Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:Če pa je tip ženski že itak ful uauuuu, pa lahko naredi karkoli, pa bo kul.
Ni res za mene! Ce taksen ful uauuu tip, mi pristopi na beden nacin, takoj ga skenslam, nisem glih tolerantna, pa kako hoce naj zgleda.
Tisto grabanje po riti, a je to sploh pristop?Men to zgleda obupano, kakor da tip nikoli ni videl rit, pa gre ven in si privosci, pa grabi punce po riti.
Se zmeraj sem mnenja, da dobri frajerji, tega ne pocnejo, za prvi pristop.
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Tudi za mene ne. Kot sem že par postov nazaj napisala - zame pijan pristop ni noben pristop in je lahko tip na oko hud, pa me ne bo pritegnil s tako "osvajalsko" taktiko, ker bo po 5 min in naslednjem piru najbrž že pozabil, kako mi je gnjavil.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Doutzen napisal/-a:Tudi za mene ne. Kot sem že par postov nazaj napisala - zame pijan pristop ni noben pristop in je lahko tip na oko hud, pa me ne bo pritegnil s tako "osvajalsko" taktiko, ker bo po 5 min in naslednjem piru najbrž že pozabil, kako mi je gnjavil.
+1. Ob tem sem se spomnila enega tipa enkrat, ko sva bili s kolegico venih na enem placu kjer je kao ful dogojalo, sva sedel za mizo, klepetali in pili in pride mimo en tip (ki je bil vizualno sicer vau, a nadelan ko mina) in začne njej nažigat na polno z nekimi puhlicami a la kok je ona dobra, da če ma tipa, a mene še ošvrknu ni s pogledom.... In ona ga valda skensla, tip nardi še en điro okol in čez ene 15 min pride do najine mize spet in začne z istimi forami težit men, nje pa ko da ni. Sem si tud mislla svašta i svega in pol si je nekot celo zapomnu, da je najino ''postojanko'' že ''obdelal'' ko je šel še en krog okol, da naju je potem vljudno preskočil.
Tak da se strinjam s pijanimi nastopi, da so no-go.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^^če ste pijane, ste...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
a je kje to napisala?
očitno je vsaj eden drugačen, glede na to, da ma tipa.
očitno je vsaj eden drugačen, glede na to, da ma tipa.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
A ti to meni, k te tle neki kao branim?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov