Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jst ne jamram nič, če sm iskren jst se okoli žensk sploh ne matram zadnje cajte in nimam kaj za jamrat. Žrebec pa niti pod razno nisem in nikoli ne bom, jst sem samo povprečen fant in tak bom ostal. Tisto pa je bil samo izziv, jst se nobenemu ne umaknem
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mah zaradi zavrnitve se je pa res brezveze sekirat, ker mislim da ne obstaja človek ki še nikdar ne bi bil zavrnjen - vsaj posredno, če že ne neposredno. Sej logično da ne morš bit vsakemu všeč - še tisti tipični lepotci oz. lepotice se grem stavit da še zdaleč ne morjo kr vsakga dobit, kaj šele en povprečn (al pa povprečna).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- cacao.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
- Kraj: Lj
Hm...predvsem pristop ne sme biti vsiljiv. Tako se ženske naveličamo. Mora biti duhovit in pokazati zanimanje. Nekje v pravi meri...
Všeč so mi tisti moški, ki sprva delujejo nedosegljivi, potem pa ti čez nekaj časa dajo priložnost. To je najslajše
Všeč so mi tisti moški, ki sprva delujejo nedosegljivi, potem pa ti čez nekaj časa dajo priložnost. To je najslajše
-
°°Inchee°° - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
no sem bila učerej na veselici pa pride nek tip do mene(že pijan) in reče: " kva pa če bi se midva bolje spoznala"? in se mu predstavim(pač nimam v nawadi da jih nesramno odslowim). Naslednje njegovo vprašanje je bilo Kje imam polovico srčka(verižice) ,mu odgoworim da je še doma Tip pa ves vesev:"kaj pa če bi jo dala meni,saj je samo polovička?" in me je nekaj čohal po roki.=S nato pa mi je še ponujal če se greva "zapržit" tam zadaJ..
uglavnem komaj sem čakala da se ga znebim:D
uglavnem komaj sem čakala da se ga znebim:D
-
shanell - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2008
- Kraj: ptuj
delala sem v koloseju kot hostesa..
pristopil je neki tip ki je kupil od mene pijačo(delala kot hostesa)
dal mi je 100evrov in rekel ne rabiš vračat.. rad bi tvojo cifro
tega ne bom nikoli pozabla prav dobro se mi je zdelo.. odgovorila sem mu da imam fanta in vrnila denar napitnine mi je pa kljub temu pustil 7,90 evra
tega ne bom nikoli pozabla prav dobro se mi je zdelo.. odgovorila sem mu da imam fanta in vrnila denar napitnine mi je pa kljub temu pustil 7,90 evra
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
bucka_* napisal/-a:sm prišla v nek lokal.. pa pride tip do mene pa mi reče : a se boma kr tu al greva rajš na wc.. pa sm ga sm tresknala enkrat seveda je bil pijan.. ampak vseeno si je zaslužu eno klofuto
ok tale s klofuto je pa kr mal kruta.. a se ni dal lepše povedat da te ne zanima?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
shanell napisal/-a:delala sem v koloseju kot hostesa..
Uh, tale poba pa sploh ni ubral slabe taktike. No, še celo na koncu je pokazal radodarnost, takih ni ravno dosti. Btw, do 5 smeškov lahko uporabiš v enem postu, sicer se lahko zgodi, da bo zbrisan celotni post.
Drugače pa se mi od bucke_* odziv sploh ni zdel pretiran. Jaz bi naredila na njenem mestu isto, če bi mi nekdo (sploh pa pijan) prijavil kaj tako perverznega.
- Gost
shanell napisal/-a:delala sem v koloseju kot hostesa..
Prav dobro se ti je zdelo?
Ponižujoče do kraja, da te želi kupiti. In še za tak majhen denar
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
MsN napisal/-a:shanell napisal/-a:delala sem v koloseju kot hostesa..
Prav dobro se ti je zdelo?
Ponižujoče do kraja, da te želi kupiti. In še za tak majhen denar
sam res če se je zajebavu, bi mu sigurno rekla, da če išče žensko naprodaj, stoji v napačni vrsti in stavbi, če pa bi že bila za kupit, ne bi bil niti on niti vsi njegovi kolegi in družinski člani skupaj dost bogati, da si bi me samo sposodili, kaj šele kupili če pa bi resno mislu, bi se mu pa začela sam smejat, take primitivne me res spravljajo v smeh
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov