Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _cebelc@_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: na planetu zemlja
...jst pa pr mojmu obooožujem njegove roke;)....njami;)....je ful športn tip.....tko da res ma hudo sexi roke;)..take močne;).......aja pa ma mal bl poudarjene žile---men je to ful noro lepo za pogledat;);)......njemu pa ni lih všeč .....pa nasmeh ma tud najlepši;)....beli zobki;)...njam;)
Iskrice v očeh in nagajivi blisk nasmeha,razvajena princesa.Naj se pravljica nikdar ne neha.[/quote]
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Sej ne vem ker del najbolj, kr vse, kr vse :knuddel: pa tudi nasplošno mi je na tipčkih kar vse seksi, od rok, ritke, hrbta, trebuščka, joj kar vse,ja
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Roke.. Full so mi všeč močne roke. Kadar me stisne..mmmmmm...
Ritko ma super (jiha!). Oči pa so mi všeč predvsem zaradi barve (kadar je vesel svetlo modre, kadar pa jezn temno)
Ritko ma super (jiha!). Oči pa so mi všeč predvsem zaradi barve (kadar je vesel svetlo modre, kadar pa jezn temno)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
InToXiCaTe - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Mb
hmm se je kr mal težko odločit, sam bi rekla da so roke tisto mislim ko se vidijo tak še žile pa to mmmm njamm...
čeprav lepemu trebuščku pa hudi ritki se pa tud težko uprem
čeprav lepemu trebuščku pa hudi ritki se pa tud težko uprem
-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
He he, roke in ritka... sicer je pa zame kot celoten profil popoln, pa mu ni treba biti npr. Jude Law
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov