Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1660 prispevkov
• Stran 110 od 111
•
Prejšnja
1 ... 107, 108, 109, 110, 111
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no, moje mnenje, 6257.. je mal čudno ane da z nekom zabluziš potem ti pa ni simpatičen. mislim, tipi ki to delajo s puncam so jasno označeni kot "prasci, ki jih izkoriščajo", kar je čist prav. da pa punce to delajo s tipi pa ni nič bolj pravilno.
kot drugo pa, tip ni čisto nič kriv da tvoji "prijateljici" tako govorita o tebi. na tvojem mestu bi, če ne bi dal šanse, se vsaj zahvalil da to pove.
kot drugo pa, tip ni čisto nič kriv da tvoji "prijateljici" tako govorita o tebi. na tvojem mestu bi, če ne bi dal šanse, se vsaj zahvalil da to pove.
hej norci
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- 6257
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 2. 2012
Sošolke, katere se nikoli niso družile z mano in niso vedele nič o mojem življenju izven šole, so me negativno označile zaradi svoje ozkoglednosti in zlobe. Ker pač ne nosim oblek po zadnji modi, na sebi nimam 3-centimetrske fasade, se znam zabavati še s čim drugim kot s šopingom in hodim ven vsak vikend ziher kadim travo in se kurbarim naokoli.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
še vedno mi pa ni jasno kaj je tip naredo narobe, da je v temi najbol bedni pristopi?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
6257 napisal/-a:Zaimivo, kako se ljudje lahko zapičijo vate na podlagi ene situacije, ki se ti je pripetila, in te takoj negativno označijo.
A ni internet zanimiv?
obsojam dejanje, ne tebe kot človeka. ti se moraš samo zavedati da ni lepo da z nekom zabluziš in ga zavržeš. če pa to storiš daj vsaj vedet naj od tega nič ne pričakuje - preden zabluziš z njim, ali pa, whatever, samo da ne prizadeneš človeka in so tvoji nameni jasni.
hej norci
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No dovolj je no. Smo ji povedali svoje.
It was forever..but it didnt last long..
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Ekshibicionizem sem tudi jaz doživela, enkrat na vlaku, enkrat pa v Ljubljani sredi ulice ponoči, pa mi od šoka na kraj pameti ni padlo, da bi poklicala policijo. Mogoče jo bom, če se mi to še kdaj zgodi!
Bednih pristopov sem drugač doživela kar res veliko. Se strinjam, da bi moški lahko malo bolj opazovali govorico telesa, ampak je včasih res problem, ker smo ženske na splošno dosti prijazne in potem razumejo to prijaznost kot napačen signal. Moški morate vedet, da bo ženska, ki je ne zanimate, zmeraj začela oklevati ali pa se začela izgovarjati na vaše predloge, pa čeprav bo to naredila mogoče z nasmehom na obrazu.
Za moške en nasvet: največji znak, da ste ji všeč , je po moje njeno gledanje v oči - "eye contact" vzpostavita in potem veste, da lahko pristopite. Potem pa za začetek lahko navržete kar kakšen komentar v zvezi z okolico, v kateri ste (recimo če ste v diskoteki kaj v zvezi z glasbo ali pa lokacijo...) , da malo preusmerite pozornost. Ni treba takoj začet z vsiljivimi vprašanji ali pa s pretirano "predstavitvijo" samega sebe, ker lahko izpade tko malo narcistično. Naj se pogovor pač lepo normalno razvije in steče...
Največji kiks, ki ga moški delate, pa je vsekakor šlatanje za rit itd... Ali pa direktna vprašanja v stilu "Greva fukat?" ...
Bednih pristopov sem drugač doživela kar res veliko. Se strinjam, da bi moški lahko malo bolj opazovali govorico telesa, ampak je včasih res problem, ker smo ženske na splošno dosti prijazne in potem razumejo to prijaznost kot napačen signal. Moški morate vedet, da bo ženska, ki je ne zanimate, zmeraj začela oklevati ali pa se začela izgovarjati na vaše predloge, pa čeprav bo to naredila mogoče z nasmehom na obrazu.
Za moške en nasvet: največji znak, da ste ji všeč , je po moje njeno gledanje v oči - "eye contact" vzpostavita in potem veste, da lahko pristopite. Potem pa za začetek lahko navržete kar kakšen komentar v zvezi z okolico, v kateri ste (recimo če ste v diskoteki kaj v zvezi z glasbo ali pa lokacijo...) , da malo preusmerite pozornost. Ni treba takoj začet z vsiljivimi vprašanji ali pa s pretirano "predstavitvijo" samega sebe, ker lahko izpade tko malo narcistično. Naj se pogovor pač lepo normalno razvije in steče...
Največji kiks, ki ga moški delate, pa je vsekakor šlatanje za rit itd... Ali pa direktna vprašanja v stilu "Greva fukat?" ...
Prvi neprebran prispevek • 1660 prispevkov
• Stran 110 od 111
•
Prejšnja
1 ... 107, 108, 109, 110, 111
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov