Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Jun. 2008 18:16

..)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Jun. 2008 18:41

~NIA~ napisal/-a:bom pa rekla sam da za sex sta potrebna dva ...

Ja, predvsem dva potrebna :D
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a DMN » 11. Jun. 2008 20:18

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Jun. 2008 20:33

Uffff..dobro da sem se spomnil...samo ve ženske res to bolj obvladate ponavadi.
Ampak vas pa toliko bolj zaboli, če zadeva ne rata...oziroma če ostane moški ob vaši izpostavitvi (kajti to je nekaj najtežjega ponavadi za žensko....in mora biti descu že v čast po vaše, da ste se izpostavile in naredile konkreten korak) ravnodušen in ni odziva :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jun. 2008 21:19

Boli ja...Vsaj mene boli, če ne vidim odziva (oz. ga nisem videla), ker se počutim bebasto...Ampak je vsaj razlika med nami in moškimi, da smo me bolj birčne pri besedah in skrbno razmislimo, kaj bomo rekle (čeprav nam včasih ne rata :wink: ), eni tipi pa kr neke stare oguljene fraze bleknejo vn in si že mislijo, da smo njihove...

Ja sej res...kako se pa vi, fantje, počutite, ko vas ženska odje*e? :)
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 11. Jun. 2008 21:23

Ko te prva odjebe je malo čuden občutek, sprašuješ se zakaj pa kako da se je to zgodilo, pa če je bil pristop res tako zanič...za vsako naslednjo zavrnitev pa se, vsaj meni osebno, dobesedno jeb*. Če je rekla "ne" je "ne", ni to konec sveta in tudi ego oz. ponos nista prav nič ranjena. :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Jun. 2008 21:25

MilkyWay napisal/-a:Boli ja...Vsaj mene boli, če ne vidim odziva (oz. ga nisem videla), ker se počutim bebasto...Ampak je vsaj razlika med nami in moškimi, da smo me bolj birčne pri besedah in skrbno razmislimo, kaj bomo rekle (čeprav nam včasih ne rata :wink: ), eni tipi pa kr neke stare oguljene fraze bleknejo vn in si že mislijo, da smo njihove...

Ja sej res...kako se pa vi, fantje, počutite, ko vas ženska odje*e? :)

Pravi moški je skoncentriran na ja in ne na ne...tako da se spomnim samo ja-jev...ne-ji ne obstajajo pri meni...res ne vem koliko jih je bilo in če je sploh kakšen bil :nixweiss:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jun. 2008 21:38

No sej to sm tudi pričakovala :D Da se vam jeb*, kaj vam ženska reče (sej so še druge, je tko? :wink: )

ryu10kyu...veš kako sm žalostna, ker ni več fantov takih, kot si ti? :wink: S čim jih pa tko osvojiš, da vse rečejo samo ja?
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 11. Jun. 2008 21:56

sej so še druge...itak da so samo ni to neka tolažba al pa ne vem kaj še. Pač če te zavrne se vsaj pomoje nimaš kaj sekirat ker je brez pomena. Zaradi zavrnitve še nisi manjvreden od nobenega, tudi svet se ti ne bo podrl zaradi ene ženske in tudi kakšno analiziranje zavrnitve se mi zdi kvečjemu patetično ne pa smiselno.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Jun. 2008 22:05

MilkyWay napisal/-a:No sej to sm tudi pričakovala :D Da se vam jeb*, kaj vam ženska reče (sej so še druge, je tko? :wink: )
Ta odgovor ne morem sprejeti, da se mi jeb* kaj mi ženska reče...recimo da znam dobro opazovati in opaziti kaj se njim plete v glavi in temu posledično odreagirati...seveda če sem pri volji in če se mi da z ženskami ukvarjati.
Se je pogosto zgodilo da takrat, ko se meni res ne da ukvarjati z njimi so se limale kot muhe na drek...če sem bil pa za stvar pa nikjer nobene take, ki bi neke znake spuščala.
To je itak neki psihološki izraz za to...verjetno ste opazile, da ko v nekoga siliš se ta odbija in če ga pustiš na miru sili k tebi.
Emkrat so me tri muchos luštne babnice obkolile in dale torbo na moje mesto, ko so seksi plesale sem bil seveda moten ob uživanju s samim seboj s tem da so se ponesreči dregnile vame. Ampak jaz sem vztrajal, da se ne dam in sem se delal kot, da ni nič in se jim umikal tako da so lahko plesale v miru in razgibavale svoje boke :lach:
Vem, da sem neka čudna moška pojava...ampak moj svet se pač ne vrti okoli namakanja.

ryu10kyu...veš kako sm žalostna, ker ni več fantov takih, kot si ti? :wink: S čim jih pa tko osvojiš, da vse rečejo samo ja?
Stopim samo do tistih za katere mislim da so normalne in skulirane in da se da z njimi neki normalen odnos vzpostaviti. Poleg tega pa ženske dosti očitno nakažejo, da si ji všeč...itak se vidi, če se rada giblje v tvoji bližini in če išče tvojo pozornost...vse ostalo je pa potem pač na meni ali se mi zdi ženska vredna časa ali ne...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jun. 2008 22:10

To, da se vam jeb*, je letelo na našo rdečo mašinco... :wink:

No take kot si ti, bi lahko kdo označil za samovšečnega, ker itak ve, da je sexy, pa se umika dorim babam, češ: "Osvajite me!" :wink: Vsaj meni zgleda tak opis... In ni v tem, ali se ti da ukvarjat z babami ali se ti ne da, ampak v tem, da bi rad videl, da se babe še bolj lepijo na tebe...Priznaj :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Jun. 2008 22:22

MilkyWay napisal/-a:To, da se vam jeb*, je letelo na našo rdečo mašinco... :wink:

No take kot si ti, bi lahko kdo označil za samovšečnega, ker itak ve, da je sexy, pa se umika dorim babam, češ: "Osvajite me!" :wink: Vsaj meni zgleda tak opis... In ni v tem, ali se ti da ukvarjat z babami ali se ti ne da, ampak v tem, da bi rad videl, da se babe še bolj lepijo na tebe...Priznaj :wink:

Ne priznam ker ni res!
Ali je tako težko razumeti, da se mi pač ne da z vsako žensko, ki malo pomiga z ritko ukvarjati? :nixweiss:
Pomoje je fora morda v tem, da se ne počutijo ogrožene in da ne dobijo pozornosti tako kot pri drugih dečkotih...morda je to neki recept ali kaj jaz vem? :gruebel:
Obratna psihologija morda...
Pa nikoli nisem imel nekih težav z ženskim spolom..zlahka sem navezoval stike z njimi...saj niste neki bav bav...pač želite neko simpatično družbo, ki se zna zabavati in ni neki težak, ki bi na sto kilometrov oddajal znake pofukati te hočem :freak:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jun. 2008 22:25

ryu10kyu napisal/-a:Pa nikoli nisem imel nekih težav z ženskim spolom..zlahka sem navezoval stike z njimi...saj niste neki bav bav...pač želite neko simpatično družbo, ki se zna zabavati in ni neki težak, ki bi na sto kilometrov oddajal znake pofukati te hočem :freak:

No, pa res nismo...Dej povej tvojim moškim kolegom :wink:
To je res ja, ženske hočemo zabavo in sproščen pogovor, ki ga pri mnogih ne dobim, ker so preveč naigrani in mislijo samo, kako jo bojo po najkrajši poti pridobili zase... In me s pristopom v smilu: "Js sm sexy mačo, kaj mi znaš pa ti povedat o svoji lepoti?" prav nič ne ganejo...
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 11. Jun. 2008 22:27

Ja ja ko bi v praksi vse bilo tako kot sta vidva opisala. Dejstvo je da je enim lažje drugim težje, vedno je tako blo in vedno bo. It is a cruel world :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Jun. 2008 22:40

the big red machine napisal/-a:Ja ja ko bi v praksi vse bilo tako kot sta vidva opisala. Dejstvo je da je enim lažje drugim težje, vedno je tako blo in vedno bo. It is a cruel world :wink:

Daj no mašina kaj jamraš...ti si pa ja žrebec...drugače ne bi lakishe snel na date :wink: Čeprav je bila krinka izziv...ampak si sprejel izziv...tako da ti si tu zadnji, ki lahko jamraš :D

Mah...pač malo čustvene inteligence in videti skrite mesidže, ki kar šibajo vsepovsod s strani žensk...in ne vidim problema nikjer.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov