Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ne tega delat. Nekateri ljudje so usekani in tako obnasanje isce tezave.~NIA~ napisal/-a:js sm bla z dvema puncama enkrat na pijači in je bil za sosedno mizo res en pristn čefur, k je skos bulu v nas, dajal pripombe.. in naroču kelnarci da nam časti pijačo.. seveda smo me tri naročile tolk pijače, da ko je tip dubu račun naših red-bulov, vodk, sokcev, čipsa, slanih palčk.. ni nč več gledal v nas ampak plačal ponujeno, spil svoje ter odšel
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Mahagonij napisal/-a:Ne tega delat. Nekateri ljudje so usekani in tako obnasanje isce tezave.~NIA~ napisal/-a:js sm bla z dvema puncama enkrat na pijači in je bil za sosedno mizo res en pristn čefur, k je skos bulu v nas, dajal pripombe.. in naroču kelnarci da nam časti pijačo.. seveda smo me tri naročile tolk pijače, da ko je tip dubu račun naših red-bulov, vodk, sokcev, čipsa, slanih palčk.. ni nč več gledal v nas ampak plačal ponujeno, spil svoje ter odšel
OT: + NIA ti s svojimi pripombami prav širiš ta svoj negativni nacionalizem. mal v tej temi, mal v uni. a misliš, da če nekdo ni pristno iz slovenije je pa manj vreden kot ti? najprej odrasti in potem boš dojela kaj vse nacionalizem počenja po svetu in preostalih državah bivše Jugoslavije. koliko genocida je blo ravno na ta račun - na račun nacionalizma. misliš kok si odrasla, ampak s takimi in podobnimi izjavami daješ vedeti, da si še en nedorasel otrok.
konec OT
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
~NIA~ napisal/-a:js sm bla z dvema puncama enkrat na pijači in je bil za sosedno mizo res en pristn čefur, k je skos bulu v nas, dajal pripombe.. in naroču kelnarci da nam časti pijačo.. seveda smo me tri naročile tolk pijače, da ko je tip dubu račun naših red-bulov, vodk, sokcev, čipsa, slanih palčk.. ni nč več gledal v nas ampak plačal ponujeno, spil svoje ter odšel
Oprosti ampak po temle si ti zame pristna "čefurka". Ker zame je bit čefur način primitivnega obnašanja in ne od kod kdo je.
No pa, da ne bom off topic. Zadnjič je en prišel do mene in reku, da nima kje spat pa če gre lahko k men. Sam ok je blo tko simpatično ne zateženo. Potem en je bil pa mal bl zatežen k me je vprašu, če imam tipa pa sm rekla, da ja in pol je pol ure utruju, da kako me lahko samo ven pusti, pa zakaj ga ni zraven, pa da on bi boljš zame skrbel. Sj je v redu ja.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Aloha napisal/-a: "Najbolj bedni (primitiuni, idiotski, otročji) odzivi na pristop fanta".
taka tema bi znala bit zanimiva; in hitro bi se polnila.
Ja; drugače gre pa tut men na živce če kak grd, star model ti ki buli (ali še huje; da začn še kej nažmigovat )in si prdstavlja da je nek hud mačo; misleč da je to nam puncam všeč
Ampak nam se zdijo vsi opisani pristopi bedni kadar nam dedi niso všeč... Če kak simpatičen, od prej poznan fant ponudi pijačo in prisede mi je pa čist vredu pristop
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
fun napisal/-a:Ampak nam se zdijo vsi opisani pristopi bedni kadar nam dedi niso všeč... Če kak simpatičen, od prej poznan fant ponudi pijačo in prisede mi je pa čist vredu pristop
No to kar si sedaj povedala sem jaz želel vam nakazati in namigniti, da ni fora toliko v pristopu ampak v tem ali vam je dečko sploh všeč, oziroma v kakšen tripu razmišljanja ste.
Če je dečko luškan se vam bo zdel njegov ne ravno profesionalni pristop smešen oziroma zabaven ali nesmiselen ampak boste vseeno spregledale ta pristop in se pogovarjale z njim...seveda je potem odvisno ali se bo izkazal v nadaljevanju ali ne. Če bo res prtegnjen v glavo ampak hud kot strup vizuelno...si boste rekle ok...za eno noč morda ga bom ponucala kaj več pa ne...si bom pač večer polepšala in si ga razvedrila.
Pa tudi kakšen nespoštljiv pristop ala dajva se dol dati... bi verjetno odpadel...vsaj malo taktnosti se pa vseeno pričakuje od moškega. Da ne izpadete cenene pač Lahko čez nekaj časa...ur, če je flaw...ne pa na prvo žogo v prvi sekundi. Mislim da % možnosti so zelo majhne...v bistvu je bolj odvisno od ženske koliko je voljna za ta predlog v danem momentu.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jao,zadnjič sva ble s kolegico na čaju in ne bodi ga len,se je zraven prisedel zanemarjen moški blizu štridesetih in nama vsiljeval pijačo.jaz sem ga prijazno zavrnila in mu povedala da naju moti,ampak je pijačo vseeno naročil,ki pa je potem seveda nisva spile.na vsak način je hotel načeti pogovor in naju spraševal iz kje sva,pa kako nama je ime-mislim svašta.če česa ne maram je pa to,da se nek tip (ne glede na izlet in leta) prislini zraven,ko pa je očitno da mene in mojo družbo to moti. seveda sva se po hitrem postopku pobrali iz lokala
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Sem se zdaj spomnila ... človek se je začel z mano pogovarjati na troli, kar mi je sicer relativno všeč, se mi pogosto dogaja in se vedno odzovem, vendar se je ta čist preveč silil s kar enimi temami in potem pred izstopom še zagnjavil za mojo telefonsko - desetkrat. Definitivno pokvarilo celoten vtis.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- Babangida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2006
ryu10kyu napisal/-a:fun napisal/-a:Ampak nam se zdijo vsi opisani pristopi bedni kadar nam dedi niso všeč... Če kak simpatičen, od prej poznan fant ponudi pijačo in prisede mi je pa čist vredu pristop
No to kar si sedaj povedala sem jaz želel vam nakazati in namigniti, da ni fora toliko v pristopu ampak v tem ali vam je dečko sploh všeč, oziroma v kakšen tripu razmišljanja ste.
Če je dečko luškan se vam bo zdel njegov ne ravno profesionalni pristop smešen oziroma zabaven ali nesmiselen ampak boste vseeno spregledale ta pristop in se pogovarjale z njim...seveda je potem odvisno ali se bo izkazal v nadaljevanju ali ne. Če bo res prtegnjen v glavo ampak hud kot strup vizuelno...si boste rekle ok...za eno noč morda ga bom ponucala kaj več pa ne...si bom pač večer polepšala in si ga razvedrila.
Pa tudi kakšen nespoštljiv pristop ala dajva se dol dati... bi verjetno odpadel...vsaj malo taktnosti se pa vseeno pričakuje od moškega. Da ne izpadete cenene pač Lahko čez nekaj časa...ur, če je flaw...ne pa na prvo žogo v prvi sekundi. Mislim da % možnosti so zelo majhne...v bistvu je bolj odvisno od ženske koliko je voljna za ta predlog v danem momentu.
Se podpišem.....pomemben faktor je tudi smisel za humor.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
*purple* napisal/-a:Libido. napisal/-a:joy23 napisal/-a:Dans sm doživela največji šok, in to na pošti! Stoji en za mano, okrog 30 let, mogoče več, pa me ful gleda, čedalje bližje mi je bil, potem pa prbije: "Joj, kak maš ti luštkan nosek" WTF?!
okej, tale mi pa zmaga
jst zadnjič stojim v lj na postaji, naslonjena na en steber in kadim .. in pride en tip do mene (ene 40 let) in mi reče: 'kadit ni zdravo' jst samo zavijem z očmi .. in pol se začne on smejat in pol kr vse v isti sapi: 'ne, ne, sej se hecam, jst tudi kadim ko turk, a greš na kavo?'
če bi mi bil tale tip usaj mau simpatičen, bi jst res šla z njim na kavo, ker se mi tak pristop zdi zanimiv.Nč težaški, nobenga siljenja, povedano direktno in čist normalno.
ma ja sej če bi najprej pozdravu pa vprašal kako sm al pa kej ... ampak to da se mi pa krnaenkrat en pred faco pojavi pa kr napade z enim vprašanjem mi pa ni všeč
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov