Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 02. Jun. 2008 17:16

*hox* napisal/-a:Enkrat v enem italijanskem diskaču do mene pride italjanček: "Hello! .. Am.. Hm.. You .. Hm.. And me.. Hm.. Beach.. Am.. Sex???!!!" :roll: :D

:D :D :D :D ,umrla od smeha. Pomoje se začnem tako smejat, da bi me italijan samo debelo gledal.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 02. Jun. 2008 17:16

Oh...tale je bil orginalen.
Na eni žurki mi model nabija pol ure "Joj kolk maš lep nasmeh...lahko bi delala reklamo za aquafresh... joj kok maš lepe zobe...joj..." Pol se pa pogovarjam s cimro...pa mi reče..."ej tist model mi je celo večer najedau s tem kak bi lahk delala reklamo za Aquafresh" Super...a je mel plonkc napisan? Me zanima kateri je še najedau s tem, da ma lep nasmeh... :roll:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaretto » 02. Jun. 2008 22:10

Moj sodelavc: Če se boš še enkrat nasmehnla, te bom kr našešku... :help:
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
blacklink
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a blacklink » 03. Jun. 2008 8:56

A bi bla moja, če bi imel vrtno kosilnico :twisted:

to je edn vprašu mojo kolegico, hm.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 03. Jun. 2008 9:00

blacklink napisal/-a:A bi bla moja, če bi imel vrtno kosilnico :twisted:

zmaga!! :lol: :rofl: :rofl:
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 03. Jun. 2008 9:36

Mi smo bli enkrat zunaj jaz, moj fant, pa en kolega in smo ga pili v eni gostilni, potem pa smo sli v drugo. Pa je bilo tak, da je ta kolega mojega nekaj prosil, da gre z njim na luft, da mu nekaj pove. Jaz pa sem ostala v gostilni. Pa pride en cigo do mene in mi je zacel govoriti, da me ze nekaj casa opazuje in da sem mu zelo vsec pa ce bi mui dala telefonsko. Pristop ni bil tak slab. Ampak mu nisem mogla dopovedati, da mam fanta in kazala s prstom na njega, ki je zunaj stal. Pa je gnjavl in gnjavil naj mu dam telefonsko, pa mu nisem hotela.Pa prideta moj in kolega noter pa je oni cigo koncno opazil, da je to res moj fant. Potem pa je rekel vprico mojega fanta, da ima mojo stevilko in da me bo poklical! Jaz sem bila like :eek: :eek: Halo?!
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 03. Jun. 2008 10:32

Enkrat se z enim tipom (ki mi je bil malo anti) pogovarjava da je danes deževalo ravno takrat ko sem jaz šla domov. In on pravi: "Pa si kar brez dežnika šla domov?" in jaz odgovorim: "ja, saj nisem s cukra, no."
In on izjavi: "Aja? Jaz pa sem mislil da si, ker zgledaš tako sladka." :roll: je mislil da je duhovit.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 03. Jun. 2008 11:26

Men so pa najbl bedne fore od tipov z briljantino, k te kao ful zajeban pogledajo pa rečejo "Ke s ti men?"....Ja teb prov nikjer, idiot!
Uporabniški avatar
_lilja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _lilja_ » 03. Jun. 2008 11:37

Hahaa, blacklink, ta pa zmaga!

Sam men so še zmer najbl bedne une k pride do tebe da te praša kok je ura :roll:
U soboto mi je na busni en pol k sm mu povedala kok je ura začeu kr ena bedna uprašanja zastaulat, npr.: kaj maš oblečn pozim k je mrzlo? pa kašne barve pa take :lol:
Dobr d je bus pršu d sm šla sam hitr gor :D

Pol enkrat u enmu lokalu: A si že stoje? pa jz odgovorim da ne pa reče: A bi z mano? :roll:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 03. Jun. 2008 11:48

Lejla86 napisal/-a:Men so pa najbl bedne fore od tipov z briljantino, k te kao ful zajeban pogledajo pa rečejo "Ke s ti men?"....Ja teb prov nikjer, idiot!

Hahahaha :D ne me jebat, pa veš kolkrat se to nardi :D
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 03. Jun. 2008 11:49

Pr nas na gimnaziji se je dogajal med vskim odmorom, ker mamo v isti stavbi še strojno pa lesno šolo...in mi smo mel itak v najvišjem štuku, tko da smo mogl skoz šetat mim njih...res groza!

Uuu, pa še enga sem se spomnla...ko je kolegica dobila msg "a bi hodila z mano?" pa je napisala nazaj, nej pove kdo sploh je, pa je tip napisu, nej najprej odgovori na vprašanje... :rofl:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 03. Jun. 2008 11:52

Jz mam zadnje čase enga oboževalca, ko me je parkrat kr klicov pa kr sprašvov kako sm pa kr z mano debatirov, jz pa ene petkrat prašala kdo je on, on pa men ja kuko ne veš pa take. Sm se nehala oglašat ko vidm to cifro ... :D
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 03. Jun. 2008 15:47

V soboto, ko smo imeli neko zabavo, ko je do mene prišel nek osebek pač in rekel "dokler nisi začela zehati si res dobro plesala"
prvo kot prvo sploh nisem plesala ker sem sedela za mizo
drugo je pa bilo to da je bila ura šele 10 zvečer in da sem jaz bolj nočna ptica močno dvomim da sem zehala.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Jun. 2008 16:19

Lejla86 napisal/-a:Men so pa najbl bedne fore od tipov z briljantino, k te kao ful zajeban pogledajo pa rečejo "Ke s ti men?"....Ja teb prov nikjer, idiot!

Jaaa...Zadnjič je en frend pršu tko do mene, pa mi to reku...Ej pa sm ga kr odkenslala...Ej to so kr neke stare oguljene fore v stilu "Yeah js sm đek in ti boš moja".

Bolane so mi tude fore, v smislu: "Ej mala, vsak dan si lepša. Kako ti to rata?" (<--ej to mi zgleda tko gejevsko).
Al pa zadnjič sm šla z enim na pijačko in sm naročila jagodni sok. Pa mi reče un tip: "Khm...jagode...sam še smetana ti manjka!" Pa sm ga sam pogledla in mu rekla: "Ej zakaj me nisi prej spomnu?"
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 03. Jun. 2008 16:24

s parimi kolegicami (katere vse zgledamo dosti manj stare kot nam piše v dokumentih :lol: ) plešemo v lokalu... Pa en tip stalno tam okoli nas se neki guzi in si nas ogleduje in je bil uglavnem skrajno nadležen... Smo se stalno umikale na kak drugi konec, pa je spet prišel tja. No čez kake dve uri si je tipo opogumil - najprej je eno potrepljal po rami, se zazrl v dekolte in vprašal če ima naravne joške :o čez par minut pa je uspel vprašati 'punce, kolk ste pa ve kej stare?' :freak:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov