Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 15:46

Ma sploh ne... s tako neumnostjo razbiješ led, pol se pa samo še zabavaš...
tut pod razno ne more mislit, da si s tem mislil resno a la, moram se zahvalit tvoji mami ker si res dobr ratala, We'll always have Paris...
Čeprav če enih 5 takih skupaj na treseš - enga za drugim se punce tut rade smejijo temu.

Nisem tipičen jebač, ker še nobene nisem osvojil - prepričal v nekaj, kar ne bi sama hotla. So pa ženske k cosmo berejo zlo agresivne, vzamejo stvar v svoje roke in tko. :)

Ven pa ne hodim zato, da bi dobil za seksat, al pa potrjeval kok sem oh in sploh, zdravu komplekse... pa prej se spraznem in sem pol precej bolj sproščen.

Nekak mam občutek, da se dost spravlate name. :cry:

K smo pr bednih, mi je ena 16-17 letnica že rekla, kaj je fotr (31), a greva fukat.
:lol:
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 15:57

Džeki napisal/-a:]

No, tudi tvoja mama je dokaz, da se žensk ne sprašuje, kako dobiti žensko, ker nimajo pojma o tem, saj s enjim vse skupaj dogaja iz njihove udobne pasive.

Pasive... pridi v Ljubljano ali na obalo, ženske tekmujejo, kera bo bolj agresivna.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 28. Feb. 2010 16:15

amark31 napisal/-a: kaj je fotr (31), a greva fukat.
:lol:

nesramnica
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 16:44

Ja, a vidš kaj mormo tipi prenašat... včasih pomislm... pa kaj mi je tega treba... a je sploh še vredno živet... ti povem... počutu sem se tko umazanga :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 28. Feb. 2010 16:49

Ne se obremenjevati. Ko sm napisala nesramnica sem resno mislila.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
amir

Neprebrana objavaNapisal/-a amir » 28. Feb. 2010 22:44

Preberi tole KLIK
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 28. Feb. 2010 22:55

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Mar. 2010 0:10

Džeki napisal/-a:
hasel napisal/-a:Naj omenim, kako si moja mama predstavlja osvajanje punc: "Sine, pa saj punco dobiš brez težav. Recimo na plaži greš do ene (mmg povsem neznane punce), ki ti je všeč, se predstaviš in ji rečeš, da si želiš, da bi hodila." How about that?

No, tudi tvoja mama je dokaz, da se žensk ne sprašuje, kako dobiti žensko, ker nimajo pojma o tem, saj s enjim vse skupaj dogaja iz njihove udobne pasive.

Če hoče tip, ki ima težave z nasprotnim spolom, kaj izvedeti o ženskah, naj vpraša prijatelja, ki takih težav nima.
This. 90% kar imajo zenske za povedat o kakrsnemkoli osvajanju zensk so navadne buce. Edini tip nasvetov za kar se zenske sprasuje so cunje al pa slucajno kaj totalno narobe delas, da se te vse izogibajo kot kuge.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hasel » 01. Mar. 2010 9:21

Mahagonij napisal/-a:
Džeki napisal/-a:
hasel napisal/-a:Naj omenim, kako si moja mama predstavlja osvajanje punc: "Sine, pa saj punco dobiš brez težav. Recimo na plaži greš do ene (mmg povsem neznane punce), ki ti je všeč, se predstaviš in ji rečeš, da si želiš, da bi hodila." How about that?

Če hoče tip, ki ima težave z nasprotnim spolom, kaj izvedeti o ženskah, naj vpraša prijatelja, ki takih težav nima.
This. 90% kar imajo zenske za povedat o kakrsnemkoli osvajanju zensk so navadne buce. Edini tip nasvetov za kar se zenske sprasuje so cunje al pa slucajno kaj totalno narobe delas, da se te vse izogibajo kot kuge.
Pa to še ni vse; rekla mi je tudi, da se da dobit katerokoli punco, samo tleskneš s prsti, pa jo imaš... :? Sploh se ji ne da dopovedat, da to niso niti pod razno načini osvajanja, ter da nikakor ni mogoče, da bi tip dobil katerokoli žensko si zaželi. Sploh ji ni jasno, da je lahko osvajana ženska:
- že oddana (pa ni nujno, da je njen tip takrat zraven)
- nezainteresirana
- high to get
- lezbijka (pa brez zamere, ni mišljeno nič slabega) itd.
Pač mi je takrat postalno kristalno jasno, da od svoje mame ne bom dobil pametnega nasveta glede osvajanja, in da sem prepuščen svojim osvajalskim zmožnostim in iznajdljivosti. Sem ji že nevemkolikokrat povedal, da ima zgrešene predstave o osvajanju, medtem ko se meni hvali, da ona ni nikoli pristopala k tipom, ampak so vedno oni pristopali k njej.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 01. Mar. 2010 14:47

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Mar. 2010 15:30

Horus napisal/-a:Ummmm, s pravim pristopom dejansko lahko katerikoli tip dobi katerokoli zensko.

S tem se ne strinjam.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 01. Mar. 2010 15:36

normalno da ne more.
V prvi vrsti je, da se ti začneš za enga tipa zanimati, vsaj malo važen videz... In če bo tip totalni kreten, jebač, pametnjakovič, brez obnašanja ne bo imel šans pa če je najbol hud tip ki sem ga kdaj koli videla. Isto je po mojem pri tipih... Razen, sevdeda, če iščeš pičko samo za nategnit in ti je za ostalo vseeno...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 01. Mar. 2010 15:37

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Mar. 2010 17:13

Ok,strogo teoretično. Praktično ni šans.

Velja pa obratno, čist praktično. Povprečna ženska lahko v posteljo spravi skoraj vsakega tipa.Hec je, da se ženske tega enostavnega dejstva ne zavedajo.

Samski tip poseksa praktično vse, kar mu prekriža pot, če je le šansa.Mnogi se ne ustavijo niti, ko so v vezi.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov