj. No, še v teh dveh primerih bi lahko "pecanje" bilo uspešno, če bi tip opazil, da se nekaj dogaja in pristopil s pravim odnosom. Oziroma drugače povedano: če je pristop dober in primeren, potem je vedno lahko uspešen.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 11. Mar. 2010 19:48

Horus napisal/-a:Zakaj mam filing, da mu ti nisi rekla nicesar v stilu "Nikoli nisem in tudi ne bom sla s tabo ven, ker nisi moj tip. Sorry. Nic ne bo!"?

Ne vem, zakaj maš tak filing, verjetno slabe izkušnje? :P
Absolutno sem mu rekla, da niti slučajno ne grem z njim ven, potem sem mu to napisala še v sms-u in na koncu še enkrat v živo povedala, ker vem, da mencanje v takih primerih naredi samo še večje sranje.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Mar. 2010 20:52

maniac napisal/-a:Najbolj bedno je, kadar tip ne razume NE in še kar najeda in najeda. Mene je tako en nadlegoval - najprej me je povabil na dejt, pa sem odklonila, ker sem bila zasedena, samo kar ni dojel, da nič ne bo in mi je moral še par pisem napisat, mi poslat še tono sporočil in me še osebno vsaj desetkrat vprašat, če res ne bi šla ven z njim, pa zakaj ne itd. Užas!

zanima me, zakaj ženske dajete telefonsko številko moškemu, ki vas ne zanima niti pod razno???

ok, pustimo tistih max 5% kretenov, ki sami izbrskajo številko in si potem dovolijo težiti...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Mar. 2010 20:56

Joj, samo to pa meni dela take težave. Enostavno ne vem, kak naj se odkrižam človeka, ki mi gnjavi za telefonsko pa take. Največkrat se pol vun potegnem, da dam napačno številko, kar je sicer dokaj grdo, ampak enostavno ne zmorem rečt: čuj, stari, ni šans. Ker ne prenesem tistih pogledov, kao zategla, fina itd...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 11. Mar. 2010 21:00

^^ nisi edina ... jst sm ista veš :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Mar. 2010 21:08

Hvala za tolažbo :lach:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 11. Mar. 2010 22:42

positive vibration napisal/-a:Joj, samo to pa meni dela take težave. Enostavno ne vem, kak naj se odkrižam človeka, ki mi gnjavi za telefonsko pa take. Največkrat se pol vun potegnem, da dam napačno številko, kar je sicer dokaj grdo, ampak enostavno ne zmorem rečt: čuj, stari, ni šans. Ker ne prenesem tistih pogledov, kao zategla, fina itd...

Če kdo ful hoče mojo številko, mu dam in potem prosim še za njegovo (al pa da mi pusti tkoj klic), da ga shranim pod "ne se javit" :D
Tudi js težko rečem ne (mogoče tudi zato kr vedno ko sm to rekla, je blo samo še slabše, k je tip ratu res uslijiv in vztrajen), čeprou tudi dat številko in se pogreznt v zemljo ni lepo.
Na srečo se mi zadnje čase to ne dogaja in je bolj v modi FB, da lahko rečem, da ne dajam osbenih podatkov kr enim al pa da ne dodajam vsakega.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Mar. 2010 22:44

Ok...v čem je fora, da daste tipu misliti, da vam je všeč, mu daste številko, potem pa ignore?
Sem mislila, da pri starosti nad 20 niso več v modi finte iz osnovne šole :roll:
The world is as you are.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 11. Mar. 2010 23:14

Jochie napisal/-a:zanima me, zakaj ženske dajete telefonsko številko moškemu, ki vas ne zanima niti pod razno???

ok, pustimo tistih max 5% kretenov, ki sami izbrskajo številko in si potem dovolijo težiti...

Nisem mu dala svoje telefonske in nimam pojma, kje jo je dobil. Sva se pa že prej poznala na videz, tako da verjetno od kakšnega skupnega kolega.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 11. Mar. 2010 23:23

positive vibration napisal/-a:Joj, samo to pa meni dela take težave. Enostavno ne vem, kak naj se odkrižam človeka, ki mi gnjavi za telefonsko pa take. Največkrat se pol vun potegnem, da dam napačno številko, kar je sicer dokaj grdo, ampak enostavno ne zmorem rečt: čuj, stari, ni šans. Ker ne prenesem tistih pogledov, kao zategla, fina itd...

rec da nimas mobitela :D
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 12. Mar. 2010 10:20

Eni še celo pred tabo rečejo, da bojo preverili, če je prava (kot da že sumi, da nekaj utegne smrdet, pa še kar vztraja). :roll: Aja, to sem jaz doživljala pred leti, ko sem še dajala (napačne) št. Zdaj pa preprosto rečem, da mu lahko dam fantovo št. :D Malo v hecu, malo zares, ponavadi vsak normalen odneha s teženjem za št. in začne najedat moji prijateljici, nakar ugotovi, da je tudi ona zasedena. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Mar. 2010 14:38

Vsakemu kolikor toliko normalnemu tipu je jasno, da s teženjem dosežeš edino to, da začneš iti ženski na živce. Tudi če si ji v začetku zanimiv.

Tipi, ki vam kar naprej težijo za telefonske, vas po 10-krat vabijo na zmenek, čeprav ste rekle že zdavnaj ne, lazijo za vami...so šoder.Ženske to dobro veste.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 13. Mar. 2010 10:03

In kaj si s tem želel povedat?Da točno veš,kaj ženske razmišljajo in se ti to fajn zdi?Sej če je tako,da se znaš vedno infiltrirat v žensko glavo je to toliko bolje zate,ne dvomim,da vedno povlečeš prave poteze.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 13. Mar. 2010 22:55

sm že prej to opažala, zdj pa še bl..in tista skupina na fb je čist resnična, bi si jo mogu usak tip zapomnt: če se zajebavam s tabo še ne pomen da hočm met kj s tabo :D
dobr če je tip kr en in nočm od njega nč, še naprej govorim da sm v zvezi 4 leta (IN POL ČESTITAJO?? v smislu kera si ti zvesta bejba mogu bi čestitat tvojmu da se uspešno upiraš??..haha ja cel dzek je da se NJEMU UPREM..tok je hud da je to neki novga zanjga :))

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov