Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 13:49

ne moreš verjeti...
Res ga uči super obnašanja ane...
In tisto ponavadi otročje obnašanje fantov zraven otrok ni nič kaj podobno temu kar je ta moški naredil. Razen če imaš malo zamešane pojme kako je biti zraven otroka otročji in kako otroka naučiti čimbolj debilnega osvajanja žensk.
In ja od moškega, ki ima otroka tega ne bi pričakovala. Ampak je kar dost takšnih moških nezrelih, kar je žalostno.

Sej se ne gre toliko za izraz. Dej malo si predstavjate kako bi bilo vam, če bi oče vašega otroka učil pri 4ih, da ko gre punca mimo da naj ji reče kako huda mačka je... prisolim mu eno v tistem momentu.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 14:04

ko se bo šlo za otroka bom pretiravala ( kot ti praviš) vedno in povsod! :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Feb. 2010 14:13

^^ ampak tu ni kaj za pretiravat. halo! nočem vedeti kaj boš naredila svojemu frocu ko bo prišel iz vrtca in rekel pičko materino si fuknjena. tisto s hudi mačko je pa bil en velik hec in nič drugega, poleg tega froc star 4 leta ne ve da je pod mačka mišljena huda bejba, tako da nima psihičnih in vedenjskih motenj zaradi tega kot hočeš zdaj prikazati.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Feb. 2010 14:15

nanamiša napisal/-a:ko se bo šlo za otroka bom pretiravala ( kot ti praviš) vedno in povsod! :wink:
Exactly, taki starši potem delajo težave (če mal razširimo tole temo), ko npr. zahtevajo/vsiljujejo svoje poglede na delovanje vrtcev in šol..in otroku delajo več škode kot koristi, s pretiranim ujčkanjem.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Feb. 2010 14:17

nanamiša napisal/-a::eek:

Bi od takšnega moškega pričakovala, da bi se obnašal malo bolj zrelo, Sploh pa v prisotnosti svojega otroka. Ma kakšen vzgled.
Ni pa nobeden rekel da moški ki ima otroka ne sme ogovoriti kakšne punce, če je samski.

Ti si pa res čudna, da ne rečem še kaj drugega....

Jaz bi se tamalmu začel smejat... :D Si kr predstavlam kako je to izgledalo... :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 14:19

ka pa teb ni jasno :eek: Nikjer nisem napisala da bi otroku kaj naredila, ampak bi moškemu ki ma takšne bedeste pred svojmu sinu!
In jaz vem da se v vrtcu otroci naučijo marsičesa grdega ampak da ma oče takšne mi je pa grozno pa če še ne vem kaj govorite tukaj.
In ja otroci posnemajo starše, in otrok se bo pičko materno si fukjena naučil od starejših ;) In če bo moj otrok kda kaj takšnega rekel mu bom poskušala razložiti kako grde besede so to in da se tako ni primerno obnašati.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Feb. 2010 14:21

nanamiša napisal/-a:In ja otroci posnemajo starše, in otrok se bo pičko materno si fukjena naučil od starejših ;) In če bo moj otrok kda kaj takšnega rekel mu bom poskušala razložiti kako grde besede so to in da se tako ni primerno obnašati.
Ja, ker zgori omenjene kletvice in "huda mačka" sta pa res primerljivo slabi besedni zvezi..
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 27. Feb. 2010 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 14:21

purple_rain napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:ko se bo šlo za otroka bom pretiravala ( kot ti praviš) vedno in povsod! :wink:
Exactly, taki starši potem delajo težave (če mal razširimo tole temo), ko npr. zahtevajo/vsiljujejo svoje poglede na delovanje vrtcev in šol..in otroku delajo več škode kot koristi, s pretiranim ujčkanjem.

govroiš totalne bedarije, ki sploh nimajo veze s tem kaj govorim. In nikjer nisem napisala da bom komurkoli, sploh pa mojemu otroku vsiljevala menje, poglede... Ga bom pa naučila primernega vedenja!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 14:21

purple_rain napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:In ja otroci posnemajo starše, in otrok se bo pičko materno si fukjena naučil od starejših ;) In če bo moj otrok kda kaj takšnega rekel mu bom poskušala razložiti kako grde besede so to in da se tako ni primerno obnašati.
Ja, ker zgori omenjene kletvice in "huda mačka" so pa res primerljivo slabe besedne zveze..

za 4letnega otroka zelo!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 14:23

McLarnovc napisal/-a:
nanamiša napisal/-a::eek:

Bi od takšnega moškega pričakovala, da bi se obnašal malo bolj zrelo, Sploh pa v prisotnosti svojega otroka. Ma kakšen vzgled.
Ni pa nobeden rekel da moški ki ima otroka ne sme ogovoriti kakšne punce, če je samski.

Ti si pa res čudna, da ne rečem še kaj drugega....

Jaz bi se tamalmu začel smejat... :D Si kr predstavlam kako je to izgledalo... :lach:

Hvala :wink: Samo meni to ni smešno, žal!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 14:23

purple_rain napisal/-a:^^bogi tvoji otroci..

Ne skrbi
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Feb. 2010 14:26

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Feb. 2010 14:30

nanamiša napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
Ja, ker zgori omenjene kletvice in "huda mačka" so pa res primerljivo slabe besedne zveze..

za 4letnega otroka zelo!

a ti dejansko misliš, da si otrok pri 4ih pod huda mačka predstavlja u iber zrihtano blond bejbo z d košarico in minimini krilcem?? grow up! če bi mu rekel naj kletvico ponovi je pa popolnoma druga zgodba.
si brez smisla za humor in upam, da se čimprej rešiš teh okov.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov