Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Flezes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2005
Obozujem misice na trebuhu mojega fanta in se jim komaj uprem.
Ne maram prevec misicastih ljudi, ki ves dan prezivijo v fitnesu, ampak on ima tako lepo isklesan trebuh..
Pa da o trdi ritki sploh ne goovrim. NJAM.
Napisite kaj vas najbolj vzburja in zakaj...
Ne maram prevec misicastih ljudi, ki ves dan prezivijo v fitnesu, ampak on ima tako lepo isklesan trebuh..
Pa da o trdi ritki sploh ne goovrim. NJAM.
Napisite kaj vas najbolj vzburja in zakaj...
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Ritka in roke - kr izenačeno na prvem mestu. Drgač pa sledijo še prsi in trebušček, pa če je tak nogometaš k se spodob, ma tud stegna "nabita".. neznansko seksi. Prouzaprou sm skor vsa področja moškega telesa zajela v temle odgovoru.. mar to pomeni da ljubim moške?
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Men se zdijo ful sexy velike roke oz dlani, da me lohk strastno zgrabi in......
HASTA LUEGO
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
men se pa zdi najbolsa stvar na moskem telesu tiste kosti, ki jih imajo tam kjer imamo me zaobljene boke-ne vem zakaj, ampak so mi res najbolj huda stvarca in ko to zagledam...ufff....
It looks like we could have made it baby...me and you!
- kiti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
Moj ima najbl sexi ritko,kar sem jih kdaj vidla!
Men je vseen,al je kosmat al ne...mi pa seveda ni všeč tist pretirano kosmat...tist se mi pa že gabi!!!!Sicer pa ne morem rečt,ker ne vem kako bi reagirala če bi moj lubi bil tk kosmat.....
Men je vseen,al je kosmat al ne...mi pa seveda ni všeč tist pretirano kosmat...tist se mi pa že gabi!!!!Sicer pa ne morem rečt,ker ne vem kako bi reagirala če bi moj lubi bil tk kosmat.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov