Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Hmmm..
Njegove ocke in pogledi (sploh med sexom ), ustnice+jezicek, njegove roke, ki so tok mocne in lih narjene zame.. popek in ritka in seveda njegov khm
Poleg tega pa njegov vonj.. ki je nevsiljiva mesanica pomojem mehcalca, mogoc aftershave-a in se njegov lastn vonj..in njegovi vzdihi, ko se "spravm" nanj
Njegove ocke in pogledi (sploh med sexom ), ustnice+jezicek, njegove roke, ki so tok mocne in lih narjene zame.. popek in ritka in seveda njegov khm
Poleg tega pa njegov vonj.. ki je nevsiljiva mesanica pomojem mehcalca, mogoc aftershave-a in se njegov lastn vonj..in njegovi vzdihi, ko se "spravm" nanj
What's the story, morning glory?
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
mo lubi pa ma tk lepe učke pa trebušne mišice so mi taak všeč... ampak itak bom ostala brez tega... in tega nem več vidla... drgač pa je pravi cukrček...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Moja seksi kosmata rit, trebuh, lasje, nos(baje da je popoln...g. Franci Planinšek ga je izbral za nos leta...in po njem dela operacije na ljudeh)
O ostalih delih mojega telesa pa raje ne bi govoril...ker bom spet obtožen da se baham in si samopromocijo delam
Mimogrede...nisem narcisoiden...samo vem kaj je lepo
O ostalih delih mojega telesa pa raje ne bi govoril...ker bom spet obtožen da se baham in si samopromocijo delam
Mimogrede...nisem narcisoiden...samo vem kaj je lepo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
men je všeč ritka,ramena in hrbet..use najbol pa noge..mhhmm pa ne preveč kosmat..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov