Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mah, lahk ma nekdo se nevemkak izvirn in simpaticn pristop, ampak ce punci ni vsec, mu to ne bo cist nc pomagalo. Isto vela za obratno (ce punca pride do fanta).
Res je pa, da ce bi prsu kak lustn do mene, bi mi blo cist vseen, tud ce mi rece men najbolj osovrazeno frazo "ti si mi pa od nekod znana".
Res je pa, da ce bi prsu kak lustn do mene, bi mi blo cist vseen, tud ce mi rece men najbolj osovrazeno frazo "ti si mi pa od nekod znana".
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
MilkyWay napisal/-a:Na žuru je pršu en tip do mene in mi je reku: "Js sm sexy mačo. Kaj pa ti meni lahko poveš o svoji lepoti?" js pa kr smeh Ma dobro no...vsaj sexy je bil
Jaz bi se začela tako smejat, da bi ga vsa samozavest minila. Tale njegov stavek je bil pa čisto mimo, četudi je bilo mišljeno v šali.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Tamala_mrha napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Na žuru je pršu en tip do mene in mi je reku: "Js sm sexy mačo. Kaj pa ti meni lahko poveš o svoji lepoti?" js pa kr smeh Ma dobro no...vsaj sexy je bil
Jaz bi se začela tako smejat, da bi ga vsa samozavest minila. Tale njegov stavek je bil pa čisto mimo, četudi je bilo mišljeno v šali.
Ja sej smejala sm se ku mona...Jea sexy mačo Ma šala al ne, to je meni blo prav mimo...Mislim, eni res ne znajo zbirat besed
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj ponavadi so ravno takšni, ki se predstavljajo kot wnb Casanove, najmanj samozavestni in si pumpajo ego, če od kakšne dobijo vsaj številko/msn. Še posebej bedni pristopi pa so, ko pride kdo do mene in iz topa izstreli kako imam lepe oči, tip pa je pijan da komaj gleda in rabi zraven frenda, da se opira nanj. Zmagovalna izjava pa je bila, ko je enkrat lani poleti eden pristopil in mi rekel kako imam lepe zelene oči (imam pa sivo-modre). In ja, moje oči so očitno predmet osvajanja.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
^^Lool ja tej so tud opasni Uporabljajo neke zguljene fore in mislijo, da so odkrili toplo vodo, in nas bojo z njimi tko očarali, da se bomo stopile pred njimi (naše oči pa bojo vseeno ostale cele ).
Ma kaj češ...Vsako tele ima svoje veselje
Ma kaj češ...Vsako tele ima svoje veselje
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kljub njihovemu sirokoustenju o superiorni empatiji je tukaj od zensk ne bos dobil.DMN napisal/-a:Ja lejte, zamislite si mal kok je bit moški, pa pristope delat, pol ko so pa nekateri živčni ki še nimajo prakse, pa se res nič pametnega ne spomnijo ka rečt, pa izpade butasto večkrat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jah tak je life...samo najmočnejši preživijo...ostali pa jokcajo doma potem.
Se popolnoma strinjam s Mahagonijem in navsezadnje tudi z DMN.
To je pač dejstvo, kar je bilo podano...in ženske so hude egoistke in gledajo samo na svojo korist...in moški dosti podobno delujejo...kdo ve zakaj?
Torej v njo vložiš čas in energijo....vlagaš v odnos, potem pa se ji enkrat sprdne, ko ji ne posvečaš več toliko pozornosti kolikor pričakuje od tebe, pa gre k drugemu. Nič kolikokrat videno!
En moj kolega je zanemaril vse okoli sebe zaradi izbranke...dela cele dneve da njej lahko omogoči lepo življenje(šolo je dal na stran, da lahko dohiteva njene potrebe)...in že opaža, da si želi hoditi plesati salso, pa na fitnes, pa tja na morje, nove oblekice in to in ono...nikoli dovolj...
Povedal sem mu, da čez čas ji ne bo nudil več toliko kolikor si želi ona...mimo bo prišel dečko ki ji bo malo popihal na dušo...ona osamljena in boga bo seveda odpeketala k njemu...takrat bo ostal sam s svojo službo ona mu bo verjetno polovico vsega vzela saj ji pripada...otrok gre z njo. Pa smo tam...
Ampak to je njegovo življenje in vem da se bo tako odvilo kot sem napovedal...ne rabiš biti genij, da vidiš očitno.
Že dolgo časa se ne oziram na ženske in na njihov egoizem...živim svoje življenje in mi gre prav odlično. Da bom vlagal energijo in čas v neko fračo zafnano in razvajeno, ki ima v glavi da se celi svet okoli nje vrti(in takih ni malo),ccc Ne hvala!
Kar se pa Slovenk tiče je pa to mešanica balkana in evrope...dokler je meni lepo bom z njim, ko mi ne bo...imam pa itak polno drugih na voljo.
Tako razmišljanje žensk vsak dan srečujem, opažam in videvam(dosti tudi tu na cosmo forumu) in mi je dosti stvari jasnih posledično...in s takimi ne izgubljam časa...se pa najdejo krasne ženske, ki so seveda v veliki manjšini.
Se popolnoma strinjam s Mahagonijem in navsezadnje tudi z DMN.
To je pač dejstvo, kar je bilo podano...in ženske so hude egoistke in gledajo samo na svojo korist...in moški dosti podobno delujejo...kdo ve zakaj?
Torej v njo vložiš čas in energijo....vlagaš v odnos, potem pa se ji enkrat sprdne, ko ji ne posvečaš več toliko pozornosti kolikor pričakuje od tebe, pa gre k drugemu. Nič kolikokrat videno!
En moj kolega je zanemaril vse okoli sebe zaradi izbranke...dela cele dneve da njej lahko omogoči lepo življenje(šolo je dal na stran, da lahko dohiteva njene potrebe)...in že opaža, da si želi hoditi plesati salso, pa na fitnes, pa tja na morje, nove oblekice in to in ono...nikoli dovolj...
Povedal sem mu, da čez čas ji ne bo nudil več toliko kolikor si želi ona...mimo bo prišel dečko ki ji bo malo popihal na dušo...ona osamljena in boga bo seveda odpeketala k njemu...takrat bo ostal sam s svojo službo ona mu bo verjetno polovico vsega vzela saj ji pripada...otrok gre z njo. Pa smo tam...
Ampak to je njegovo življenje in vem da se bo tako odvilo kot sem napovedal...ne rabiš biti genij, da vidiš očitno.
Že dolgo časa se ne oziram na ženske in na njihov egoizem...živim svoje življenje in mi gre prav odlično. Da bom vlagal energijo in čas v neko fračo zafnano in razvajeno, ki ima v glavi da se celi svet okoli nje vrti(in takih ni malo),ccc Ne hvala!
Kar se pa Slovenk tiče je pa to mešanica balkana in evrope...dokler je meni lepo bom z njim, ko mi ne bo...imam pa itak polno drugih na voljo.
Tako razmišljanje žensk vsak dan srečujem, opažam in videvam(dosti tudi tu na cosmo forumu) in mi je dosti stvari jasnih posledično...in s takimi ne izgubljam časa...se pa najdejo krasne ženske, ki so seveda v veliki manjšini.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ veliko je resničnega kar si povedal! ampak ne smemo zanemariti dejstva, da todi marsikateri moški razmišlja tako - z njo bom toliko časa, dokler ne bo mimo prišla boljša in bom potem z njo ....
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Tudi o moških lahko povemo marsikaj lepega , ampak ja....se strinjamo s tabo ryu10kyu....res smo prasice!
Sploh ker naj bi me kar dokazovale da smo vas vredne gospodičev in šle čez nevem koliko preizkušenj, čakalnih dob, laži....to je vam tako ali tako vse oproščeno, me smo pa takoj zeloooooooooooooo bed, ko se tega enostavno naveličamo , nam res ni v interesu zapravljati dragocenega lajfa za moške, ki imajo kamen namesto srca, ampak se pa popolnoma strinjamo s tabo, ženske znamo biti najbolj zahrbtna bitja na planetu, svaka čast vam, da nas prenašate, res! Kapo dol!!
O egoizmu in VELIKEM egu, pa raje ne bi izgubljali besed, se ne splača.
Sploh ker naj bi me kar dokazovale da smo vas vredne gospodičev in šle čez nevem koliko preizkušenj, čakalnih dob, laži....to je vam tako ali tako vse oproščeno, me smo pa takoj zeloooooooooooooo bed, ko se tega enostavno naveličamo , nam res ni v interesu zapravljati dragocenega lajfa za moške, ki imajo kamen namesto srca, ampak se pa popolnoma strinjamo s tabo, ženske znamo biti najbolj zahrbtna bitja na planetu, svaka čast vam, da nas prenašate, res! Kapo dol!!
O egoizmu in VELIKEM egu, pa raje ne bi izgubljali besed, se ne splača.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
sicer nikol ne ocenjujem pristopov moških, če kdo karkoli nakazuje, hitro naredim red (beri: načnem drugo temo, preslišim in spregledam namigovanja al pa kr z nasmehom in prijazno rečem "dej no, umir se mal, si tko zmeden da sploh ne veš kaj bi rad povedu..:", če pa gre za kej konkretnejšega pa enostavno "ej, drž razdaljo"), ampak en primer mi bo za vedno ostal v glavi...
po 5 minutah pogovora (nikol prej se nisva še vidla sploh) izjavi:
"no sej, naslednji vikend itak pridem v vaše konce, potem bova pa medva premikala gore. boš vidla, kako bova še medva sexala... ti maš slabo družbo veš, to te bojo sam pokvarli, js sm pa dobr dečko. mogoče ti bom sam enga al pa dva otroka naredu, druzga pa nč slabga nočem, vrjameš?"
po 5 minutah pogovora (nikol prej se nisva še vidla sploh) izjavi:
"no sej, naslednji vikend itak pridem v vaše konce, potem bova pa medva premikala gore. boš vidla, kako bova še medva sexala... ti maš slabo družbo veš, to te bojo sam pokvarli, js sm pa dobr dečko. mogoče ti bom sam enga al pa dva otroka naredu, druzga pa nč slabga nočem, vrjameš?"
-
MilkyWay - Cosmopsiho
ryu10kyu napisal/-a:Myu...in seveda je resno mislil in se ni hecal
Fora je ta, da jo je videl prvič (vsaj tko sm js razumela) in če nekoga poznaš 5 minut, mu ne moreš take klatit no Je pa fant pač direkten no...
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
ryu10kyu napisal/-a:Myu...in seveda je resno mislil in se ni hecal
mJu sm in ne mYu
sej nisem rekla da je resno mislu. sam pač, to je blo njegovo povabilo na pijačo (iz kasnejšega konteksta je blo razvidno sam vsega ne bom tle tipkala). sploh ni važno kako je mislu, kot je že MilkyWay rekla, ne moreš po 5ih minutah pogovora takšne ven metat... pa kokrkol obrneš. vsaj men to ni všeč in na take fante jemlem mal z rezervo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov