Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
hrbet definitivno
drgač pa med drugim tud njegova usta + zobki...
drgač pa med drugim tud njegova usta + zobki...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Oči oz. pogled...sploh zdele prov vidm en pogled pred sabo..mnjam...al pa roke in dlani tud..
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Zvoncica napisal/-a:če so med drugm tut po faci mal zaraščeni, pa da majo goste temne lase
meni je fuuul seksi, če je tako malo nepobrit, ampak prijetno je pa bolj, če je gladko pobrit... (ne špika)
glede poraščenosti po telesu pa... mi je res vseeno no. čeprav popolnoma bejbi kožica mi je malo odvratna no. (odvratna ni prava beseda...) ampak določena poraščenost je obvezna. zame.
da ima tepih po hrbtu - a a. da ima kocince okoli popka in malo po prsih - mljask
in najljubši del telesa na mojem fantičku? ritka (sploh ko z njo muva na ritme glasbe), roke (z majčko s kratkimi rokami... mmm), učke (z obrvmi vred - za umret), ustnice, njegovi dolgi laski (ampak moji so še vseeno daljši )... pa ohhh... trebušček ja... a bo dovolj??
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ey na mojumu pa pomoje ni stvari ka mi ne bi bla ušeč. joj sam ima pa toooooooooook lepe učke...pol pa rečmo se še nasmeji mi pa me tk lep pogleda. uf božansko ane...al pa brez majce...mah enostavn božansk je. ja no na ritka se pa ne sme pozabit---->lep oblikovana res ni nič slabga na njem;)
uživite
uživite
- ž_i_v_a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
Trebuh (spodnji del trebuha ), čist opasen-ni glih radiatorčkov ampk je pa tak napet pa mal poraščen in je tko lepo mehko, bi ga kr skos božala Pa usta ma tut božanska, k se me je lotu s tistimi velkimi ustmi pa zvezdniškimi zobki..ijoooj
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pr temu, s kerim zdej mal skp visim mi je najbl kjut njegou mali prifrknjeni nosek (oh, res je kjut - to izhaja še iz časou, k sm bla mahnena na male noske ) pa hude zelene okice ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov