Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 02. Jun. 2009 19:05

uff ja... mam se jez eno zgodbo... blo na en partyu pac k sm spoznala enga tipa k morm rect da mi je biu res usec... vizualno pa na partyu mi je meu res hud pristop... in sva tekom noci mal skup pila, mal plesala , mal se zvalila... in zjutri sva si zamenala telefonske stevilke potem me je hotu se domou pelat sam sm rekla da pac negrem ker se prvo k prvo se ne vozm z ljudmi k pijejo drugo k pa drugo nism hotla pustit same kolegice z katero sm prsla (no bl je blo drugo k pa prvo).
nasledn dan me valda poklice in se zmenva da greva na pijaco in da me pac pride iskat. no in pride me iskat z najnovejšim porshe carrero (to mi je bla ze prva uiber bedna stvar, pol kasnej sm zvedla da je ubistvu od fotra), in me pele seveda v fotrov flet za bezigradom spedenan v nulo. (am a se nisva zmenla da greva na kavo v lokal :roll: ) nakar model tko pred mano prnese vodko pa sok pa sliko na kateri sta ble narisane dve lajni! jez ga valda gledam uno wtf nakar mi model prbije: a nebos potegnla a ves kok se po tem bols fuka nakar jez ustanm poberem stvari poklicem taksi in grem domou!
pol me pa cez eno uro model klice k je ocitn tok pozn dojeu kaj mi ni jasn pa da bi kao usaka bejba za tazga tipa k je on use dala... ja zihr :roll: :roll:
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 04. Jun. 2009 18:25

smo bili na nekem koncertu, pa pride tip do mene z njegovo družbo, me objame prek ram, se obrne k svojemu kolegu in reče: "veš, midva se bova poročila". s tem "midva" je mislil mene in njega(itak, lol). ma je vse izpadlo ful simpatično, tako da sva si pol izmenjala cifre in zdaj sva že skor eno leto skupaj :D tako da lahko rečem da je bil njegov pristop uspešen :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 04. Jun. 2009 21:05

evo, sej imamo tudi temo o najboljših pristopih ;)
Let's swim to the moon .....
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 05. Jun. 2009 13:49

ups, pa res :oops: se opravičujem za OT
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovcan » 05. Jun. 2009 21:50

nikaragua napisal/-a:uff ja... mam se jez eno zgodbo... blo na en partyu pac k sm spoznala enga tipa k morm rect da mi je biu res usec... vizualno pa na partyu mi je meu res hud pristop... in sva tekom noci mal skup pila, mal plesala , mal se zvalila... in zjutri sva si zamenala telefonske stevilke potem me je hotu se domou pelat sam sm rekla da pac negrem ker se prvo k prvo se ne vozm z ljudmi k pijejo drugo k pa drugo nism hotla pustit same kolegice z katero sm prsla (no bl je blo drugo k pa prvo).
nasledn dan me valda poklice in se zmenva da greva na pijaco in da me pac pride iskat. no in pride me iskat z najnovejšim porshe carrero (to mi je bla ze prva uiber bedna stvar, pol kasnej sm zvedla da je ubistvu od fotra), in me pele seveda v fotrov flet za bezigradom spedenan v nulo. (am a se nisva zmenla da greva na kavo v lokal :roll: ) nakar model tko pred mano prnese vodko pa sok pa sliko na kateri sta ble narisane dve lajni! jez ga valda gledam uno wtf nakar mi model prbije: a nebos potegnla a ves kok se po tem bols fuka nakar jez ustanm poberem stvari poklicem taksi in grem domou!
pol me pa cez eno uro model klice k je ocitn tok pozn dojeu kaj mi ni jasn pa da bi kao usaka bejba za tazga tipa k je on use dala... ja zihr :roll: :roll:

Hahaha dobra fora.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 07. Jun. 2009 6:59

Ja al pa EJ JST SM TEB FULL VŠEČ KAJ PA TI MEN? :lol:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 07. Jun. 2009 7:56

^^omg, a to ti prav še kter reče?? :rofl:
I am not an enigma, just a contradiction!
venus.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2009
Kraj: na oblaku. z njim!

Neprebrana objavaNapisal/-a venus. » 07. Jun. 2009 8:03

okej no, sploh nevem kaj bi rekla na to, ker mi grejo tpii tak grozno na jetra! :roll: s takim se niti ukvarjala ne bi.

najbolj beden pristop mhhm.. se ne spomnim kakšnega trenutno, ni pa mi všeč če mu rečem nevem nemorma biti več kot prijatelja, pa še kr naprej sili v mene! go awaaay ! :)
words can't bring me down! (:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 14. Jun. 2009 20:24

Učeri na žurki na bdayu, piknik..folka ful, pa se najdeta 2 pojavi k sta se hotla neki pogovarjat z mano..
no in tko se pogledata pa en reče 'A sta tvojadva astronauta po poklicu??' pa jz: 'Zakaj,nee lol?' Onadva: 'Ja zato, k sta tako raketo nardila :D' hahahahhahahahahaha jz sam u smeh pa kolegica zravn haha
fora je pa v tem, da astronauti sploh ne delajo raket hahaha
Uporabniški avatar
maticek27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 5. 2008
Kraj: Lj, Žalec

Neprebrana objavaNapisal/-a maticek27 » 16. Jun. 2009 15:10

A res? Ne delajo raket? Kdo jih pa potem dela, če ne astronavti?

doooh...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 16. Jun. 2009 15:38

^hmmmm astronaut je udeleženec odprave v vesolje in to je to. oni nimajo čez sestavljanja raket pa risanja načrtou itd.

doooooh :roll:
Uporabniški avatar
maticek27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 5. 2008
Kraj: Lj, Žalec

Neprebrana objavaNapisal/-a maticek27 » 16. Jun. 2009 16:07

kdo pa pol sestavi raketo? Ne razumem.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 16. Jun. 2009 16:27

haha to je tko kot bi rekla, da voznik avtomobila sestav avtomobil :D

ja pač, posebni mehaniki kaj jz vem, sej tut pilot ki pilotira letalo ne sestavlja letal :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 16. Jun. 2009 17:03

Pa dobro no..jaz mislim, da ta model ki je to privail res ni mislil, da boš pa zdaj rekla ohhhh koliko si hud in mu skočila v naročje.
To je pač rekel, da te spravi v smeh in tvojo kolegico tudi verjetno...to je tudi vse kar je želel zelo verjetno.

Včasih mi je tudi malo smešno, da nekatere samo zato, ker moški do tebe pride na neposrečen način naredite celo dramo in ne vem kaj. :roll:

Meni je kolega enkrat rekel...žensko lahko pogledaš in dvigneš roko iz z mezincem pomigaš in se ji nasmehneš...in ali se bo nasmehnila in se pogovarjala s teboj in bo štekala foro...ali pa te bo gledala kakor debila in se arogantno odzvala češ kaj moriš kreten.
Odvisno od ženske kako gleda na situacijo in kako sprejme hec.
Dobro ne rečem, da se model pripopa nate in ti najeda in se mu vidi da se dela frajerja v resnici pa ne opazi, da ženska komaj čaka da se spoka.
Samo da pa daste take banalne zadeve med najslabše pristope in ne vem kakšne grozne stvaritve z moške strani mi je dosti smešno... :eek:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mrs.lucy » 16. Jun. 2009 19:13

S sošolko sma šle okoli polnoči iz mesta pa se pripeljeta mimo dva tipa (najprej sma slišale ono balkansko muziko :D pol pa nama je blo tak vse jasno ko sma ju še vidle- malce bolj zagorela polt :P ) pa je začel en: ja punce kaj pa tak pozno zunaj?? a vaju ni nič strah? ...jaz pa tisti "daj speli se" izraz na obrazu... pol pa je začel za številko gnjavit, midve sma ga počasi ignorirale pa hodile naprej... ko je videl da nič ne bo je pa sam reko: še žal vama bo, vidve sploh neveta kolko dorih bab se zame krega :tot: ... ja pa ja :lol: pol pač ne gnjavi
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov