Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Auraya napisal/-a:Sm kelnarla pa me pokličejo trije tipi: a so tvoje joške taprave? ja kolk maš pa modrc podložen? ne verjamem, a lohk potipam?
Geezus ma da mi kakšen tak model teži na delovnem mestu ga samo v tri prekrasne pošljem (in ne, drugače takih neprimernih besed res ne uporabljam, ampak v taki situaciji bi bile pa čisto primerne :roll:). To je pa res nizkotno in neumno obnašanje s strani tipov seveda (eden verjetno tega itak ne bi upal izustiti, razen če bi bil nalit). In to je taglavni razlog, zakaj nočem NIKOLI kelnarit, pa čeprav bi drugače tudi to bila pripravljena delati. Žal, ker so očitno vse kelnarce tretirane enako in to mi dvigne pritisk.
Drugače pa še eden izmed bednih pristopov (ni moja izkušnja, kolegica je zadnjič podoživljala situacijo in nam jo povedala):
Je sedela enkrat v lokalu s sestrično in njenim fantom (bilo je bolj pozno zvečer) in naročijo pijačo, nakar gre na wc in ker je bila oblečena v jeans minič (pa ne nek ekstra ultra kratek, ampak pač minica kot minica) in drugače čisto spodobno oblečena (brez izpostavljenega dekolteja ipd.), nakar ji en tip ob šanku na poti v wc dvigne minič in seveda vsi štirje ali koliko jih je bilo za šankom v smeh. In ne, niso bili kakšni najstniki, ampak bedaki čez 20. Je stopila nazaj in ga vprašala če ima kakšne probleme, pa se je kreten začel še dret nanjo kaj si misli kdo je. Mislim, da si še dovoli bit pameten pol in se postavljat pred družbo... Četudi bi šla mimo njih napol naga ženska, ne vem s kakšno pravico se ima kdo vtikat v njo na tak način, halo?! Primitivizem brez meje.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Ti maš dobro rit po babici Kera neumna, ga nisem niti pogledala, pa je bil hud. Sm če je človek vztrajen in poskuša še na drugačne načine, se da hehe
Se pa je pri meni isto zgodilo- šolski kolega... je mislil, da me zanima, ker sva šla na pijačo,... ne vem no, js sm ga hotela samo za kolega, pa očitno ni bil za to. Če bi mi bil všeč v tem smislu, bi mu ziher na kak drug način nakazala... pa ful ok, tako da mi je malo žal, da nismo v stiku, ampak pač
Se pa je pri meni isto zgodilo- šolski kolega... je mislil, da me zanima, ker sva šla na pijačo,... ne vem no, js sm ga hotela samo za kolega, pa očitno ni bil za to. Če bi mi bil všeč v tem smislu, bi mu ziher na kak drug način nakazala... pa ful ok, tako da mi je malo žal, da nismo v stiku, ampak pač
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
OK, nimam nč za dodat na seznam neprimernih pristopov, sem pa gruntala neki dons, hehe..
Uglavnem, tam, kjer jz delam, je en reeees čist hud model, ane, in ga videvam dostkrat zunej na čiku in pol pomislm, če bi se kdaj mal neumno nardila in pač šla vprašat za vžigalnik, sam pol, z mojo srečo, bi mi al vžigalnik iz žepa padu in bi res neumno izpadla al bi mi pa zoprna sodelavka uletela in rekla, da sej ga ma ona (:roll:)..heh..za probat je, vam poročam.
Uglavnem, tam, kjer jz delam, je en reeees čist hud model, ane, in ga videvam dostkrat zunej na čiku in pol pomislm, če bi se kdaj mal neumno nardila in pač šla vprašat za vžigalnik, sam pol, z mojo srečo, bi mi al vžigalnik iz žepa padu in bi res neumno izpadla al bi mi pa zoprna sodelavka uletela in rekla, da sej ga ma ona (:roll:)..heh..za probat je, vam poročam.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kaj pa če bi preprosto začela z "živjo, malo mi je dolgčas(na teh čik pavzah al whatever pač, če imaš odmor..)pa mi edini izgledaš kot prijeten sogovornik..". Te z vžigalniki, kok je ura bla bla so imo res krneki.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Hehe, sej vem, da so to dokaj brezvezne in zlajnane fore, sam kaj pa vem..čik pavza je res kratka (no ja, tazadn problem bi bil podaljšat jo, hehe), sam bi bla čist srečna že sam s kratko interakcijo sposoje vžigalnika, na kej več bolj težko upam - I'm just not his type
Uglavnem, hvala za dobre namere , sam tisto zgori sem sam naglas razmišljala, kako bi mogoče še lahko izgledal beden pristop..
Uglavnem, hvala za dobre namere , sam tisto zgori sem sam naglas razmišljala, kako bi mogoče še lahko izgledal beden pristop..
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^:rofl:
Hehehe, dobra!
Če je vsaj mal normaln človek, bi se lahko skupej temu nasmejala (in pol ugotovila kolk je res radodaren ).
Hehehe, dobra!
Če je vsaj mal normaln človek, bi se lahko skupej temu nasmejala (in pol ugotovila kolk je res radodaren ).
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
čik pavze pa res povezujejo ljudi
en izmed bednih pristopou: tip pride do mene in me vpraša če ni DJa (kar je blo že logično, samoumevno, jasno ku beli dan da ga ni).. ma ne glede na to kko bedno je izpadlo vse skupi, sm danes obsedena s tem tipom
en izmed bednih pristopou: tip pride do mene in me vpraša če ni DJa (kar je blo že logično, samoumevno, jasno ku beli dan da ga ni).. ma ne glede na to kko bedno je izpadlo vse skupi, sm danes obsedena s tem tipom
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Jochie napisal/-a:vprašaj ga za vžigalnik in ko ti ga bo dal, ga vprašaj, če je vedno tako radodaren...
Huda fora za pristop ženske
Beden pristop tipov :
-"iz kje se že poznava?" (izfurana)
-"ej js sm teb ful všeč, a si ti tud men?" (otročja, pa ponavad pod vplivom alkohola)
-"ej en moj kolega bi te rad neki vprašu, glej tam je, u P***a kam je pa šou?No sej, bom kr s tabo počaku dokler se ne vrne.." (tako očitno )
-"a boš kej spila?" (a mislš da me loh kupš za en coctail? )
Mah še en kup takih bednih cvetk je, sam se ne morm zdej vseh spomnt... men je najbolš če tip pride direkt do mene "Čaw, a se lahko spoznava?" in basta. Hitro, direktno, učinkovito (no, kokr kdaj )
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
evva napisal/-a:
-"iz kje se že poznava?" (izfurana)
Lol, če k men tip pristopi s tem stavkom, potem mora par minut počakat, ker js to ponavadi resno vzamem in pol ga gledam pa se mrščim in razmišljam, kje sem ga potem že videla..... -RESNO
Zato imam tudi najraje, da mi kar direkt pove, kaj hoče, tko kot evvi, pa ni nobenih težav
I am not an enigma, just a contradiction!
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
evva napisal/-a:-"a boš kej spila?" (a mislš da me loh kupš za en coctail? )
Ta meni ni tolk zgrešena, saj te ponavadi noče kupiti za en coctail, ampak si ga želi s tabo spiti in te spoznati ob njem. In je čisto taka nevsiljiva iztočnica, če rečeš ne, bo konec, če pa ja, pa se lahko lepo p ogovarjata. Na živce mi pa gre to, da kdaj dobim pijačo od kakšnega tipa, ki ga prinese kelnarca in reče, da tip to časti, pol pa tip ne prisede, mogoče samo pogleda, ali pa še to ne. Zakaj je že častil?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jap:prinzessin napisal/-a:Zato imam tudi najraje, da mi kar direkt pove, kaj hoče, tko kot evvi
evva napisal/-a:Mene so pa vedno bolj privlačili tipi, ki so bili kao hard to get . Tisti, ki so norel za mano, mi sploh niso bli zanimivi.
Zenske ste nore.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ma ene ste prov čudne tle. Vsak pristop je dober, če je tip seksi a. Sej, štekam da je bedn pristop to : "ti si pa moja bodoča žena" al pa "raketa, starši astronavti blaa blaa" ampak da je bedn pristop " a boš kej spila" ..mislm svašta.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov