Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Ha Ha Ha.
Očitno je bednost pristopa premosorazmerna z lepoto osebe, ki do tebe pristopa in količino alkohola v tvoji riti.
Očitno je bednost pristopa premosorazmerna z lepoto osebe, ki do tebe pristopa in količino alkohola v tvoji riti.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
ally* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
- Kraj: Novo mesto
Roberta R. napisal/-a:Mah nasplošno se kar mal pretirava v tej temi.. z nekaterimi pristopi ni prav nič narobe.. samo da tipček ni taprav.. če bi do ktere pršu orlando bloom namesto enga običnega dedca.. pa jo vprašal kdo ji je posadil dragulje v oči, bi se stopila na mestu..
sej tut js vem da znajo bit kkšni zelo vsiljivi, pa ne znajo odnehat.. pač ljudje smo si različni.. pa tista zabijanja nazaj, ki jih mate nekatere so pa še slabša.. sej je do mene tut že prletu 45 letnik z zobno protezo, pa me vprašal, če bi šla z njim v holandijo.. pa sem se nasmejala pa rekla ne hvala.. ne bi mu pa rekla pelji stari stran od mene.. ker bi s tem samo dokazala da sem še slabša od njega..
čiz res
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
men je tut bolj pomembno če mi je tip simpatičn, kot kak pristop ma. če mi ni všeč ne bo nič palilo.
me v vsakem primeru odbijejo tipi ki začnejo s samohvalami, kak avto majo(I don`t give a f***), pa tisti ki me preveč zasuvajo s komplimenti, sej paše kdaj lepa beseda, sam eni so pa taki playerji da sam iščeš zasilni izhod
me v vsakem primeru odbijejo tipi ki začnejo s samohvalami, kak avto majo(I don`t give a f***), pa tisti ki me preveč zasuvajo s komplimenti, sej paše kdaj lepa beseda, sam eni so pa taki playerji da sam iščeš zasilni izhod
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
V Smrklji sem nekaj let nazaj prebrala:
10 najbolj originalnih pristopov
.
.
A je tvoj fotr astronaut, da je naredu tako raketo?
.
.
Nakar nekaj let kaseje to še slišim. Pomoje res eden najbol bednih pristopov.
Najboljš je na direkt. Vsi vemo kje smo. In vsekakor ti mora bit nekako všeč, če ne ne bo nič(seveda pa se tvoji standardi precej znižajo, ko si z alkoholom podmazan- in ravno to je razlog da tipi radi plačujejo puncam (ki so že na pol opite).
10 najbolj originalnih pristopov
.
.
A je tvoj fotr astronaut, da je naredu tako raketo?
.
.
Nakar nekaj let kaseje to še slišim. Pomoje res eden najbol bednih pristopov.
Najboljš je na direkt. Vsi vemo kje smo. In vsekakor ti mora bit nekako všeč, če ne ne bo nič(seveda pa se tvoji standardi precej znižajo, ko si z alkoholom podmazan- in ravno to je razlog da tipi radi plačujejo puncam (ki so že na pol opite).
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- Nannya-1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
Če pa govori v gorenjskem ali notranjskem narečju, pa s tem ni nič narobe?~NIA~ napisal/-a:pa še to da če bo govoru s štajerskim/prekmurskim naglasom (pa naj bo lep ali grd) me to dodatno odbije da se ne pogovarjam z njim tistga kar ni nujno.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
~NIA~ napisal/-a:pa še to da če bo govoru s štajerskim/prekmurskim naglasom (pa naj bo lep ali grd) me to dodatno odbije da se ne pogovarjam z njim tistga kar ni nujno.
narečje je pa res zadnja stvar, ki je važna. No, sto ljudi, sto čudi. Meni je prav lušno slišat kakega Primorca, Štajerca, Korošca al pa bodisiga kaj, pa čeprou sm Gorenka
In strinjam se s tistimi, ki pravjo, da če ti je fant simpatičen, ni tolk važn, kak pristop bo naredu. So mi pa njblolši tisti, ki so direktni!
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Nek str model, k me hoce neki pecat na sihtu
"Ooo soncek je spet posvetuu ... a si prsla s5 mau delat!"
"Ti, kdaj bos pa kej fanta pustila?"
Al pa ko pride s ksnim kolegom in pridem vprasat kaj bosta pila in pol najprej rece "Ej zdej pa ti sam poglej te ocke! A nima hude ocke, take opasne, glej kolk se svetjo!"
Za kozlat, resno.
"Ooo soncek je spet posvetuu ... a si prsla s5 mau delat!"
"Ti, kdaj bos pa kej fanta pustila?"
Al pa ko pride s ksnim kolegom in pridem vprasat kaj bosta pila in pol najprej rece "Ej zdej pa ti sam poglej te ocke! A nima hude ocke, take opasne, glej kolk se svetjo!"
Za kozlat, resno.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
vrvica napisal/-a:Al pa ko pride s ksnim kolegom in pridem vprasat kaj bosta pila in pol najprej rece "Ej zdej pa ti sam poglej te ocke! A nima hude ocke, take opasne, glej kolk se svetjo!"
Za kozlat, resno.
ne vem, meni je to pač kompliment ko se hočejo malo ven metati.
da pa ne smetim teme:zadnjič mi en začne nekaj v albanščini?! al nekaj takega bluzit nekaj, se smejat,zraven njegovi kolegi,na koncu pa reče:alo, sej boš moja al ke ne?
nič jasno...mrš samo
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
~NIA~ napisal/-a:nevem, odbije me štajrsko narečje.. nevem točno zakaj, ampak mi ne potegne in me živcira.
sej ne da bi mi blo ljubljansko narečje pa neki ful waw, sam je drgač, že tip ma drgač style govorjenja in kretenj, kot toti štajerci.. ne znam razložit
Jao nia sam kak to misliš štajerski naglas, a mariborski al kak? Hja men so tud določeni naglasi nadležni, sam če mi je nekdo res všeč, me to niti slučajno ne moti. Se zna zgodit, da se mi pol tud narečje prikupi.
Drugač pa itak da je odvisno če ti je nekdo luštn al ne - če ja, že oprostiš tud bedn pristop. Čeprav ponavadi je tak, da pristopajo sam tisti manj luštni - recimo kje zuni pa tk(al pa mam sam js tako "srečo").
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hihi, adijo pamet kako se nasmejim ob branju te teme! To glede narečij pa lahko rečem, da naj mi je katero koli narečje še takooo antipatično, me ne bo motilo, če ga bo govoril nek hud tip. Tole je pa res neumestno!
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
~NIA~ napisal/-a:jst sm ugotovila (v službi, delam v gostilni) da je pr men vse odvisno od tega kolk je tip simpatičn in lep.
recimo lahko pride fant (klapa fantov) pa so usi ful lušni pa simpatični pa mi bojo še tko neumne prbijal pa sprašval, pa se bom kr pogogvarjala z njimi pa jim odgovarjala na njihova butasta vprašanja
medtem če mi je nekdo že po videzu grd bo lahko imel še tako originalne fore - pr men naujo užgale, nebom sodelavala, na živce mi bo šou in ga bom gledala kot največjo budalo v smislu 'kaj ti ni jasno?'
pa še to da če bo govoru s štajerskim/prekmurskim naglasom (pa naj bo lep ali grd) me to dodatno odbije da se ne pogovarjam z njim tistga kar ni nujno.
Aha, tipična kelnarca.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Kar se mene tiče sem pa prišel do spoznanja, da v bistvu ženske zelo gledajo na zunanjost in da je trditev da smo moški ceneni in plehki iz trte zvita.
Saj ne da tega ne bi vedel, da ste take...samo bodimo pošteni in priznajmo to pač.
Je pa dejstvo, da je lepota v današnjem svetu precenjena in dokaz tega so razno razni časopisi in mediji na splošno.
Če pogledamo kolikšen je asortiman izbire na ženski konfekciji in kolikšen na moški nam kaj kmalu postane marsikaj jasno kdo je večji vizualist in me moti trditev, da smo moški vizualisti dočim so ženske bolj globoke.
Sami vidimo kam so nas pripeljala lepa okrogla neobtolčena jabolka...zagrizeš vanj in je brez okusa in se iz njega cedi voda...navznoter so prazni. Že samo sadje in zelenjava sta izgubila okus in navzven izgledata popolna vsebina pa spominja na to da ti to jabolko ni bilo všeč in kaj hitro ugotoviš, da tisto kar je navzven lepo in privlačno ni tudi sorazmerno s kvaliteto tega sadeža.
Navsezadnje je to vse skupaj tudi odraz družbe v kateri živimo...navzven vse zgleda lepo navznoter pa smrdi.
Družine razpadajo in gnijejo od znotraj...ljudje, ki bi si morali biti blizu so si največji tujci.
Skratka že sama ta tema kaže na precenjevanje preko videza, načina govorjenja(prišli smo do skrajnosti kjer je moteč že naglas, ki ga imaš...ali si Ljubljančan ali Mariborčan ali ne vem kdo)...
http://www.youtube.com/watch?v=0zYOVrrfvSI ...en smešen komad ampak zelo spominja na današnji način razmišljanja žensk.
Tukaj pa dokumentarec o prvem vtisu in kako ženske ocenjujete moškega...na žalost si ne bi upal trditi, da to ni odraz današnje družbe: http://www.youtube.com/watch?v=KkAiyAkf3E8
Saj ne da tega ne bi vedel, da ste take...samo bodimo pošteni in priznajmo to pač.
Je pa dejstvo, da je lepota v današnjem svetu precenjena in dokaz tega so razno razni časopisi in mediji na splošno.
Če pogledamo kolikšen je asortiman izbire na ženski konfekciji in kolikšen na moški nam kaj kmalu postane marsikaj jasno kdo je večji vizualist in me moti trditev, da smo moški vizualisti dočim so ženske bolj globoke.
Sami vidimo kam so nas pripeljala lepa okrogla neobtolčena jabolka...zagrizeš vanj in je brez okusa in se iz njega cedi voda...navznoter so prazni. Že samo sadje in zelenjava sta izgubila okus in navzven izgledata popolna vsebina pa spominja na to da ti to jabolko ni bilo všeč in kaj hitro ugotoviš, da tisto kar je navzven lepo in privlačno ni tudi sorazmerno s kvaliteto tega sadeža.
Navsezadnje je to vse skupaj tudi odraz družbe v kateri živimo...navzven vse zgleda lepo navznoter pa smrdi.
Družine razpadajo in gnijejo od znotraj...ljudje, ki bi si morali biti blizu so si največji tujci.
Skratka že sama ta tema kaže na precenjevanje preko videza, načina govorjenja(prišli smo do skrajnosti kjer je moteč že naglas, ki ga imaš...ali si Ljubljančan ali Mariborčan ali ne vem kdo)...
http://www.youtube.com/watch?v=0zYOVrrfvSI ...en smešen komad ampak zelo spominja na današnji način razmišljanja žensk.
Tukaj pa dokumentarec o prvem vtisu in kako ženske ocenjujete moškega...na žalost si ne bi upal trditi, da to ni odraz današnje družbe: http://www.youtube.com/watch?v=KkAiyAkf3E8
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov