Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 04. Maj. 2010 12:28

Džeki napisal/-a:
Fantin napisal/-a:Ne vem ali sodi bolj v to temo ali v temo o najboljših pristopih. S kolegom sva se pogovarjala o pristopanju. Po njegovem bo tip, ki bo plaho pristopil k ženski, pogorel na celi črti. Koliko je resnice v tem?

Pa sej v tem je stvar. Ni stvar kaj narediš, ampak kako narediš.Samozavest je prva.Lahko si lep kot Apolon, s strahopetnim načinom pri ženskah ne boš dosegel ničesar.

ja samozavest je tista, ki te naredi še bolj privlačnega in zažiga (vsaj pri meni). Ko vidiš človeku na obrazu, da je sam s sabo zadovoljen, da ve da bo tisto kar počne dobro izpadlo na koncu. Tko da kolega ima kr prav :wink:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 04. Maj. 2010 22:13

Jaz pa mislim, da se tud s plahim pristopom lahko pride dalec. Ampak ne da v nocnem klubu pride do mene in jeclja kot petleten otrok. :roll: Moj je bil, kljub temu da jih steje cez 30, npr. precej plah. Sicer sva se cisto normalno pogovarjala, le znake, da sem mu vsec je dajal zelo plasno in skoraj malce storasto. Mene sta pritegnili ravno njegova iskrenost in nevsiljivost.
Je pa res, da je bil bivsi njegovo popolno nasprotje, tako da je verjetno tudi to precej vplivalo na vso zadevo.
MA&MA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MA&MA » 12. Maj. 2010 10:40

s kolegico sva ble u lokalu kamor sva redno hodile zurat in pač sva tud vse kelnarje poznale..takrat je bil en natakar glih frej in je žuru tm.. tip valda nažgan stop do mene in brez da bi karkol druzga reku mi prbije: kaj če bi se midva nocoj ljubila...haha u 5ih minutah sm zginla iz lokala :D
mayča
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 12. Maj. 2010 10:45

kaj pa, če bi bil trezn?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
MA&MA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MA&MA » 12. Maj. 2010 12:57

Dioniz napisal/-a:kaj pa, če bi bil trezn?

neee :lol: pa men tud mi ni bil tko všeč..ma nevem mogoče se je men takrt tak stavk zdel mal čudn k sm bla stara ene 17 al pa še mn..nevem točn..haha uglavnm čudn se je slišal :lol:
mayča
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 05. Jun. 2010 18:28

Meni je prijatelj ponujal telefonske številke svojih bivših punc in njihovih prijateljic, in mi rekel, naj eni pošljem sms, da sem jo videl na enem žuru in če bi se želela dobit z mano. :?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jun. 2010 12:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 06. Jun. 2010 12:53

videl jo je na žuru, telefonsko je pa dobil s telepatijo? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 06. Jun. 2010 16:34

sirova štručka napisal/-a:pa si naredil tko in ali se je izkazalo kot dober ali kot slab pristop? :D

Zakaj pa misliš, da sem pisal v to temo? Nisem poslal niti enega sms-a. Sem se vživel v kožo ženske in to dojel kot do amena beden pristop, potem si lahko misliš, kako bedno bi se šele njej zdelo.

Dioniz napisal/-a:videl jo je na žuru, telefonsko je pa dobil s telepatijo? :D

A je sploh potreben komentar?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Jun. 2010 16:50

Fantin napisal/-a:Meni je prijatelj ponujal telefonske številke svojih bivših punc in njihovih prijateljic, in mi rekel, naj eni pošljem sms, da sem jo videl na enem žuru in če bi se želela dobit z mano. :?

kaj imaš ti super prijatelja! :D :D :D

mimogrede, če bi bil ti dober tip, bi pristop vžgal...seveda če bi žensko spravil vsaj do te stopnje, da bi postala firbčna ter vsaj hotela tvojo sliko če že ne videti te... :wink:

smo že ugotovili, da noben pristop ni slab, če ga izvaja dober tip...ter obratno: noben pristop ni dober, če gre za nikakvega tipa... :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 06. Jun. 2010 16:58

Fantin napisal/-a:Meni je prijatelj ponujal telefonske številke svojih bivših punc in njihovih prijateljic, in mi rekel, naj eni pošljem sms, da sem jo videl na enem žuru in če bi se želela dobit z mano. :?

O đizs, taki pristopi so krneki.Šur, ženske komaj čakajo, da gredo nekam z nekom, ki je njihovo številko dobil bog ve od kod.
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 06. Jun. 2010 17:25

men je enkat en tip kar očeta poslal na vrata mojega doma in mati spraševal,če bi jaz hodila z njegovim sinom. hallo :oops:
zvezdica
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 06. Jun. 2010 17:39

Če bi me nekdo kontaktiral, da sem mu všeč in če se dobiva, bi mi bilo kr neki, ker če ne veš s kom si pišeš je brezveze. :? Čeprav bi se pomoje vsaki zdel kasneje pristop zanimiv, če bi ji tip bil všeč, tako da je brezpredmetno razpravljati o bednih pristopih. :D
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 06. Jun. 2010 17:40

Džeki napisal/-a:O đizs, taki pristopi so krneki.Šur, ženske komaj čakajo, da gredo nekam z nekom, ki je njihovo številko dobil bog ve od kod.

Saj takrat sva bila s tem prijateljem tudi nazadnje na pivu. Ne da bi še pošiljal sms-e puncam, ki jih jaz nisem nikoli videl. :roll:

urska.pavlic napisal/-a:men je enkat en tip kar očeta poslal na vrata mojega doma in mati spraševal,če bi jaz hodila z njegovim sinom. hallo :oops:

In a sta potem s tem tipom postala par? :D
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 06. Jun. 2010 17:43

dolce_chicco napisal/-a:Če bi me nekdo kontaktiral, da sem mu všeč in če se dobiva, bi mi bilo kr neki, ker če ne veš s kom si pišeš je brezveze. :? Čeprav bi se pomoje vsaki zdel kasneje pristop zanimiv, če bi ji tip bil všeč, tako da je brezpredmetno razpravljati o bednih pristopih. :D
Če bi sploh prišlo do tega, da bi se potem tip in punca sploh dobila v živo. Pomoje je večja verjetnost, da bom nocoj zadel sedmico na lotu.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]