Naj seksi del moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ninaf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
Jst sem mela pa tipa, ki je imel zame najboljše noge in najboljši ritko na svetu, ampak tisto zaradi česar je pa mene na rit vrglo je bila pa luknjica na desnem ličku, ki se mu je naredila vsakič, ko se je nasmejal!!! Uffff... temu se ni dalo upreti!!!
-
Bia_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2004
jaz pa pri tipu najprej prečekiram roke... lepi prsti in negovane roke... mmm...
potem je pa tu hrbet... obožujem lepo oblikovane, brez mozoljev... ravno prav široka ramena...
v bistvu mi je to tudi pri ženskah najbolj sexi stvar. in če sama želim izpasti sexi si zagotovo prej odkrijem prav hrbet, ne pa naprimer prsi.
potem je pa tu hrbet... obožujem lepo oblikovane, brez mozoljev... ravno prav široka ramena...
v bistvu mi je to tudi pri ženskah najbolj sexi stvar. in če sama želim izpasti sexi si zagotovo prej odkrijem prav hrbet, ne pa naprimer prsi.
...don't know why...
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
kok bom klasična izpadla... ampak:
očki, taki iskrivi nagajivi, pa še kaka jamica na ličku, ko se zasmeje,,,grrr.... recept da imam jezik do tal...
če ma pa še lepo mišičaste roke, pa da ni neka suha prekla, pa skor da stokat začnem
očki, taki iskrivi nagajivi, pa še kaka jamica na ličku, ko se zasmeje,,,grrr.... recept da imam jezik do tal...
če ma pa še lepo mišičaste roke, pa da ni neka suha prekla, pa skor da stokat začnem
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mojega? Seksi? Ritka.
Aja, mogoče še njegova zabrita glava.
Aja, mogoče še njegova zabrita glava.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Pršla sem nazaj vprašat, kako je lahko penis seksi.
Ok, razumem da te razvname, samo seksi penis?
Ok, razumem da te razvname, samo seksi penis?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov