Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
hasel napisal/-a:Naj omenim, kako si moja mama predstavlja osvajanje punc: "Sine, pa saj punco dobiš brez težav. Recimo na plaži greš do ene (mmg povsem neznane punce), ki ti je všeč, se predstaviš in ji rečeš, da si želiš, da bi hodila." How about that?
ne, ne, to greš do nje na plaži, vržeš na brisačo ključe ter zavpiješ: joj, ključi mojega avta!
ampak niso vsi ključi dobri...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:V posteljo ga ze spravi, sam v zvezo pa nikakor ne. In mislim, da lahko na lestvici zazeljenosti izenacimo zvezo pri zenskah in sex pri moskih, kar pomeni, da smo na istem.
Poleg tega pa si s pretiranim "izrabljanjem" dejstva, da lahko v posteljo skoraj vsakega dobi, zelo nizajo vrednost pri potencialnih (dobesedno) snubcih.
Prakticno gledano - sportna postava + denar + vsaj nekaj pameti, pa imas verjetno realne moznosti pri 50% vseh zensk
Ja, sej se strinjava.Predvsem se strinjam s prvim odstavkom.Moški se veliko lažje odloči za seks, ženska pa za resno zvezo, ki vključuje tudi seks.
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
hm...sm mogla kr pošteno premislt da sm najdla en bedn pristop... očitno tipom nism interesantna al kwa
na enmu pikniku se izgubi žoga.. pa jz pač da jo grem poiskat pa en tip da gre z mano, ker se mu zdi kam bi lah šla. In midva hodva par minut pa debata pa to, itak sm vedla da žoga pač čudežno sama od sebe ne nardi skor kilometr, pa debata od nogometa pa francije, nakar on men da tut če mi francozi in francoščina niso všeč, da pa on nekej druzga francoskga obvlada.
Sm se sam ustavla, ga bukov pogledala pa uno: lej, če me mislš podret povej direkt, na take pocen fore pa žou ne padam.
No na koncu ni blo nič z nama, pa tud žogo so do najine vrnitve že ene 5x našli pomoje
na enmu pikniku se izgubi žoga.. pa jz pač da jo grem poiskat pa en tip da gre z mano, ker se mu zdi kam bi lah šla. In midva hodva par minut pa debata pa to, itak sm vedla da žoga pač čudežno sama od sebe ne nardi skor kilometr, pa debata od nogometa pa francije, nakar on men da tut če mi francozi in francoščina niso všeč, da pa on nekej druzga francoskga obvlada.
Sm se sam ustavla, ga bukov pogledala pa uno: lej, če me mislš podret povej direkt, na take pocen fore pa žou ne padam.
No na koncu ni blo nič z nama, pa tud žogo so do najine vrnitve že ene 5x našli pomoje
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus, malo sem premislil, tvoja teorija v bistvu dokaj drži.Če pogledam recimo, tip, star vsaj okoli 27, predpostavimo, da z njim ni nič kaj dost narobe, da zgleda vsaj čist povprečno in da je samozavesten (to je bistveno), ter da ima nek stil, neko svojo noto..lahko dobi skoraj vsako, staro 18-25, ob predpostavki, da je samska. Vsaj na krajše obdobje, kar je v bistvu za tipa že zmaga.Pogosto tudi ta predpostavka samskosti ni važna, ampak pustimo zdaj to.
Dejansko gre izključno za to, kaj tip verjame, da lahko dobi.Če verjame, da lahko dobi marsikaj in se tako tudi obnaša, je zmagovalec.Ob vsakem kroničnem pomanjkanju samozavesti pa je luzer oz. pobira ostanke.
Glavne stvari: samozavest, normalen pristop ob primernem trenutku in da je ženska samska. Pa je tip zmagal, če ima pravo mentaliteto, v 80 %.
Sej rečemo "zapecal jo je". ta zapecal jo je, ponavadi pomeni, da jo je nekje ogovoril, potem pa sta pristala vsaj v nekajmesečni vezi.Če pa gre za dolgoročno upešno stvar, pa rečejo "ta dva sta se pa res našla".
Dejansko gre izključno za to, kaj tip verjame, da lahko dobi.Če verjame, da lahko dobi marsikaj in se tako tudi obnaša, je zmagovalec.Ob vsakem kroničnem pomanjkanju samozavesti pa je luzer oz. pobira ostanke.
Glavne stvari: samozavest, normalen pristop ob primernem trenutku in da je ženska samska. Pa je tip zmagal, če ima pravo mentaliteto, v 80 %.
Sej rečemo "zapecal jo je". ta zapecal jo je, ponavadi pomeni, da jo je nekje ogovoril, potem pa sta pristala vsaj v nekajmesečni vezi.Če pa gre za dolgoročno upešno stvar, pa rečejo "ta dva sta se pa res našla".
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Džeki napisal/-a:Dejansko gre izključno za to, kaj tip verjame, da lahko dobi.Če verjame, da lahko dobi marsikaj in se tako tudi obnaša, je zmagovalec.Ob vsakem kroničnem pomanjkanju samozavesti pa je luzer oz. pobira ostanke.
Sicer sem popolnoma zagovornica ideologije o tem, da lahko dosežemo karkoli si želimo, ampak se s tem vseeno ne morem strinjati. Ne gre izključno za to, kar tip verjame. Neki lolek lahko verjame, da je brad pitt, in da me bo danes pa ziher zapecal, ker je on pač care, ampak potem pristopi do mene s tem, da imam oči kot zvezde, in bo totalno pogorel.
Samozavest je izredno pomembna, ampak pomembno je tudi znanje. Tehnika!
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Ajme, pa ja. Tudi brez tega "o zvezdah" nekdo še ne more biti zmagovalec, če ni vsaj malo privlačen tisti, ki jo peca. To je pač dejstvo. Če ne bi bilo, bi tudi nek tip, ki poseduje ne najbolj privlačen videz, lahko osvojil neko manekenko, ker bi imel v glavi, da je pa on lahko ravno tako dober kot Pitt (če ste ga že omenjali).
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Najbolj bedno je, kadar tip ne razume NE in še kar najeda in najeda. Mene je tako en nadlegoval - najprej me je povabil na dejt, pa sem odklonila, ker sem bila zasedena, samo kar ni dojel, da nič ne bo in mi je moral še par pisem napisat, mi poslat še tono sporočil in me še osebno vsaj desetkrat vprašat, če res ne bi šla ven z njim, pa zakaj ne itd. Užas!
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Zdaj bi pa jaz nekaj vprašal,če smem,sicer ni ravno povsem v skladu z naslovom,ampak upam,da dobim kak odgovor?
Zanima me,kater kraj za pecanje vam je najbolj mim,oz. če je kdaj tip uletu do vas na kakem res neprimernem kraju(morda tudi času?)?Ali pa,kje vam res ne bi pasalo,če bi dobile takšna ali drugačna vabila
Zanima me,kater kraj za pecanje vam je najbolj mim,oz. če je kdaj tip uletu do vas na kakem res neprimernem kraju(morda tudi času?)?Ali pa,kje vam res ne bi pasalo,če bi dobile takšna ali drugačna vabila
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
dolce_chicco napisal/-a:Ajme, pa ja. Tudi brez tega "o zvezdah" nekdo še ne more biti zmagovalec, če ni vsaj malo privlačen tisti, ki jo peca. To je pač dejstvo. Če ne bi bilo, bi tudi nek tip, ki poseduje ne najbolj privlačen videz, lahko osvojil neko manekenko, ker bi imel v glavi, da je pa on lahko ravno tako dober kot Pitt (če ste ga že omenjali).
Seveda, kak je pa te neki Cime lahko osvojil gdč. Remarjevo?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov