Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Včasih me prav mine hodit žurat, ker se vedno najde nek kreten (ne, ne bom se opravičevala zaradi takega izraza). Grem ven s frendico plesat in (ni panike) spoznat nov folk, a če nekdo ubere tak pristop, da me hoče "osvojiti" med plesom ter se pojavi od nikoder, me prime okoli bokov in hoče plesat, bom ga skenslala, pa četudi mi bo tip hud! Kar sem že naredila (skenslala tipa, ki mi je vizualno bil všeč). Halo kekec, otipavaš lahko žensko, ko je že tvoja punca, ne pa se uštuliš nekam in rineš z rokami tja kamor ni treba.
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Najbol bedn pristop tipa je bil, k mi je na facebook pošilju zasebna sporočila, da kok bi me rad spoznal. In da se je šele preselu v naš naselje in bi me rad povabu na pjačo, pa me ne upa ogovorit, ko me sreča.
Wtf? A naj voham po ulci kdo mi pošilja sporočila???? Bedno, bedno, nobene samozavesti in to je pr men velik no go! Zdj mam mir že neki časa hvalabogu, prej pa po 5 zsjev vsak drug dan.
Wtf? A naj voham po ulci kdo mi pošilja sporočila???? Bedno, bedno, nobene samozavesti in to je pr men velik no go! Zdj mam mir že neki časa hvalabogu, prej pa po 5 zsjev vsak drug dan.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zgodilo se je danes zjutraj.......Peljem malo v vrtec, v predprostoru jo slačim, zraven očka pripravlja svojo hčerko. Oddava otroke in on meni - imate čas za kavo, da se malo spoznava, ko imava že oba otroka v istem vrtcu...
(Naj omenim, da videvam tudi njegovo ženo, in je nekje med 7 in 9 mescom nosečnosti)
(Naj omenim, da videvam tudi njegovo ženo, in je nekje med 7 in 9 mescom nosečnosti)
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
^^ no ja, kaj pa naj bi rekel? mogoč se je pa hotel dogovorit za kakšen "play date"?
Z vajinima otrokoma, seveda, ne mislim na vaju 2
Z vajinima otrokoma, seveda, ne mislim na vaju 2
I am not an enigma, just a contradiction!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Res je V naših "vaških" vrtcih se vsi starši poznajo med sabo, med tem ko v mestih daleč od tega. Mogoče se tamali razumeta, pa bi blo fajn kdaj kakšno pri drugemu pustit, da imata starša nekaj časa zase Dvomim da si išče ljubico med mamicami v vrtcu
Pecanje pa tako
Pecanje pa tako
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Najbol beden pristop je, da se tip v kafiču usede zraven tebe brez da bi te vprašal ali ti je gud..in potem hoče izpast frajer s kakšnimi pripombami in bol mu praviš da te ne zanima bolj on sili to so res bolniki...
Al pa dobiš sms v smislu ful si mi všeč, bi se lahko kdaj dobila..itd. in ti nimaš pojma kdo bi to lahko bil
Al pa dobiš sms v smislu ful si mi všeč, bi se lahko kdaj dobila..itd. in ti nimaš pojma kdo bi to lahko bil
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- hasel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
Kaj pa recimo, če je obratna situacija? Da se punca zagleda v nekega tipa, vendar si ga ne upa ogovorit, pa mu npr. pošilja sporočila prek fb ali kako drugače?flaša napisal/-a:Najbol bedn pristop tipa je bil, k mi je na facebook pošilju zasebna sporočila, da kok bi me rad spoznal. In da se je šele preselu v naš naselje in bi me rad povabu na pjačo, pa me ne upa ogovorit, ko me sreča.
Wtf? A naj voham po ulci kdo mi pošilja sporočila???? Bedno, bedno, nobene samozavesti in to je pr men velik no go!
Eden (no, takrat sva še prijateljevala) mi je dal telefonske št. od svojih kolegic in prijateljic, pa mi je rekel, naj kateri od njih pošljem sms, pa čeprav nisem pred tem niti ene videl živo niti jih ne poznam. Uf, še dobro, da sem poslušal razum pa nisem nobeni poslal sms. Namreč tudi meni, se zdi turn-off, če tip preko smsov osvaja punce, ki jih sploh ne pozna niti jih ni nikoli v življenju videl.nanamiša napisal/-a:Al pa dobiš sms v smislu ful si mi všeč, bi se lahko kdaj dobila..itd. in ti nimaš pojma kdo bi to lahko bil
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
hasel napisal/-a:Kaj pa recimo, če je obratna situacija? Da se punca zagleda v nekega tipa, vendar si ga ne upa ogovorit, pa mu npr. pošilja sporočila prek fb ali kako drugače?flaša napisal/-a:Najbol bedn pristop tipa je bil, k mi je na facebook pošilju zasebna sporočila, da kok bi me rad spoznal. In da se je šele preselu v naš naselje in bi me rad povabu na pjačo, pa me ne upa ogovorit, ko me sreča.
Wtf? A naj voham po ulci kdo mi pošilja sporočila???? Bedno, bedno, nobene samozavesti in to je pr men velik no go!
In kako bo ona to komentirala, če je ženska? Naj pove kakšen tip kako se mu to zdi.
Meni je najbolj mimo, ko sem kje na pijači ali pač zunaj, pa se začne štulit vmes kakšen neposrečen primerek tipa, ki misli, da vse padejo dol pred njim in začne z bednimi forami, ki jih razume samo on (se ne spomnim nobenega primera take fore, ker so bile preveč glupe, da bi si jih zapomnila). Ni panike, če pride nek tipson zraven in se je sposoben normalno pogovarjati (normalno zame pomeni, da ne utruja, ne prestopi meje osebnega prostora in ne zbija neumnih for, s katerimi prej užali kot nasmeje ženske), ker znam biti za foro, čeprav nisem več samska. Mi je pa bedna ta fora, ko se recimo pogovarjaš z nekom, ki pride zraven, na koncu, ko pa želi kaj bolj osebnega vprašati ali predlagati, da se preselimo kam, in rečem, da me ne mika, ker sem že oddana, pa prijavi zakaj potem daješ lažne upe? Če je bil prej še za spoznanje normalen in nevsiljiv, se mi v tistem momentu zasere bolj kot katerikoli drug bedak, ki raje vpraša na prvo žogo. Fantič, a bi bilo boljše, da te že po treh besedah skenslam? Lažne upe si imel bošček v hlačah.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ hahaha, ja ne moreš tko no, na čelo si moreš napisat, da si oddana, čene bogi revež že načrtuje večerjo ob svečkah.
Še vendo boljše kot pa en (mislim, da sm že enkrat pisala o tem, nism pa prepričana) k je bil ful usiljiv in sm mu rekla, da sm oddana (samo da bi mi dal mir, čeprou ni blo res) in on meni: "js sm tudi oddan, ampak vseeno veš, da se privlačiva in to je najbolj pomembno".
Neverjetno na kašne osebke človek naleti.
Še vendo boljše kot pa en (mislim, da sm že enkrat pisala o tem, nism pa prepričana) k je bil ful usiljiv in sm mu rekla, da sm oddana (samo da bi mi dal mir, čeprou ni blo res) in on meni: "js sm tudi oddan, ampak vseeno veš, da se privlačiva in to je najbolj pomembno".
Neverjetno na kašne osebke človek naleti.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Tale je imel pa zgleda telepatske sposobnosti. (fore v stilu saj vem, da se noro privlačiva, ti boš moja ipd. so over, logično pa je, da če bo tip dobro izgledal, se mu to ne bo štelo v velik minus, razen če bi me njegov karakter odbil)
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
*mala* napisal/-a:Res je V naših "vaških" vrtcih se vsi starši poznajo med sabo, med tem ko v mestih daleč od tega. Mogoče se tamali razumeta, pa bi blo fajn kdaj kakšno pri drugemu pustit, da imata starša nekaj časa zase Dvomim da si išče ljubico med mamicami v vrtcu
Pecanje pa tako
Isti vrtec, druga starostna skupina. Naša je 2008, njihova 2006. Tko da igranje - niti ne. Verjemi mi, prepoznam prijazno povabilo mamice ali očkata, in prepoznam slinavost. Sem že nekaj dala čez.
Če bi dvomila v verodostojnost povabila, ne bi pisala tuki. Tako da, ti lahko dvomiš in sklepaš iz posta, jaz vem, ker sem doživela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov