Naj všeč fanti v EX-Yu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Starši mojega fanta so Srbi, vendar živijo v Slo. že več kot 30let. Moj dedek je tudi Srb, tako da se bom opredelila za Srbe.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne začenji s tem sranjem tukaj, pejd v sklop politika.
It was forever..but it didnt last long..
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Marušša napisal/-a:men so hrvati ful luškani
to se pa tud js strinjam
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
Konkubina* napisal/-a:Meni so pa Hrvati tak anti, da kar brezveze. Čisto v sebe zagledani, noben se ne potrudi, da bi razumel slovensko (mi seveda moramo vse razumeti, kaj oni rečejo), skratka, imam zelo slabe izkušnje z njimi nasploh kot ljudmi (ne samo s tipi). Tudi Srbi so mi čudni, poznam par osebkov in so čisto preveč priliznjeni, vsem lezejo v rit s pretiranim osvajanjem, predvsem mislijo, da so ah in oh lepi, najbolj mi je pa hecno kako se eni nekak tipično srbsko oblačijo - tesno oprijet t-shirt popravljen v hlače, pa neki hud kričeč pas - kafanski stil ali kak bi se reklo. Tako da, navijam za Slovence!
sej vsak ma svoj okus in izkušnje, ampak ni pa čisto res, kar si napisala o hrvatih...js do zdej nisem imela ene slabe izkušnje z nobenim hrvatom, pa sem na hrvaškem skoraj vsak vikend...js sm bla presenečena, kolko se trudijo z slovenščino, ker sm js vedno govorila striktno slovensko, lih iz tega razloga, češ oni se ne bojo trudl, zakaj bi se js...in še vedno govorim slovensko, pa se bolj ko ne vsak potrudi kšno besedo vsaj rečt v slovenščini, če pač dejansko jezika ne znajo, vsaj trudijo pa se...kot ljudje pa, meni so po karakterju, vsaj ti ko sem jih js spoznala, zlo zlo všeč in nimam proti nobenemu niti ene slabe besede za rečt...je pa tud res, kak odnos maš do njih, tak majo do tebe...pač, moje izkušnje...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Men so zakon Makendonci, taki temni pa luškani Pa tut poznam par Srbov, fajn fantje... Oni so taki gostoljubni, temperametni, skratka top.
Pa seveda Slovenci so tut fajni, itak
Kar se Hrvatov tiče, mi večinoma ne ustrezajo, se pa najde tu pa tam kaka svetla izjema. Nimam nč proti nobenem, ne po narodnosti ne kak drugače, ampak mi pa njihovo razmišljanje in tiste šahovnice na kopalkah na morju ali na smučarskih opremi na smučanju že presedajo, ker se večinoma res "preseravajo".
Drugač mam pa dol kar nekaj znancev, ki niso s tem obremenjeni, tako da ne posplošujem, ampak mi bolj ne ustrezajo kot pa ustrezajo.
Pa seveda Slovenci so tut fajni, itak
Kar se Hrvatov tiče, mi večinoma ne ustrezajo, se pa najde tu pa tam kaka svetla izjema. Nimam nč proti nobenem, ne po narodnosti ne kak drugače, ampak mi pa njihovo razmišljanje in tiste šahovnice na kopalkah na morju ali na smučarskih opremi na smučanju že presedajo, ker se večinoma res "preseravajo".
Drugač mam pa dol kar nekaj znancev, ki niso s tem obremenjeni, tako da ne posplošujem, ampak mi bolj ne ustrezajo kot pa ustrezajo.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
moj je pa mešanec...za koga nj pa jz glasujem???
četrt hrvata, četrt bosanca in pol slovenca (babi hrvatica, dedek bosanc, fotr pol pol, mati pa slovenka )
jz pa čistokrvna slovenka
četrt hrvata, četrt bosanca in pol slovenca (babi hrvatica, dedek bosanc, fotr pol pol, mati pa slovenka )
jz pa čistokrvna slovenka
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov