Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Ma sploh ne... s tako neumnostjo razbiješ led, pol se pa samo še zabavaš...
tut pod razno ne more mislit, da si s tem mislil resno a la, moram se zahvalit tvoji mami ker si res dobr ratala, We'll always have Paris...
Čeprav če enih 5 takih skupaj na treseš - enga za drugim se punce tut rade smejijo temu.
Nisem tipičen jebač, ker še nobene nisem osvojil - prepričal v nekaj, kar ne bi sama hotla. So pa ženske k cosmo berejo zlo agresivne, vzamejo stvar v svoje roke in tko.
Ven pa ne hodim zato, da bi dobil za seksat, al pa potrjeval kok sem oh in sploh, zdravu komplekse... pa prej se spraznem in sem pol precej bolj sproščen.
Nekak mam občutek, da se dost spravlate name.
K smo pr bednih, mi je ena 16-17 letnica že rekla, kaj je fotr (31), a greva fukat.
tut pod razno ne more mislit, da si s tem mislil resno a la, moram se zahvalit tvoji mami ker si res dobr ratala, We'll always have Paris...
Čeprav če enih 5 takih skupaj na treseš - enga za drugim se punce tut rade smejijo temu.
Nisem tipičen jebač, ker še nobene nisem osvojil - prepričal v nekaj, kar ne bi sama hotla. So pa ženske k cosmo berejo zlo agresivne, vzamejo stvar v svoje roke in tko.
Ven pa ne hodim zato, da bi dobil za seksat, al pa potrjeval kok sem oh in sploh, zdravu komplekse... pa prej se spraznem in sem pol precej bolj sproščen.
Nekak mam občutek, da se dost spravlate name.
K smo pr bednih, mi je ena 16-17 letnica že rekla, kaj je fotr (31), a greva fukat.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Džeki napisal/-a:]
No, tudi tvoja mama je dokaz, da se žensk ne sprašuje, kako dobiti žensko, ker nimajo pojma o tem, saj s enjim vse skupaj dogaja iz njihove udobne pasive.
Pasive... pridi v Ljubljano ali na obalo, ženske tekmujejo, kera bo bolj agresivna.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
This. 90% kar imajo zenske za povedat o kakrsnemkoli osvajanju zensk so navadne buce. Edini tip nasvetov za kar se zenske sprasuje so cunje al pa slucajno kaj totalno narobe delas, da se te vse izogibajo kot kuge.Džeki napisal/-a:hasel napisal/-a:Naj omenim, kako si moja mama predstavlja osvajanje punc: "Sine, pa saj punco dobiš brez težav. Recimo na plaži greš do ene (mmg povsem neznane punce), ki ti je všeč, se predstaviš in ji rečeš, da si želiš, da bi hodila." How about that?
No, tudi tvoja mama je dokaz, da se žensk ne sprašuje, kako dobiti žensko, ker nimajo pojma o tem, saj s enjim vse skupaj dogaja iz njihove udobne pasive.
Če hoče tip, ki ima težave z nasprotnim spolom, kaj izvedeti o ženskah, naj vpraša prijatelja, ki takih težav nima.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- hasel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
Pa to še ni vse; rekla mi je tudi, da se da dobit katerokoli punco, samo tleskneš s prsti, pa jo imaš... Sploh se ji ne da dopovedat, da to niso niti pod razno načini osvajanja, ter da nikakor ni mogoče, da bi tip dobil katerokoli žensko si zaželi. Sploh ji ni jasno, da je lahko osvajana ženska:Mahagonij napisal/-a:This. 90% kar imajo zenske za povedat o kakrsnemkoli osvajanju zensk so navadne buce. Edini tip nasvetov za kar se zenske sprasuje so cunje al pa slucajno kaj totalno narobe delas, da se te vse izogibajo kot kuge.Džeki napisal/-a:hasel napisal/-a:Naj omenim, kako si moja mama predstavlja osvajanje punc: "Sine, pa saj punco dobiš brez težav. Recimo na plaži greš do ene (mmg povsem neznane punce), ki ti je všeč, se predstaviš in ji rečeš, da si želiš, da bi hodila." How about that?
Če hoče tip, ki ima težave z nasprotnim spolom, kaj izvedeti o ženskah, naj vpraša prijatelja, ki takih težav nima.
- že oddana (pa ni nujno, da je njen tip takrat zraven)
- nezainteresirana
- high to get
- lezbijka (pa brez zamere, ni mišljeno nič slabega) itd.
Pač mi je takrat postalno kristalno jasno, da od svoje mame ne bom dobil pametnega nasveta glede osvajanja, in da sem prepuščen svojim osvajalskim zmožnostim in iznajdljivosti. Sem ji že nevemkolikokrat povedal, da ima zgrešene predstave o osvajanju, medtem ko se meni hvali, da ona ni nikoli pristopala k tipom, ampak so vedno oni pristopali k njej.
- Horus
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
normalno da ne more.
V prvi vrsti je, da se ti začneš za enga tipa zanimati, vsaj malo važen videz... In če bo tip totalni kreten, jebač, pametnjakovič, brez obnašanja ne bo imel šans pa če je najbol hud tip ki sem ga kdaj koli videla. Isto je po mojem pri tipih... Razen, sevdeda, če iščeš pičko samo za nategnit in ti je za ostalo vseeno...
V prvi vrsti je, da se ti začneš za enga tipa zanimati, vsaj malo važen videz... In če bo tip totalni kreten, jebač, pametnjakovič, brez obnašanja ne bo imel šans pa če je najbol hud tip ki sem ga kdaj koli videla. Isto je po mojem pri tipih... Razen, sevdeda, če iščeš pičko samo za nategnit in ti je za ostalo vseeno...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- Horus
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ok,strogo teoretično. Praktično ni šans.
Velja pa obratno, čist praktično. Povprečna ženska lahko v posteljo spravi skoraj vsakega tipa.Hec je, da se ženske tega enostavnega dejstva ne zavedajo.
Samski tip poseksa praktično vse, kar mu prekriža pot, če je le šansa.Mnogi se ne ustavijo niti, ko so v vezi.
Velja pa obratno, čist praktično. Povprečna ženska lahko v posteljo spravi skoraj vsakega tipa.Hec je, da se ženske tega enostavnega dejstva ne zavedajo.
Samski tip poseksa praktično vse, kar mu prekriža pot, če je le šansa.Mnogi se ne ustavijo niti, ko so v vezi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov