Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Mar. 2009 12:02

Jaz sem priznala, da mi je videz pomemben. Seveda pa mora biti tudi karakter osebe zanimiv, sicer lahko gre osvajat katere druge.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 08. Mar. 2009 12:05

ryu10kyu ti pa se ful poglabljaš v to kakšne so ženske in kakšni niso moški, da se ti je dalo vse tole spisat pa še video oz. dva najt :D to mi deluje kot pisanje obupanga tipa, ki svoje frustracije sprošča na forumu, polnem žensk :wink: aja drgač pa valda da je videz pomemben. tist k prav da ni, laže.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 08. Mar. 2009 12:32

Lilah napisal/-a:ryu10kyu ti pa se ful poglabljaš v to kakšne so ženske in kakšni niso moški, da se ti je dalo vse tole spisat pa še video oz. dva najt :D to mi deluje kot pisanje obupanga tipa, ki svoje frustracije sprošča na forumu, polnem žensk :wink: aja drgač pa valda da je videz pomemben. tist k prav da ni, laže.

Izpisati in najti dva videa na to temo zame ni neki problem in mi ne predstavlja vrsto poglabljanja ali neko mentalno angažiranje. Imam mentalne procese mnogo bolj razvite in se rad ukvarjam z drugačnimi izzivi, ki so mnogo bolj zahtevni od tega, da prebereš prispevke na to temo in pokomentiraš.

Obupan sem samo nad tistimi ženskami, ki delujejo tako kakor delujejo in razmišljajo tako kakor razmišljajo. Doživljal bi frustracije edino, če bi moj namen bil da te določene ženske malo zrastejo v svojem razmišljanju in pogledajo malce drugače na zadevo...in ne samo da razmišljajo o "nakupu nove oblekice in o novi šminki ali parfumu".

Z ženskami na forumu se dobro razumem in sem že nekaj časa njegov uporabnik sem en izmed prvih moških, ki so se pridružili temu forumu (kako sem pristal na tem forumu je dolga zgodba, ki se mi je ne da razlagati). In sem se medtem naučil veliko o ženskah in njihovem razmišljanju in dojemanju sveta. Spoznal nič koliko novih ljudi s katerimi sem z enimi več z enimi manj v stiku.
Verjetno so nekatere med njimi z razmišljanjem kakršnega ne odobravam ampak ga pa sprejemam. Če imam jaz pravico razmišljati in misliti s svojo glavo jo imajo tudi one ali oni.
Pod kar se pa ne sme smatrati, da nimam pravice napisati svojega razmišljanja ali videnja situacije in ga tudi jasno povem. Ni to kar napišem osebni napad na osebo ampak zgolj vreči kost in pokazati tudi neki drugi zorni kot dojemanja stvarnosti in družbe v kateri smo.
V kolikor te to moti pač tega ne morem komentirati in je stvar tvoje izbire.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 08. Mar. 2009 16:32

Zame osebno videz ni najpomembnejši, bi pa lagala, če bi rekla, da mi pa ni čisto nič pomemben. Vsaj na začetku in sploh pri prvem pristopu. Ko človeka spoznavaš ti je itak videz čedalje manj pomemben. Včasih, ko berem poste v tej temi, si mislim (in to sm že enkrat tud napisala), da eni pristopi sploh niso tko zgrešeni, sam je pa odvisno kako tip zgleda in tudi od razmišljanja punce, kako bo ta pristop sprejela. Če je tip simpatičen, se bo tud pristop zdel cute, pa če bo še tako neroden, če pa tip ne bo "tko simpatičen" pa pač ne in ga bodo takoj odpikale. Tko pač je :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 13. Mar. 2009 21:34

Midve s kolegico sva ble enkrat zunaj in jst opazim da naju dva tipa ful buljita. Potem ko sva boljše pogledale (tem, gužva, na drugem koncu lokala) ugotoviva da je en od njiju znana medijska osebnost.
Čez nekaj časa prideta tipa do naju, če bova kej spile .. In sva rekle OK, gremo do šanka, naročimo pijačo za naju .. Kelnarca da račun in onadva nič, gledata naju ... :lol: Sva se nardile neumne in pol čez nekaj časa je en od njiju privleku denarnico ven in plačal ampak prav se mu je vidlo da mu je težko. Mislim, sej ne da si ne morem pijače plačat sama, ampak če že tako povabiš se pričakuje da boš plačal? Ne pa da more punca sama :D
Let's swim to the moon .....
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 14. Mar. 2009 10:29

ryu10kyu ne vem, mogoče sem dobila napačen vtis :) ker tile moški kar jih je na forumu (za na prste ene roke preštet) jih je večina nekak nastrojenih proti ženskam oz. so na forumu aktivni bol zato, da pod******jo in poudarjajo kakšne kure smo ženske, še vedno pa smo očitno vredne njihove pozornosti :D no, očitno ti nisi tak :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 14. Mar. 2009 12:43

Zadnjič spremenil positive vibration, dne 28. Apr. 2010 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 14. Mar. 2009 13:08

Samo pa res ni slaba ideja, da bi dobili še temo NAJBOLJ BEDNI PRISTOPI ŽENSK, da bi se še naši forumaši (fantje, moški) malo izpeli. A bo kdo odprl? :lol:
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 14. Mar. 2009 13:15

^ za teh 5 tipov k so na forumu, odpirat tako temo?? :?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 14. Mar. 2009 13:28

prinzessin napisal/-a:Samo pa res ni slaba ideja, da bi dobili še temo NAJBOLJ BEDNI PRISTOPI ŽENSK, da bi se še naši forumaši (fantje, moški) malo izpeli. A bo kdo odprl? :lol:

Ja res škoda,ker je tako malo moških tu gor.Bi bilo zelo zanimivo prebirat še ženske kikse. :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 14. Mar. 2009 14:06

sam nekateri pristopi so tko bedni,da so ze originalni :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 16. Mar. 2009 14:38

Libido. napisal/-a:Midve s kolegico sva ble enkrat zunaj in jst opazim da naju dva tipa ful buljita. Potem ko sva boljše pogledale (tem, gužva, na drugem koncu lokala) ugotoviva da je en od njiju znana medijska osebnost.
Čez nekaj časa prideta tipa do naju, če bova kej spile .. In sva rekle OK, gremo do šanka, naročimo pijačo za naju .. Kelnarca da račun in onadva nič, gledata naju ... :lol: Sva se nardile neumne in pol čez nekaj časa je en od njiju privleku denarnico ven in plačal ampak prav se mu je vidlo da mu je težko. Mislim, sej ne da si ne morem pijače plačat sama, ampak če že tako povabiš se pričakuje da boš plačal? Ne pa da more punca sama :D

onadva nista vprašala če vama plačata pijačo, amapk če bosta kej pile..sej če te klenar praša, a boš kej pila, pa naročiš,v rjetn ne plača on ane hahaha :D

to vem zato, ker je od kolegice tip naju tko prašu, a bosta kej spile, pa rečeva pa ja, en pir, pol pa neki pijemo pa tko no zdj pa plačita..kao haha smeh..kao sj nisva rekla da vaju povabva na pir..mislm krneki...pač nezreli otroci

drgač so pa bedni pristopi tisti:

''kdaj boš ti kej moja?''
''kdaj se boš razšla s fantom, al si se že?'' blablaa
učer mi je kr en reku
''ti boš enkrat moja hehe''..svaštaa!!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 16. Mar. 2009 17:47

chiqqa napisal/-a:pol pa neki pijemo pa tko no zdj pa plačita..kao haha smeh..kao sj nisva rekla da vaju povabva na pir..mislm krneki...pač nezreli otroci.

ne me **bat! :eek:

chiqqa napisal/-a: učer mi je kr en reku ''ti boš enkrat moja hehe''..svaštaa!!

K men je zdajsnji pristopu na podobn nacin.. Cist odlocen,hudic,je meu prou :D

Drgac pa moj seznam:

* "Nate cakam ze celo zivljenje..".. Cakaj dalje...

* Mas ful lepe oci (in me ocitno buli v dekolte).. Zaprem oci in ga prasam - kake barve pa so? On rjave.. Hja, sam ce si barvno slep..

* "Mas umetne ustnice, ne? Ti lahk dam lupcka, da vidim kak filing je?"

* "Verjames v ljubezen na prvi pogled al morm prit se 1x mim?"

* Enkrat me je policaj ustavi "Voznisko in telefonsko, prosim"..Bednooo..

NAJNAJNAJNAJNAJ HUJSI pa se je zgodu ene 3leta nazaj, ko mi tata od moje takratne simpatije (sva se videvala kak mesec) prbije nekej v stilu.. A bi mene tud sprobala.. Tle sm skor bruhala zdraven..Res.. :box:
Zadnjič spremenil Anelise, dne 28. Okt. 2011 12:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 16. Mar. 2009 17:58

Joj ena naša stranka je bedna... En mladi tip. Že odkar delam tam non stop hodi in ma totalno bedne fore. Ko želi plačati, ga vprašam, če bo še kaj imel. Pa reče, da če ne more imeti mene, ne bo nič imel. Jaz ga na velko pogledam, ignoriram in povem znesek, ki ga mora plačati. Potem pa mi je dal kartico in ko je videl, da je odobreno, me je vprašal če sem mu odobrila. :roll: Jaz pa njemu samo dam kartico, rečem hvala in adijo. Potem pa gre v bar na pijačo, tam sedi za šankom in me ves čas gleda. :roll: :roll: Bednež.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Mar. 2009 18:06

Anelise napisal/-a:
NAJNAJNAJNAJNAJ HUJSI pa se je zgodu ene 3leta nazaj, ko mi tata od moje takratne simpatije (sva se videvala kak mesec) prbije nekej v stilu.. A bi mene tud sprobala.. Tle sm skor bruhala zdraven..Res.. :box:

Ojoooj, ma da men to keri fotr reče, me že več ni (pa njegovega sina več pol tudi ne bi mela želje videt). :?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov