Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Horus napisal/-a:Tole ni dober smisel za humor ampak stokrat prezvecen pickup line IJS
Tudi stokrat prežvečen pick-up line enkrat slišiš prvič.. in če je izvedeno na pravi način lahko izpade čist ok.. smisel za humor je pa relativna stvar..
če je meni nekaj smešno, tebi mogoče ne bo.. tko da ta izjava nima smisla.
Sicer pa.. stvar posameznika.. ogromno postov pod temo o najboljših pristopih, bi js uvrstila raje v tole temo.. tko da nima smisla komentirat
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Roberta R. napisal/-a:Dioniz napisal/-a:kaj pa vam je ze kdo tak dobro pristopil, da ga niste zavrnile tud, ce vam na prvi pogled ni bil ful vsec ampak nekaj - recimo temu povprecnega?
Js sm bla najbolj navdušena nad tipom, ki je pršu do mene, pa rekel: "a verjameš v ljubezen na prvi pogled, a moram še enkrat mimo?"
Omg keri glup stavek. Meni osebno bi minlo če bi mi kdo kaj tak glupega reko..
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
katy. napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:Js sm bla najbolj navdušena nad tipom, ki je pršu do mene, pa rekel: "a verjameš v ljubezen na prvi pogled, a moram še enkrat mimo?"
Omg keri glup stavek. Meni osebno bi minlo če bi mi kdo kaj tak glupega reko..
še dobro, da smo si ljudje različni
Let's swim to the moon .....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Roberta R. napisal/-a:Tudi stokrat prežvečen pick-up line enkrat slišiš prvič.. in če je izvedeno na pravi način lahko izpade čist ok..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
V bistvu sem večino žensk zapecal z najbolj obrabljenimi frazami, kar je sploh možno.Tako starimi in brezveznimi, da mi je sploh nerodno pisat o tem.To, da je treba bit inovativen pri osvajanju, so itak jajca.Pri večini žensk palijo povsem standardne fore, stvar je samo v tem, KDAJ to narediš in KAKO to narediš.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Džeki napisal/-a:V bistvu sem večino žensk zapecal z najbolj obrabljenimi frazami, kar je sploh možno.Tako starimi in brezveznimi, da mi je sploh nerodno pisat o tem.To, da je treba bit inovativen pri osvajanju, so itak jajca.Pri večini žensk palijo povsem standardne fore, stvar je samo v tem, KDAJ to narediš in KAKO to narediš.
In seveda kdo si, oz. kako izgledaš
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Džeki
- Cosmofrik
Roberta R. napisal/-a:Džeki napisal/-a:V bistvu sem večino žensk zapecal z najbolj obrabljenimi frazami, kar je sploh možno.Tako starimi in brezveznimi, da mi je sploh nerodno pisat o tem.To, da je treba bit inovativen pri osvajanju, so itak jajca.Pri večini žensk palijo povsem standardne fore, stvar je samo v tem, KDAJ to narediš in KAKO to narediš.
Ja, vsekakor pomaga, če ne zgledaš ko avtomobilska nesreča.Bistveno pomembnejša je pa samozavest.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Džeki napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:Džeki napisal/-a:V bistvu sem večino žensk zapecal z najbolj obrabljenimi frazami, kar je sploh možno.Tako starimi in brezveznimi, da mi je sploh nerodno pisat o tem.To, da je treba bit inovativen pri osvajanju, so itak jajca.Pri večini žensk palijo povsem standardne fore, stvar je samo v tem, KDAJ to narediš in KAKO to narediš.
Ja, vsekakor pomaga, če ne zgledaš ko avtomobilska nesreča.Bistveno pomembnejša je pa samozavest.
hehe, skor me je s stola dol vrglo.
-
*Goflaa.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2010
Men je blo pa tok corti ko me je moj fant še osvaju in sva bla na kaki deseti kavi in pol sm jst šla na bus. Še prej mi je pa reku d mi bo natipku sms (eno skriunost ) in k sm bla na busu me kliče in prou slišal se je d mu je nerodn in je sam reku: No zdej ti bom natipku, ok? ... Pa ne pozab odpisat. Mogoče je slišat otročje sam mi je blo ušeč.
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
Fantin napisal/-a:Ne vem ali sodi bolj v to temo ali v temo o najboljših pristopih. S kolegom sva se pogovarjala o pristopanju. Po njegovem bo tip, ki bo plaho pristopil k ženski, pogorel na celi črti. Koliko je resnice v tem?
Pa sej v tem je stvar. Ni stvar kaj narediš, ampak kako narediš.Samozavest je prva.Lahko si lep kot Apolon, s strahopetnim načinom pri ženskah ne boš dosegel ničesar.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov