Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Jun. 2008 17:59

Jah očitno nekateri za*ebejo že pri izbiri bejbe. :D To je en tak absurden primer ženske, ki se dela hard to get, ampak v končni fazi - če ji je všeč en x tip, potem je bolj malo možnosti, da bo dala priložnost tudi kakšnemu drugemu obiskovalcu. :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 05. Jun. 2008 18:02

Tamala_mrha napisal/-a:Jah očitno nekateri za*ebejo že pri izbiri bejbe. :D To je en tak absurden primer ženske, ki se dela hard to get, ampak v končni fazi - če ji je všeč en x tip, potem je bolj malo možnosti, da bo dala priložnost tudi kakšnemu drugemu obiskovalcu. :D

Povej mi pošteno, ko greš ven koliko dečkotov ti je všeč v procentih? :wink:
In ali misliš da se to ne dogaja v praksi kar sem jaz povedal? :lach:

Bodi iskrena prosim :raucher:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Jun. 2008 18:10

ryu10kyu napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Jah očitno nekateri za*ebejo že pri izbiri bejbe. :D To je en tak absurden primer ženske, ki se dela hard to get, ampak v končni fazi - če ji je všeč en x tip, potem je bolj malo možnosti, da bo dala priložnost tudi kakšnemu drugemu obiskovalcu. :D

Povej mi pošteno, ko greš ven koliko dečkotov ti je všeč v procentih? :wink:
In ali misliš da se to ne dogaja v praksi kar sem jaz povedal? :lach:

Bodi iskrena prosim :raucher:

Če sem čisto iskrena, je vse odvisno od tega kam grem ven in s kom. Če gremo s kolegi ven, pač ni neke priložnosti spoznati kogarkoli, ker so kolegi kot nek "obrambni zid". :D Če pa gremo s frendicami ven, pa je že malo drugačna situacija. Kakšen večer je še preveč simpatičnih tipov zunaj, koliko od teh pa jih že ima svojo boljšo polovico oz. so vredu tudi za pogovarjat, pa je že druga zgodba.:runterdrueck: Auč ane. :D Priznam, da imam tudi jaz tisto izbirčno stran in se v meni vedno oglasi kritik, na podlagi katerega presortiram tipe v skupino, ki ima šanse in v skupino, ki jih nima, nisem pa neka zatežena babnica, ki išče poosebitev popolnosti. :D
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 05. Jun. 2008 21:44

Eh ja no, jaz bi rekla da je več hudih bejb kot hudih tipov...to je ena stvari, druga stvar je, da če je men nekdo totalno všeč ostalih niti ne opazim pa so lohk še tko krasni...in tretja stvar je, da včasih ko greš ven pač ti niti ni do spoznavanja novega folka ampak samo za žur (z že znano družbo), ples in odklop. Jaz imam prov obdobja, včasih sm se sposobna v enem večeru pogovarjat s 15 razlicnimi novimi ljudmi al pa past v debato s popolnim neznancem za dve uri..včas pa enostavno nisem pri volji pa konec.
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 05. Jun. 2008 21:49

- joj ka si pa ti tok žalostna??? k je kj narobe???? ( ko d bi lih njemu povedala)
- in kdaj boš dala???
- smo u lokalu, zravn je biu bivši pa en njegov sosed kuga je p***a kdaj boš pa kj k men pršla... sj ni treba d XY tu zve
- kaaaj??? morsko hrano maš rada??? pa ti si idealna ženska, kr za ožent!
...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 05. Jun. 2008 22:01

zdaj sem malo prečekirala toto temo, saj neki so res extremni primeri, ko ti vsekajo eno čisto mimo, ampak eni primeri so pa prav posrečeni in nevem zakaj se enim tak pristop zdi tak grozen, res je da mamo vsi drugačen okus, ampak morte se zavedat kolk more en tip zbrat poguma-sploh če me dobre namene pa je povrhu še sramežljiv in valda da butne ven eno brezvezno...
je pa čisto res tisti pregovor al karkoli že je- če ti nekdo ni všeč, te bo motil že samo način kako drži žlico, če ti je pa nekdo všeč pa lahko zlije cel krožnik juhe nate pa ti bo na koncu še všeč :cool: in tukaj je isto...če ti je tip všeč lahko blekne še tako neumestno pa mu neboš tolko zamerla, če ti pa tip ni všeč, boš pa komaj čakala da bo neki butastega rekel da boš lahko zavila z očmi...pa L.p
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 06. Jun. 2008 0:56

Eni majo res glupe fore ja :)
Danes sem dobila od enga smotanga soseda pismo zataknjeno za skuterja, notri pa listek da ga naj poklicem na to pa to cifro. Mislm, a lahko tipa sploh se lepo pozdravis v dvigalu brez da bi si karkoli predstavljal in take ven metal, jao? :evil: Lahko da se komu to fletno zdi, no meni se ne.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 06. Jun. 2008 9:19

"živjo, ja kaj si pa ti tako sama?" - čakam prijateljico. "a kar sama?" - ja očitno! "ja zakaj pa sama?" :roll: Po možnosti tip s smrdečim zadahom in prešvicano majico.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 06. Jun. 2008 10:50

Jaz sem sla prejsnji teden tankat na petrol in vedno ko grem placat, me skoraj vsi zaposleni nekaj osvajajo. Zadnjic pa pridem notri in se postavim pri blagajni, pa me en zaposleni vprasa: "Kje pa rastejo take lepe punce?" Rekla sem samo, da ne vem ker nobene ne poznam in sem odsla. Doh :roll: Get a life. :evil:
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 06. Jun. 2008 11:03

^^ Si bila v Ljutomeru prek gimnazije? :D :yau:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 06. Jun. 2008 11:11

Hehehehe :D Nej :D To je bilo v Lendavi. Kaj isti so v Lotmerki ali ka ? Enkrat san bila tam, pa nic taksnoga nej bilo.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 06. Jun. 2008 11:59

so v Nm tut taki... prideš pa kupš kozarčke plastične pa ma neke pripomne kwa pa tok lušne punce kupujejo kozarčke... pa če nč alkohola, d kwa bomo s samimi kozarčki... pa sm rekla ah alkohol je drag kwa čmo z nim.. pa je reku jah bom ti dau zastonj vodko sm če greš pol z mano na kozarček ku neham delat
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 06. Jun. 2008 12:35

Foxy-lady napisal/-a:Hehehehe :D Nej :D To je bilo v Lendavi. Kaj isti so v Lotmerki ali ka ? Enkrat san bila tam, pa nic taksnoga nej bilo.

Ja, tam dela en, ki vedno ko ti vrne keš te poboža po roki pa vedno daje potrebne pripombe. :?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 06. Jun. 2008 13:29

Ma tipi z takimi in podobnimi blesarijami tak po mojem preizkušajo (al potrjujejo) žensko naivnost.
Meni grejo drugače tovrstni pristopi, sluzenje, gušenje in vse skupaj na živce še pa još (pa naj bo ded lep ku kamikaza al pa ne). Na živce mi gre!
Ponavadi takim tipom, ki neke gušijo brezveze odgovorim, da ali:
- stari, lej ozri se okoli sebe. Vidiš kolko je pičk? Ja? In zakaj si se pole tu ostavo?
- poglej v mojo levo roko? Vidiš kak se lepo zeleno vidi (laški pir namreč :D ). Ti slučajno delujem, da si ti važnejši od alkohola?
- Te prašam. Maš spredi 4 komade kul, pa zadi 6 komadu kul? Se slučajno kličeš Man, Iveco, Scania, Volvo, Daf, Mercedes? Neeee? Ma pole pa vozi, me sploh ne zanimaš.

Pa če se kaki hudo hvalisa kaki jebač je, je moj odgovor ponavadi:
- dej stari, postavi se malo bolj bek, me je ži strah, da sifilis poleg tebe fašem ali pa
-stari, če se z neko pič*o meniš, še ne pomeni, da si jo pof*ko tui.

Pa eni mi je skos gušu, da neki čuti do mene pa bla blabla (svda je on mislo, da ne vem, da me hoče ukul prsta navit), jaz pa njemu nazaj:
- veš kaj si ti meni naredo? Pošluši me zaj, da ti povem... (pa začnem pet): za eno samo črtico sem te imel, z svojimi mislimi čisto te prevzel.... (pole pa gleda debilno, itak mu nič ni jasno :D )

Pa en tip mi je gušu, kak bi pasalo, če bi ena ženska si prišla gor, da bi mu malo pahljala pred obrazom, ker mu je blo vroče (svda je mislo, da bom bla jaz tista). Jaz pa njemu nazaj:
- stari, sj pa ne vem, ka pa tej čakaš. Idi si jo poiskat.

Pa enkrat mi je ded nabijo joooo (dalj časa se poznama), pa na dušo piho pa tamo vamo... Pa sma bla enkrat na samem, pa neki guši, pa palamudi pa ehhhhhh (smehi :D ), pa se jaz smejim poleg. In me praša, zakaj se smejim. Pa jaz njemu, da mi je kul, ker misli, da sem glupa, pa da nasedam stvarem, ki jih brblje. Pa me pogleda: :eek: . Jaz pa njemu lepo nazaj:
- Ne si mislit, da nasedam tvojim besedam, nisem glupa. Če ti bom hotla dat, ti bom tak sama dala, brez da bi kaj reko, če pa ti nočem dat, se lahko pa sliniš klko češ, pa si ga boš na koncu še vedno drko. Plus... Zavedaj se tega, da ko hočeš iz mene glupačo naredit, izpadeš ti največji glupač :D .

Pa enkrat mi je model guši neke, kaj bi mi delo, poleg pa kolega stoji, pa kolega pogledam pa prjavim:
- Dej, ka bi ti šel namesto mene, meni se ne da? Saj ni panike, malo se naprej skloni, najprej zapeče, pole pa že paše.
Kolega pa jaz sma itak padla v smeh, ker kolega je vedo, da je joke, unemu pa tak al tak ni blo kaj jasno.

Ehhhh... Dedi so tak zabavni... Jaz jih prav rada opazujem, ko mislijo, da so me na limance spelali, pole pa se lepo izživim nad kakim :D . Dedja mimika na faci, ko je ranjen njihov ego mmmm :D .
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 06. Jun. 2008 14:00

^^ :lol: :rofl: :respekt: dobro jih zabijaš!!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov