Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
ponavadi me pritegne nasmeh, ki nekaj izareva
so pa tut izjeme, kot dobra ritka, misicast trebuscek, pa tudi roke
so pa tut izjeme, kot dobra ritka, misicast trebuscek, pa tudi roke
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
men je ful ušeč, oziroma more met fajno ritko, še posebej pa trebušček. Aja pa očke igrajo tud veliko vlogo
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
razmišlam že cel dan o tem, pa se nekak ne morem odločt...
tkole bom rekla: všeč mi je, ker je vse v pravem razmerju (da nima recimo ful nabildanoh nog pol pa birbauh nad njimi). všeč so mi tiste dlakice od popka navzdol. všeč mi je njegov tič in njegova ritka. všeč mi je, ker po hrbtu in plečih ni kosmat. všeč mi je njegov trebuh, kjer se mišice tak lepo poznajo. všeč mi je njegova brada, kadar se (tudi na mojo željo) nekaj dni ne obrije. in njegova hoja...
zdaj je pa treba nehat, ker se mi slina cedi...
tkole bom rekla: všeč mi je, ker je vse v pravem razmerju (da nima recimo ful nabildanoh nog pol pa birbauh nad njimi). všeč so mi tiste dlakice od popka navzdol. všeč mi je njegov tič in njegova ritka. všeč mi je, ker po hrbtu in plečih ni kosmat. všeč mi je njegov trebuh, kjer se mišice tak lepo poznajo. všeč mi je njegova brada, kadar se (tudi na mojo željo) nekaj dni ne obrije. in njegova hoja...
zdaj je pa treba nehat, ker se mi slina cedi...
...just breathe...
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
moj ma meni celo telo sexy. mišičaste noge, dober trebuh in roke da jih gledaš. men je cel sexy
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, ma cel mi je sexy.. Ritka, mišice na trebuhu, postavca, ... Cel komplet.. Pa okice ma lepe, pa smajl...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov