Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 04. Dec. 2011 15:41

Libido. napisal/-a:Sicer pa, ko povem da čuvam otroke, od 90% tipov slišim isti stavek: "Jaz bi tudi imel varuško" .. Grr :mad: S tem stavkom zgubi tip pri meni vse točke, pa tudi če je še tako dober! Vsi mislijo da so izvirni s tem stavkom, pa sploh niso - na bruhanje mi gre že vsakič ko mi kdo to reče :roll:

no no ebi ti bil tip reeees ampak reeees hud grem stavit da bi rekla da ga lahko malo popaziš, tud če ti gre ta stavek še tok na živce.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Dec. 2011 15:43

eh Libido, to je ker se takšen odgovor prav ponuja...stavim svojo rit da je z medicinskimi sestrami in kakšnimi zdravnicami enako :D .

Ne nastavljati šale :P
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
dinozavercek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a dinozavercek » 07. Dec. 2011 22:31

Pa sej če greš u diskača al pa kam, morš prčakvat da 99% tipou bo pjanih in bojo mel bedne pristope :D Bodte pol usaj za zajebancijo pa se zajebavite nazaj....pol usaj lah steče normaln pogovor, ne pa da odjebete takoj in boli vas :D
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a OranGina » 08. Dec. 2011 0:32

Ajt razen če niso totalka pijani...mislim, da bi mogli ravno zato, ker so nekaj spili, met kvečjemu bolj dobre/izvirne pristope...ker te alkohol sprosti (če si drugače bolj zadržan in neroden) in si bolj upaš povedat to kar si misliš ("In vino veritas").
Tako da sklepam, da če imajo že v tem stanju beden pristop, imajo pol v treznem še bol nikakvega ali pa sploh ne upajo pristopit :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 08. Dec. 2011 8:06

Nesanica napisal/-a:
Libido. napisal/-a:Sicer pa, ko povem da čuvam otroke, od 90% tipov slišim isti stavek: "Jaz bi tudi imel varuško" .. Grr :mad: S tem stavkom zgubi tip pri meni vse točke, pa tudi če je še tako dober! Vsi mislijo da so izvirni s tem stavkom, pa sploh niso - na bruhanje mi gre že vsakič ko mi kdo to reče :roll:

no no ebi ti bil tip reeees ampak reeees hud grem stavit da bi rekla da ga lahko malo popaziš, tud če ti gre ta stavek še tok na živce.

Ne. Sem že zavrnila enega tipa ki mi je bil res všeč, ker mi je vse 'padlo dol', ko mi je to izjavil.

Nehajte že s tem, da pri dobrem tipu deluje vsak pristop, pa če je še tako beden. Beden pristop je beden pristop, pa tudi če je tip Bog. :roll:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Dec. 2011 13:35

Po sebi sodijo, da vse padejo na kolena pred hudim tipom, četudi ima bolan pristop. :D
Enkrat je bla pa "fora", ko je en simpatičen (res good looking in karizmatičen) tip pristopil do mene in sva šla za šank spit pijačo, vmes na čik v kadilnico, potem pa mi na poti nazaj v lokal reče, da če pride njegova zraven, naj se pretvarjam, da sva dobra prijatelja izpred nekaj let in se dooolgo nisva videla. Sem se samo nasmehnila in odkimala, da lahko proba takšno foro pri kateri drugi, in odšla nazaj k svoji družbi.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 11. Dec. 2011 19:23

js bi pa najbrž tud na te zadnje glupe pristope padla, če bi se pred menoj pojavil en hud tip :) Se pretvarjam tist moment da sem bilo kdo samo da te dobim :lol:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Dec. 2011 0:13

Ne vem če je to sploh pristop, ampak bedne pripombe s strani starejših, torej nad 40,50, če lahko sploh rečem starejših. Naravnost ogabno mi je, ko se mi kak tak prislini in po možnosti govori svojim kolegom, kaj bi dal, da bi bil spet v mojih letih, kaj bi mi delal itd...kombinacija z obrazom iz grozljivke in pivom v roki je naravnost odvratna, da o tem, da jih ponavadi niti poznam ne, ne govorim. Fuj.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 27. Dec. 2011 19:40

Dodajam v Lj okoli železniške so tud ful ogabneži mim katerih ne moreš da ne bi nekaj komentirali. Ravno danes sem šla mim enga tipa in je za mano začel spuščati zvoke tipa pssst pssst... Kao da bi ga pogledala. In ni prvič... Tega psst res ne štekam. sploh mi deluje tako odvratno.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 27. Dec. 2011 21:42

^^Ta bi ti rad potrobil, pa nima avta.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Dec. 2011 23:15

Punce, kako ne razumete, gre za izražanje frustracije.

Tip te vidi.
Želi si te.
Ve, da nima nobenih mladi ženski privlačnih atributov.
Svojo frustracijo sprosti tako, da primitivne ven meče.

Simpl, ko pasulj.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 27. Dec. 2011 23:30

Ja, ampak to ne pomeni, da je nam zato kaj manj neprijetno ob tem. Saj ignoriras, itak, ampak tistih par momentov je pa ful beden obcutek. Tebi kot moskemu mogoce mal tezje razumet, ker nisi delezen takega nadlegovanja.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Dec. 2011 23:41

Res je beden občutek...meni je v takem momentu vsako krilo prekratko in vsak dekolte preglobok. Dejansko mi gre na živce če me samo gleda kak tak po izpadu.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 28. Dec. 2011 18:58

Tearjerker napisal/-a:^^Ta bi ti rad potrobil, pa nima avta.

:lol: ampak tole je verjetno res... :D
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 29. Dec. 2011 22:55

Nesanica napisal/-a:Dodajam v Lj okoli železniške so tud ful ogabneži mim katerih ne moreš da ne bi nekaj komentirali. Ravno danes sem šla mim enga tipa in je za mano začel spuščati zvoke tipa pssst pssst... Kao da bi ga pogledala. In ni prvič... Tega psst res ne štekam. sploh mi deluje tako odvratno.

o bog. tega sm tud jst srečala. sem sedela na klopci, se je vsel na sosednjo in se začel po ku*cu šlatat. od takrat raje tečem na vlak, kot pa da pridem pou urce prej :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov