Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
učki vrat in zgornji del rok... njami..bi kr popapcala
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
ok, nasplošno:
jaz imam rada suhce. posebej všeč na moškem so mi zapestje ( vem ja, smešen del telesa ), stopala, vrat ( adamovo jabolko ), obraz ( to je glavno ), lasje. mislim, da sem naštela ( skoraj ) vsaki del telesa.
jaz imam rada suhce. posebej všeč na moškem so mi zapestje ( vem ja, smešen del telesa ), stopala, vrat ( adamovo jabolko ), obraz ( to je glavno ), lasje. mislim, da sem naštela ( skoraj ) vsaki del telesa.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Men je na mojmu kr use sexi. Drugače so mi pa full sexi lepo oblikovane noge.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Hmmm seksi stvari je ful...pac zdj govorim na splosno k o tocno dolocenem ne morm
Definitivno oči ...pa potem roke in prsti, taki dolgi lepo oblikovani..pa da se mu na rokah mal zile vidjo ...pa recimo siroke rame pa tko naprej...bom nehala nastevat rajs k ne bo dobr
Definitivno oči ...pa potem roke in prsti, taki dolgi lepo oblikovani..pa da se mu na rokah mal zile vidjo ...pa recimo siroke rame pa tko naprej...bom nehala nastevat rajs k ne bo dobr
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
greyangel napisal/-a:Men so vedno najbolj seksi oči oz. tisti seksi pogled, ki ga znajo nekateri naredit ko te pogledajo
jaaaaaa...awww obožujem te njegove poglede, pa prjatu tud ni slab pa vse ostalo je tud seksi, on je cel čist do konca seksi
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]