Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 442 prispevkov
• Stran 28 od 30
•
Prejšnja
1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Naslednja
- Gost
Meni je smešno, ko nekdo reče oči. Ker si res ne predstavljam, da so oči lahko tako zelo seksi, da vas zrajca do konca, če samo gledate v te oči Oči so lahko lepe, da, ampak najbolj seksi pa ne vem, če res. Meni je najbolj seksi njegova brada in tisti predel med vratom in ušesi. Pa precej sam njegov vonj - znorim
-
chaotic_freak - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2009
jst mam ful fetiš na dolžino pa širino prstov na rokah .. sam resno, če mi ma tip našačne prste in zgleda kot kak maneken, me sploh ne privlači.. blajkk..
pr mojmu fantku mi je pa najbolj sexi njegova ritka, pole očke in seveda prsti ...
pr mojmu fantku mi je pa najbolj sexi njegova ritka, pole očke in seveda prsti ...
-
Apolonia - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2009
Js bom pa kr nasplošno povedala kaj mi je všeč, ker pač nimam tipa
V glavnem obožujem, ko se jim vidijo žile na rokah, ne vem, se mi zdi nekej posebnega, mam vtis ko da kej trenirajo
Mi je pa tud seksi, ko se kšn moški giba elegantno, in ima hojo kot mačka (to majo ponavad tisti, ki trenirajo borilne veščine)
Aja, pa tipo more met močne in široke rame
V glavnem obožujem, ko se jim vidijo žile na rokah, ne vem, se mi zdi nekej posebnega, mam vtis ko da kej trenirajo
Mi je pa tud seksi, ko se kšn moški giba elegantno, in ima hojo kot mačka (to majo ponavad tisti, ki trenirajo borilne veščine)
Aja, pa tipo more met močne in široke rame
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
*ustnice (polne pa ful me rajca da je na spodnji ustnici na sredini črtica,gubica, ne znam razložit upam da veste kaj mislim...)
*trebuh (grrrrr, to mi je čist hot, pa ne rabim nobenih sixpackov)
potem pa seveda še vse drugo kar ni lih čist fizično- vonj, glas, lepa drža(to mi je ful pomembno, lahk je tip čist hud pa če se bo grdo držu me bo minil), najbolj mi je pa pomemben sexapil in samozavest .
*trebuh (grrrrr, to mi je čist hot, pa ne rabim nobenih sixpackov)
potem pa seveda še vse drugo kar ni lih čist fizično- vonj, glas, lepa drža(to mi je ful pomembno, lahk je tip čist hud pa če se bo grdo držu me bo minil), najbolj mi je pa pomemben sexapil in samozavest .
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nasmeh je lah neverjetno seksi Pa nasploh tisti predel brada, vrat.. Takoj za tem pa roke in dlani ni mi vsec ce ma cokate dlani (prste) pa tud prevec tanke ne. Neka srednja mera =)
To govorim zdej nasplosno, itak majo pa razlicni tipi razlicno 'lepo definirane' dele telesa
.. Ok mogoce se slisi bedno ampak penisi mi res niso bli nikol privlacni
To govorim zdej nasplosno, itak majo pa razlicni tipi razlicno 'lepo definirane' dele telesa
.. Ok mogoce se slisi bedno ampak penisi mi res niso bli nikol privlacni
Prvi neprebran prispevek • 442 prispevkov
• Stran 28 od 30
•
Prejšnja
1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov