Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Tajca^ » 06. Maj. 2009 18:43

Neki časa nazaj smo bli s kolegi na enem koncertu pa grem js lih sestro poklicat pa tko mau stran od odra stojim pa čakam da bo dviglna pa tko en tip zravn pride, me gleda neki časa pa se mi neki nasmiha pol pa tko vpraša "A mene kličeš?" pa js tko aam ne... Pa naprej telefoniram pa tip še zmer zravn stoji pa me gleda "Ja pa si mene klicala?" men še manj jasn pa spet tko ne...?, tipu pa u momentu dopizdi pa izjav "uuu kera fensi p*čka si ti" pa gre stran :lol:
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 07. Maj. 2009 22:04

v enem lokalu sva se z enim tipom skozi gledala...in čas je mineval ...pijača tudi....in ga 3 sekunde zgubim iz vidnega polja ...se obrnem , da bom šla na wc....in on pred mano s hlačami spuščenimi do kolen....v belih boksercah pleše :anonym:
aha...itak... :(
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 08. Maj. 2009 17:41

Hihi, meni se je pa nedavno pripetila ena zanimiva. :D
Preko študentskega dela sem čistila kopalnico v nekem bloku, pa pride mimo en izklesan moški, ki me je že nekaj časa "osvajal" s pogledi in besedami ter povabili na pijačo, ki pa niso palili.
No, pa pride do mene samo z brisačo ovito okrog pasu, se z eno roko nasloni na steno in me vpraša, če bi me motilo, če gre sedaj pod tuš. V istem trenutku spusti brisačo, ki mu "pade" na tla, on pa se "razbohoti" tam pred mano. Potem pa me še povabi na skupno tuširanje.
Zanimiv pristop :D , ki pa ni obrodil sadov, je pa obrodil začudenje nad "mašino". :)

Moja prijateljica bi rekla: "Kaj vse živ človek ne doživi." :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Maj. 2009 20:27

črnamamba napisal/-a:v enem lokalu sva se z enim tipom skozi gledala...in čas je mineval ...pijača tudi....in ga 3 sekunde zgubim iz vidnega polja ...se obrnem , da bom šla na wc....in on pred mano s hlačami spuščenimi do kolen....v belih boksercah pleše :anonym:

Predvidevam, da ti pol ni bil več všeč? :wink:
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 09. Maj. 2009 9:26

haley napisal/-a:
črnamamba napisal/-a:v enem lokalu sva se z enim tipom skozi gledala...in čas je mineval ...pijača tudi....in ga 3 sekunde zgubim iz vidnega polja ...se obrnem , da bom šla na wc....in on pred mano s hlačami spuščenimi do kolen....v belih boksercah pleše :anonym:

Predvidevam, da ti pol ni bil več všeč? :wink:

e ne...tolko o teoriji "če je dober,je vsak pristop ok" :?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 09. Maj. 2009 10:14

Tysia napisal/-a:Hihi, meni se je pa nedavno pripetila ena zanimiva. :D
Preko študentskega dela sem čistila kopalnico v nekem bloku, pa pride mimo en izklesan moški, ki me je že nekaj časa "osvajal" s pogledi in besedami ter povabili na pijačo, ki pa niso palili.
No, pa pride do mene samo z brisačo ovito okrog pasu, se z eno roko nasloni na steno in me vpraša, če bi me motilo, če gre sedaj pod tuš. V istem trenutku spusti brisačo, ki mu "pade" na tla, on pa se "razbohoti" tam pred mano. Potem pa me še povabi na skupno tuširanje.
Zanimiv pristop :D , ki pa ni obrodil sadov, je pa obrodil začudenje nad "mašino". :)

Moja prijateljica bi rekla: "Kaj vse živ človek ne doživi." :D

WOW :D Ma pa jajca :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Maj. 2009 16:40

^Tajca^ napisal/-a:Neki časa nazaj smo bli s kolegi na enem koncertu pa grem js lih sestro poklicat pa tko mau stran od odra stojim pa čakam da bo dviglna pa tko en tip zravn pride, me gleda neki časa pa se mi neki nasmiha pol pa tko vpraša "A mene kličeš?" pa js tko aam ne... Pa naprej telefoniram pa tip še zmer zravn stoji pa me gleda "Ja pa si mene klicala?" men še manj jasn pa spet tko ne...?, tipu pa u momentu dopizdi pa izjav "uuu kera fensi p*čka si ti" pa gre stran :lol:
Verjetno še en od primerov, kjer tip pač ni bil baš najlepši - sicer se mi pristop sam zdi dost luštn (valda brez njegovega zadnjega komentarja). :)
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Tajca^ » 11. Maj. 2009 16:45

Ma ne sj bi blo čist kul, če ne bi bla usaka njegova izjava zadirčna in mi ni blo nč jasn zkaj mene kr en tip neki napizdeva :?
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
que_quieras
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a que_quieras » 12. Maj. 2009 19:40

Hmmm, zanimivo, iščem snov za raziskovalno delo, naletim pa na cosmopolitan........... česa več bi si človek zaželel :razz:, kot kupa razjarjenih žensk zaradi nerazumevanja površja Marsa.

Seveda se mi ni dalo brati vsega, kar ste uspele/li nakvačkat, ampak kljub temu, kakšen je sploh "pravi" pristop? No...dajmo, da bomo fantje malo bolj spretni :)

Sem seveda Slovenec, tako po srcu kot tudi po duši, ampak pri svojih rosnih 27 še nisem hodil s pristno Slovenko :D (razlog..Slovenke ste takšne kot oz. se obnašate tako kot amm...........poslednji mohikanec, vsaj tiste, ki so mi bile všeč). Lahko pa povem, kako gre pri Italijankah$Špankah (natančno vedo, kaj hočejo in se ponavadi ni potrebno preveč naprezat buhaha), Nemkah(hmm, kot bi se preselil vsaj dve desetletji v preteklost, kjer je še ples v stilu lambade bil preveč provokativen,... konzervativnost na pohodu, še posebaj na Bavarskem) ,... pač moje izkušnje

PS
Sicer glede napisanega, Bog se usmili, če res nekateri počnejo takšne stvari, kot jih navajate nekatere "srečnice" hehehe
Wenn man keine Ahnung hat einfach mal Fresse halten!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 12. Maj. 2009 19:52

meni pa noben pristop ni kul če je tip pijan (pa če tudi je še tako dober tip) ... zadnjič po koncertu od siddharte s kolegico še stojiva tam in se nekaj pogovarjava ... in naenkrat uleti od nikoder en tip, pijan tko da je komaj stal na nogah, se obesi na mojo ramo: "a se lahko predstavimo?" jst: "tudi če ne" in tip še zmiraj visi na meni: "a deeej noooo prooosim" sm se odmaknila, tip še zmirej teži ... pol sm mu pomahala (kao adijo) in se obrnila stran ... in se je pobral ... sej ni bil tko slab za pogledat, ampak to me ful odbija če pride tip nabit ko mina pa se začne po meni obešat :roll:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelcca » 17. Maj. 2009 15:36

Včeraj po koncertu, ko smo s prjatlcami stale pred vhodom in se počasi odpravljale domov, kar naenkrat prleti od nekje precej nažgan tip in ne preveč nežno zgrabi eno za zapestja, ji zvije roke na hrbet pa začne kriče razlagat, da je aretirana, ker je preveč lepa :eek: in sploh se ni dal prepričat nej jo spusti, nikakor se ga ni mogla rešt :roll:
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble* » 20. Maj. 2009 14:43

cebelcca napisal/-a:Včeraj po koncertu, ko smo s prjatlcami stale pred vhodom in se počasi odpravljale domov, kar naenkrat prleti od nekje precej nažgan tip in ne preveč nežno zgrabi eno za zapestja, ji zvije roke na hrbet pa začne kriče razlagat, da je aretirana, ker je preveč lepa :eek: in sploh se ni dal prepričat nej jo spusti, nikakor se ga ni mogla rešt :roll:

O, bog, kako sem se zdaj nasmejala! :D
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 20. Maj. 2009 17:18

...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 15. Sep. 2010 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
petja1984
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a petja1984 » 01. Jun. 2009 15:09

jst mam enga... smo ble s kolegico v nekem klubu pa en tip pride do mene pa reče: "Zdravo! Jst pa mam v lasti en lokal." WTF kaj ga morem jst zdej za to poznat???? ne morem vrjet,da so eni tipi res taki.
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 02. Jun. 2009 16:39

nama s frendico je en reku da sva ful lepe... naju niti nč ne vpraša in začne razlagat da ma on firmo pa en ne vem ker avto...mislm bruh

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov