Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
nism vedla kam dat to, ker ni lih oseben pristop ... mi grejo na žive tipi, ki iščejo sex preko interneta ... kot da jih bo katera resno jemala, razen mogoče kakšna res obupana ...
enkrat sem dobila tako sporočilo (pa to ne na kaki 'zmenkarijestrani', ampak na enem kar velikem portalu, kjer se zbira tudi mladoletna mularija (ja, tudi js sm gor prijavljena že od 12. leta):
ojla bom kar direkten v bistvu sem moški 185 visok 95kg temnolas izobražen kulturen in dobro situiran iščem pa žensko ki bi bila za to da se občasno najdeva in se razvajava sm resen in lepo bi bilo spoznati damo podobnih misli upam na odgovor lahko se skupaj naučiva česa novega
moj odgovor:
Ti nisi ne kulturen, ne izobražen in beseda resno te opiše samo v - resno BOLAN!
enkrat sem dobila tako sporočilo (pa to ne na kaki 'zmenkarijestrani', ampak na enem kar velikem portalu, kjer se zbira tudi mladoletna mularija (ja, tudi js sm gor prijavljena že od 12. leta):
ojla bom kar direkten v bistvu sem moški 185 visok 95kg temnolas izobražen kulturen in dobro situiran iščem pa žensko ki bi bila za to da se občasno najdeva in se razvajava sm resen in lepo bi bilo spoznati damo podobnih misli upam na odgovor lahko se skupaj naučiva česa novega
moj odgovor:
Ti nisi ne kulturen, ne izobražen in beseda resno te opiše samo v - resno BOLAN!
Let's swim to the moon .....
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
A to ^^ obala.net?
Jaz sem dobila ogromno ponudb sado-mazo.
Jaz sem dobila ogromno ponudb sado-mazo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
in to je najbolj beden pristop ker...??sui napisal/-a:kašn tedn nazaj en tip v baru:
*joooj, kok maš pa ti lepe učke, pa kok dišiš! lejte jo, a jo vidiš??
grrr h8 u!
sem doživela par bednih pristopov, tale je men čist simpatičen, če le ni bil preveč vsiljiv in to ponavljal pa hodu za tabo...
-
sui - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
*srčica* napisal/-a:in to je najbolj beden pristop ker...??sui napisal/-a:kašn tedn nazaj en tip v baru:
grrr h8 u!
sem doživela par bednih pristopov, tale je men čist simpatičen, če le ni bil preveč vsiljiv in to ponavljal pa hodu za tabo...
bi blo čist okej če nebi butnu usakiga v lokalu pa mu to dvakrat povedu
here's here's to love!
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
hahaha ti je mal ego dvignusui napisal/-a:*srčica* napisal/-a:in to je najbolj beden pristop ker...??sui napisal/-a:kašn tedn nazaj en tip v baru:
grrr h8 u!
bi blo čist okej če nebi butnu usakiga v lokalu pa mu to dvakrat povedu
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
*srčica* napisal/-a:in to je najbolj beden pristop ker...??sui napisal/-a:kašn tedn nazaj en tip v baru:
grrr h8 u!
Meni je tudi tak pristop ful beden. Kaj ga briga, nisem jz tam razstavni eksponat ampak sm prišla na pijačo s prijateljico. Nima se kaj v mene za vtikovat, če ga že kaj zanima, me lahko potiho vpraša, ne pa da preusmerja pozornost cele gostilne na mene.
Uuuh, i hate this.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Pa ne, da še obstajajo taki? Dandanes je tip, ki vsaj malo pozna staro dunajsko šolo, po mnenju kolegov "topel" ali pa preprosto kreten. No, saj tak pristop je za današnje razmere res malo smešen, ampak po svoje prisrčen.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ne, nism. Jst sm itak že plesala z mojo družbo. Niti ne vem, kaj bi mogu "revež" nardit, ampak tak pristop mi pač ni bil ... Sm napisala prej, da sm se čudno počutla
Zadnjič spremenil joy23, dne 06. Maj. 2009 18:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov