Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bounty nanN - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
- Kraj: tam nekje:p
roke:)....sploh nw zakaj ampak neki posebnega na njih...pa njegov trebušček...njam
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
I miss you...
-
ryu10kyu napisal/-a:Naj seksi del pri ženski!
Oči, obraz, inteligenca, mimika telesa in obraza, govor, telo: prsa, lasje, rita, noge, trebuh, hrbet, vrat, roke,...
torej če ni miss perfect nima šans
I miss you...
I miss you...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
na mojem so mi najbolj všeč hm...njegove močne roke, iskrene lepe oči, široka ramena k mi nudjo varnost in veeeeeeeeelike objeme, ritka(mmmmmm ), všeč mi je njegova hoja...pač njegova pojava...nasploh je zame nekaj najlepšega in oh in sploh=) že pou leta sm čist paf in najbl srečna in....grem ga poklicat k ga tko zlo pogrešam....
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
bounty nanN napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Naj seksi del pri ženski!
Oči, obraz, inteligenca, mimika telesa in obraza, govor, telo: prsa, lasje, rita, noge, trebuh, hrbet, vrat, roke,...
In Jaz sem naštel naj seksi stvari na ženski...od kje naj bi zdaj prišel zaključek da če ni miss perfect da nima šans?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu napisal/-a:bounty nanN napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Naj seksi del pri ženski!
In Jaz sem naštel naj seksi stvari na ženski...od kje naj bi zdaj prišel zaključek da če ni miss perfect da nima šans?
am ja pač mislila sem u smislu da si dost zahtevn k si kr neki stvari napisu...al pa se vsaj men zdiš no ....nisem pa mislila nič slabega tko da...no hard feelings please
I miss you...
I miss you...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
bounty nanN napisal/-a:am ja pač mislila sem u smislu da si dost zahtevn k si kr neki stvari napisu...al pa se vsaj men zdiš no ....nisem pa mislila nič slabega tko da...no hard feelings please
Napisal sem veliko opcij pod kar se smatra da me lahko z različnimi aduti prepriča...kako bi zvenelo da rečem da mora imeti desni mezinec na levi nogi daljši od desnega palca na desni nogi...to bi bila zahtevnost
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, še zmer (predusm) ubijalski trebuh in hrbet , skos bi ga šlatala.
Upam, da mi ga ne bo treba nikol menat, kr me je s temi mišicami čist razvadu in ne pristanem več na mnj, hehe.
Upam, da mi ga ne bo treba nikol menat, kr me je s temi mišicami čist razvadu in ne pristanem več na mnj, hehe.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]