Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, js sm tud pri mojemu nekako naredila 1. korak (najprej glede telefonske, potem pa še povod za prvi poljub )
In podobno kot monique* nad mano mislim, da če je pristop kakor toliko normalen v kompletu s simpatičnim/všečnim tipom, da uspe.
In podobno kot monique* nad mano mislim, da če je pristop kakor toliko normalen v kompletu s simpatičnim/všečnim tipom, da uspe.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tara_108 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Res je, če mi je nekdo simpatičen, sploh ni treba, da ma nek waw prvi pristop. Kvečjemu me lahko odbije z nekimi uiber pocukranimi frazami iz priročnika tipa Kako osvojiti žensko v 10 sekundah.
Tk da fantje, preprosto je včasih res najboljše
Tk da fantje, preprosto je včasih res najboljše
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tara_108 - Sramežljivka
Hm zanimivo in pol smo ženske te, ki kompliciramo. ok,, moj nasvet je biu namenjem tistim fantom, ki potrebujejo več ur tuhtanja, da zgruntajo spontan prvi pristop. Ne tuhtaj, pejd k ženski, pa začni normalno komunicirat. vpraši jo kej, pa magari če rečeš hej, kk si, ti lahko plačam pijačo, kavo.....boljše je že kot tvoje oči so kot zvezde bla bla.....bruh:eek:
pač point je, če tip ženski simpatičen, se s prvim pristopom ne rabi neki posebi trudit. če pa ji ne potegne, lahk pred njo spremeni vodo v vino, pa ne bo pomagal.
pač point je, če tip ženski simpatičen, se s prvim pristopom ne rabi neki posebi trudit. če pa ji ne potegne, lahk pred njo spremeni vodo v vino, pa ne bo pomagal.
- Horus
-
Tara_108 - Sramežljivka
Horus napisal/-a:
Btw, tole s ponujanjem plačevanja je eden večjih failov, ki jih kot moški lahko narediš
zakaj?
Btw Horus, ti si očitno živa enciklopedija tega, kaj ženske hočejo. Očitno veš več o nas kot me same. Ma,mogoče pridem k teb v šolo
- Horus
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Horus napisal/-a:Morali bi narediti gibanje, ki bi se borilo za to, da se eno celo leto dni vloge pri prvem pristopu obrnejo - se pravi, da morajo pristopati ženske. Sklepam, da ste vse punce tule za? =]]
En moj znanec si je skupaj s kolegom v srednji šoli naredil tak sloves, da sta proti koncu lahko slonela v baru pri stebru s sončnimi očali in prekrižanimi rokami in čakala, da so punce prišle do njih.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Verjamem.Recept je v srednji šoli dokaj izi:
-bodi frajer
-ne pihaj ženskam na dušo
-delaj se nekoliko nedosegljivega
Ko povaljaš prvo dobro, je vse lažje.Mlade punce ne znajo držat jezika za zobmi in se pohvalijo 10 prijateljicam, kdo jih je dobro poseksal.Potem je logično, da hočejo vse to sprobat.
-bodi frajer
-ne pihaj ženskam na dušo
-delaj se nekoliko nedosegljivega
Ko povaljaš prvo dobro, je vse lažje.Mlade punce ne znajo držat jezika za zobmi in se pohvalijo 10 prijateljicam, kdo jih je dobro poseksal.Potem je logično, da hočejo vse to sprobat.
- btadeja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
- Kraj: Krško
Bom še jaz opisala eno čist nespodobno povabilo (upam, da sodi v to temo).
Blo je letos na morju na Hr. Z mojo sestro in njeno hčerkico (1,5let) smo šle zjutri v trgovino (ok-oblečen sicer bol pomanjkljivo-ampak to je blo zarad tropske vročine in ne zarad izzivanja tipov) in se mimo pripelje en (btw grdi) tip pa začne spraševat če smo poljakinje, pa rečem ne, on slovakinje, spet ne. Pa reče where are you from (verjeno edino kar je znal angleško ), povem da smo iz Slo. Nadaljuje po hrvaško če hočmo bit dobr pofukane ???? halooooo kr tko,..... Zlo na debel sm ga pogledala in rekla nej se spele on pa reče ne razumem,.... pol se je pa končno odpelu naprej.
S sestro sva se mal čudn pogledale in oreng nasmejale, sm pa bla vesela, da je nečakinja (sestrina hčerkica) še tko mala, da ne zna govorit, k drgač bi zihr vprašala ka pa to pomen,...
Blo je letos na morju na Hr. Z mojo sestro in njeno hčerkico (1,5let) smo šle zjutri v trgovino (ok-oblečen sicer bol pomanjkljivo-ampak to je blo zarad tropske vročine in ne zarad izzivanja tipov) in se mimo pripelje en (btw grdi) tip pa začne spraševat če smo poljakinje, pa rečem ne, on slovakinje, spet ne. Pa reče where are you from (verjeno edino kar je znal angleško ), povem da smo iz Slo. Nadaljuje po hrvaško če hočmo bit dobr pofukane ???? halooooo kr tko,..... Zlo na debel sm ga pogledala in rekla nej se spele on pa reče ne razumem,.... pol se je pa končno odpelu naprej.
S sestro sva se mal čudn pogledale in oreng nasmejale, sm pa bla vesela, da je nečakinja (sestrina hčerkica) še tko mala, da ne zna govorit, k drgač bi zihr vprašala ka pa to pomen,...
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
No pa še moje tako zlo nadležno povabilo.
Delam v trgovini z oblačili in vedno je zmano šefica. Pa pride en wanna be frajer ze kr v letih, js lepo uprašam kot usako stranko če kej pomagam in on prvo lepo ja meu bi ene superge mi pokaže model k mu je všeč in mu povem da mam njegovo številko čevlja, on pa men direkt nazaj rače js pa nism tvoje številke? js prvo pogledam k da bi z marsa padu pa se on nasmeji pa rece tvojo telefonsko bi..js sam whatever rečem da ni navoljo.. ampak če bi blo to use bi blo še dobr.. pol je pa začel ka bi šla z mano na bazen al pa na masažo.. lah ti pa js nudm erotično masažo.. js gledam kaj njemu ni jasn in se na čim hitrejš način hočm odstrant. a k da njemu ni dost hodu za mano po trgovini in mi skos govoru dokler mu nism enepar krepkih povedala... Na kar nakonc reče ves jezn če mi nočš dat št mi vsaj pokaž trenerke za 2 letne punčke.. js sm sam wtf no nakonc je še šefico k je bla na blagajni pecu...
res katastrofa so nekateri
Delam v trgovini z oblačili in vedno je zmano šefica. Pa pride en wanna be frajer ze kr v letih, js lepo uprašam kot usako stranko če kej pomagam in on prvo lepo ja meu bi ene superge mi pokaže model k mu je všeč in mu povem da mam njegovo številko čevlja, on pa men direkt nazaj rače js pa nism tvoje številke? js prvo pogledam k da bi z marsa padu pa se on nasmeji pa rece tvojo telefonsko bi..js sam whatever rečem da ni navoljo.. ampak če bi blo to use bi blo še dobr.. pol je pa začel ka bi šla z mano na bazen al pa na masažo.. lah ti pa js nudm erotično masažo.. js gledam kaj njemu ni jasn in se na čim hitrejš način hočm odstrant. a k da njemu ni dost hodu za mano po trgovini in mi skos govoru dokler mu nism enepar krepkih povedala... Na kar nakonc reče ves jezn če mi nočš dat št mi vsaj pokaž trenerke za 2 letne punčke.. js sm sam wtf no nakonc je še šefico k je bla na blagajni pecu...
res katastrofa so nekateri
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
bunncy napisal/-a:on prvo lepo ja meu bi ene superge mi pokaže model k mu je všeč in mu povem da mam njegovo številko čevlja, on pa men direkt nazaj rače js pa nism tvoje številke? js prvo pogledam k da bi z marsa padu pa se on nasmeji pa rece tvojo telefonsko bi..
No, ostalga ne bi komentirala, sam mene je pa tale izjava nasmejala. Bi mu dala plus pike za humor
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
^^ glede nato da bi mu bla lohka skor hčerka.. mu js nebi nobenih plus pik dajala
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov