Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 08. Sep. 2008 17:50

joy23 napisal/-a:^^ Glih sm misla tole napisat :D Ta pristop ti je bil dobr, ker ti je bil tip hud, če bi bil pa kr en, bi ga pa tud nekam poslala, a ni res? :P

mogoče mata prov ja :) kšnga antipatičenga bi definitivno čudno pogledala in ga poslala v tri krasne....
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2007
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tally weijl » 10. Sep. 2008 0:02

jowko je napisal/a:

Tudi ženske znajo puščat tel. številke na listkih od kave (podstavek za kavo), no tega ne delat, vsaj pri meni to ne vžge in vržem tiste listke v smeti!

enkrat sem bila na pijači pa mi je bil en kelnar zeloo všeč zato sem mu na računu ki sem ga seveda pustila na mizi pustila cifro. čeprav nisem nekaj pričakovala klica mi je naslednji dan poslal sms in tako sma si začela pisat. šla sma na pijačko malo poklepetala tudi lubčeka sem dobila :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Sep. 2008 0:23

"sej bi pršu do tvojega kraja, sam nimam kje prespat" :wall:
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 10. Sep. 2008 7:15

je prišo en pa reče : " Hey, a maš fanta pa zaka ne?" se mi je kr neka zdelo.. ko da zgledam da si deda ne morn dobit :)
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 10. Sep. 2008 7:15

je prišo en pa reče : " Hey, a maš fanta pa zaka ne?" se mi je kr neka zdelo.. ko da zgledam da si deda ne morn dobit :)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 10. Sep. 2008 11:43

Dans sm doživela največji šok, in to na pošti! Stoji en za mano, okrog 30 let, mogoče več, pa me ful gleda, čedalje bližje mi je bil, potem pa prbije: "Joj, kak maš ti luštkan nosek" :eek: WTF?!
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 10. Sep. 2008 13:04

Enkrat, ko sem šla k mojemu na obisk, je stal pred blokom en tip in je izjavil: "A spet si prišla k njemu? Kaj pa če bi danes k meni prišla za spremembo? Sem tudi sam doma." :eek: :eek: :rolleyes:
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 10. Sep. 2008 17:20

xxwoman napisal/-a:Enkrat, ko sem šla k mojemu na obisk, je stal pred blokom en tip in je izjavil: "A spet si prišla k njemu? Kaj pa če bi danes k meni prišla za spremembo? Sem tudi sam doma." :eek: :eek: :rolleyes:

ok...bedno do konca... kaj si eni tipi dovoljo...svašta res.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 10. Sep. 2008 19:24

Jst pa TOTALKAA ne prenesem teh "čefurjou" pred domou u Izoli. Vedno ko grem mimo spuščajo neke komentarje. . . ma da bi ih usaj razumela.. Groza. In enkrt vem, da bom zinle kej nazaj. Hudega. Sam da nebom tepena :roll:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 10. Sep. 2008 21:10

pred kakimi 2 letih smo ble s frendicah v diskaču itak malo nažingane.sedele smo v seoareju in pile ko je do nas pršu kr en totalno kmetavzast tud dodobra natreskan model.neki me je na silo spraševal pa nism kopčala kaj bi rad pa ponovi.jaz sm ga v tistem svojem stanju, po drugi strani zarad muzike pa še to ki je bil ful nerazločen razumla, da bi na skupu.ko sm ponorla in začela vpit na njega, da nismo kurbe na prodaj me je začudeno pogledal in še enkrat bi nas "kupu".men je poču živc in sm tipa pljunla s tistim mastnim petnim pljunkom direkt v fris...fuuuuuuuuuuuuj ne?itak me je hotel vžgat pa ga je nejegov frend stran zvleku in mi povedal kaj je v bistvu hoteltip nam je hotel kupit pijačo :lol: ma jebi ga, lahk bi na drgačen način pristopu, kulturno in prijazno ne pa tak kot je.mislim, da je govtav sramoto in še moj pljunek zravn.mi se pa tem dogodku še zdaj znamo nasmejat.pa še komej se je takrat novo leto ažčelo, mi smo pa že mele dogodek leta.
ko grem ven s to druščino se skos zezamo, če bom še kerga napljuvala, ko mi bo hotu drink častit.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 10. Sep. 2008 21:53

ok, da pa pljuneš človeka? :roll: to je blo pa za moje pojme malo tumač.. sej štekam da so nekateri pristopi res bedni.. sam vseen, neko spoštovanje do sočloveka?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 11. Sep. 2008 7:43

^ S tem nisi naredila sramote njemu, ampak kvečjemu sebi, ker si celotnemu lokalu pokazala, da ti manjka osnovne kulture. :roll:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 11. Sep. 2008 7:52

metuljčica* napisal/-a:^ S tem nisi naredila sramote njemu, ampak kvečjemu sebi, ker si celotnemu lokalu pokazala, da ti manjka osnovne kulture. :roll:

In pol se še zdej smejijo temu :roll:
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 11. Sep. 2008 9:02

[She.] napisal/-a:Jst pa TOTALKAA ne prenesem teh "čefurjou" pred domou u Izoli. Vedno ko grem mimo spuščajo neke komentarje. . . ma da bi ih usaj razumela.. Groza. In enkrt vem, da bom zinle kej nazaj. Hudega. Sam da nebom tepena :roll:

OT: a ti se v izoli nahajaš? :D
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 11. Sep. 2008 9:19

OT : jaaaa :) ceu tedn.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*

Vrni se na O moških

Kdo je na strani