Naj mu dam še eno priložnost?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 11. Feb. 2009 18:39

Zakaj se sploh tok ukvarjas z njim? Neki premlevas razne variante, kot da ti mora pod nujno z njim ratat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 11. Feb. 2009 19:38

velik fantov je takih, k so dobesedno BARABE in usako punco prepeljo po 1 tednu domov ter se z njo igračkajo, k one tega sploh ne opazijo... tko da da te je predstavu kolegom, nima nobene podlage oziroma VEZE.
pa tut tole glede kolegov..jz sm tut že slišala take besede,se je čist napalu ante, ti sploh neveš kok se je on zalubu blablabla...ampk to tut kolegi mau pretiravajo da dajejo v tvojih očeh plus temu fantu..sej je že res to, ne rečm, ampk to tut ni neko merilo oz. podlaga
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 11. Feb. 2009 20:09

Vanity_Fair napisal/-a:bla bla ni mi odpisal bla bla

Če je tvoj največji problem, da ti po 2 ali 3 dni ne odpisuje, potem welcome to the real world.

Če grem na hitro skozi tvoj post in poiščem highlighte (mogoče so že drugi kaj napisali o tem):

1. Izpita za avto nisi imela. Wtf jamraš? Obstajajo avtobusi, vlaki, itd., konec koncev pa bi zaradi očitne potrebe po avtu lahko šla končno delat izpit. Dobro tukaj je lahko problem denar, vendar še vedno slab razlog, da pomanjkanje videvanja vališ na njega. Priznaj si, ti si kriva 50%.

2. Pustila si ga preko SMSa, kasneje pa te je takooo razžalostilo, da ti ni nič napisal nazaj. Spet... Wtf? Kolikor je meni znano, je to grda poteza kako nekoga pustiti. Potem pa še pričakuješ, da ti bo odpisal... "ODPISAL" po SMSu. Si predstavljaš to? Izgovori tole na glas: "Pustila sem ga preko telefonskega sporočila in bila razočarana, ker mi ni odpisal nazaj." Butasto, ne? Vem, ja.

3. 5x sta se videla, ti pa temu praviš zveza? To so bili kvečjemu zmenki.

4. Tip je tudi pravi burek, še verjetno večji kot ti, sploh ker ti piše po vsem tem in želi bit s teboj.

5. Si še nedorasla najstnica, ki misli, da je os sveta in da obstajajo princi na belih konjih.

6. Odrasti.

7. Odrasti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 11. Feb. 2009 20:12

ja sej,če ti je do enga neki fuul,pa če temu rečš zveza, ga ne pustiš prek SMS..mogoče je tko kukr si tiv dila v njem NERESNOST on v tem vidu da pač ti ni tok do njega da ga prek sms
Uporabniški avatar
Vanity_Fair
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanity_Fair » 11. Feb. 2009 20:39

miteq napisal/-a:
Vanity_Fair napisal/-a:bla bla ni mi odpisal bla bla

Če je tvoj največji problem, da ti po 2 ali 3 dni ne odpisuje, potem welcome to the real world.

Če grem na hitro skozi tvoj post in poiščem highlighte (mogoče so že drugi kaj napisali o tem):

1. Izpita za avto nisi imela. Wtf jamraš? Obstajajo avtobusi, vlaki, itd., konec koncev pa bi zaradi očitne potrebe po avtu lahko šla končno delat izpit. Dobro tukaj je lahko problem denar, vendar še vedno slab razlog, da pomanjkanje videvanja vališ na njega. Priznaj si, ti si kriva 50%.

2. Pustila si ga preko SMSa, kasneje pa te je takooo razžalostilo, da ti ni nič napisal nazaj. Spet... Wtf? Kolikor je meni znano, je to grda poteza kako nekoga pustiti. Potem pa še pričakuješ, da ti bo odpisal... "ODPISAL" po SMSu. Si predstavljaš to? Izgovori tole na glas: "Pustila sem ga preko telefonskega sporočila in bila razočarana, ker mi ni odpisal nazaj." Butasto, ne? Vem, ja.

3. 5x sta se videla, ti pa temu praviš zveza? To so bili kvečjemu zmenki.

4. Tip je tudi pravi burek, še verjetno večji kot ti, sploh ker ti piše po vsem tem in želi bit s teboj.

5. Si še nedorasla najstnica, ki misli, da je os sveta in da obstajajo princi na belih konjih.

6. Odrasti.

7. Odrasti.

Prvo kot prvo, ne prirejaj mojih postov po svoje, ko si tisto bla bla sam dopisal. :wink: Če citiraš, citiraj brez popravkov, ok?
Pa gremo lepo od začetka, ker vidim, da v marsikateri temi popljuvaš žensko mišljenje in poveličuješ svoje. Tudi prav. Naj samo razjasnimo nekaj stvari. On je doma v "rovtah", da se takole izrazim. Vlaki do njegove vasi sploh ne obstajajo, najbližnje mesto pa je oddaljeno od njegovega doma cca. 25 km (tako mi je sam enkrat rekel, mogoče bi na oko ocenila malo manj). Kakorkoli že, do njega priti z javnim prevozom je nemogoče - bus pelje do ene večje vasi, ki pa je še x vasi vstran od njega (čeprav je v taisti občini). Žal. Okoli tega se pač ni dalo pogajati. Poleg tega bi me on lahko SPOTOMA pobral vsak petek in bi šla kam ali pa k njemu domov kot ponavadi - me ne bi motilo, ker zame ni naredil nobenega km preveč (samo enkrat in to že prvi dan ko sva se spoznala, me je domov peljal). Tu ni moja krivda (zdaj ko pa ve, da imam izpit, pa me kliče). To je spet ena varianta več, zakaj bi želel kar naenkrat biti z mano. :roll: Čakaj malo, 5x sva se videla, ne pravim ne jaz in ne on da je veliko, ampak če te nekdo predstavi celi družini in polovici vasi ter prijateljev, jaz to razumem kot da nima neresnih namenov (a so njegova nezainteresiranost oz. dejanja v stilu samo da ima punco, da ni edini samski med kolegi, pokazala svoje). Zakaj pa bi mogla odrasti? Mlada sem še in ja, točno tako kot praviš - najstnica. A se delam, da nisem več? Kmalu bom stara 19 in svojim letom se obnašam povsem primerno. Za razliko od drugih nisem nedorasla svojim letom, hkrati pa se ne delam, da sem pojedla vso pamet tega sveta in ne pišem kako sem zrela usw. Torej, v čem je problem? Poleg tega pa ne vem kaj bi še tu razglabljali, ko pa sem stvari pustila stati, v soboto pa se bo izkazalo, če je mož besede. :wink:
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
Uporabniški avatar
Vanity_Fair
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanity_Fair » 11. Feb. 2009 20:44

Mahagonij napisal/-a:Zakaj se sploh tok ukvarjas z njim? Neki premlevas razne variante, kot da ti mora pod nujno z njim ratat.

Saj se ne. :wink: Želela sem samo slišati kakšno nepristransko mnenje in sem ga tudi dobila. Včasih je pač dobro slišati še koga drugega razen svoje glasove v glavi in na podlagi večih mnenj narediti po svoje na koncu. Kot sem rekla, sem mu dala priložnost, da popravi svoj prvoten vtis in se predstavi v boljši luči, če pa tega ni zmožen oz. bo spet dokazal, koliko je neresen in me kliče samo takrat, ko se mu zazdi, da bi rabil družbo, pa ga bom odpisala tako kot prvič. In tisti sms, ki nekaterim deluje tako grdo - On se par vikendov sploh ni bil pripravljen videti z mano, jaz pa bi mu bila dolžna povedati kar mu imam na štiri oči? Za nič mi ni žal in tudi tisti občutki zaljubljenosti od lani so že davno izginili, zato sem mu rekla, da pride v poštev samo pijača. :)
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Feb. 2009 21:32

jši..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Feb. 2009 1:33

FairyAngel napisal/-a:Še enkrat preberi zadnji stavek. :wink: Si si že sama odgovorila.

se strinjam.zamisli se, ali si zares želiš da je tako vse skupaj.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 12. Feb. 2009 9:07

hej.
po moje si sama mal zaj***,ker pošiljaš sms-e in s tem NE deluješ resno in odgovorno,če ne morš povedat človeku v obraz...in lahko bi ga šla tud ti kdaj obiskat.
je pa dejstvo,da boš (po pisanju sodeč) srečnejša,če si najdeš fanta tvoje starosti,ker mi tako deluješ...torej,pozabi ga.
Uporabniški avatar
Vanity_Fair
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanity_Fair » 12. Feb. 2009 15:22

Saj mu jaz nisem pisala že od takrat, ko sem mu dala konec. Zdaj mu samo odpisujem (če mu ne bi, pa bi se spet našel kdo, ki bi rekel, da sem nesramna :roll:). No, saj ravnam se itak po svojih načelih. Samo za pijačo sem mu pritrdila, drugače pa sem mu rekla, da mi trenutno ni do zveze, pa še maturo imam in se res nimam časa in volje ukvarjat z nekom kot je on.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Feb. 2009 18:12

Važno, da boš ti srečna. Če se ne vidiš v ponovni zvezi z njim, je morda res najbolje, da se ne vežeš spet z nekom, s katerim že prej ni uspelo. :wink: Ne vem kaj nekateri toliko obsojate Vanity Fair. Meni se zdi dosti bolj zrelo, da nekdo ne rine zopet v zvezo, ki je že v osnovi obsojena na propad in je raje samski ali čaka, da spozna koga bolj podobnega sebi kot pa da gre spet v zvezo, samo da ne bo "sušno" obdobje. Sploh zdaj okoli Valentinovega se spet večini malo utrga (večinoma ženskam) in bi rade, da na tisti dan ne ostanejo praznih rok. :roll: Tudi meni trenutno paše biti samska in tudi takrat, ko je bivši hotel biti ponovno z mano, nisem pristala na njegovo zavajalsko vprašanje, ker nisem tako plitka kot morda misli da smo ženske. :wink:
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NotYourToy » 24. Mar. 2009 16:09

novo vprašanje

mene pa zanima, kaj mislite o tem, da se fant poljublja z drugo, čeprav je bil nekajkrat prej s tabo in je imel v namenu biti z vami? Midva sicer nisva bila skupaj, ko ga je ''sral'' z drugo, ampak mu zaradi tega ne zaupam, čeprav je bil menda takrat koma pijan in se tega niti ne spomne. Zaradi tega me še bolj skrbi, da bo vedno, ko se ga bo napil nezanesljiv :?
Naj mu dam priložnost in poskusim z njimi imeti resno zvezo, ali je to že vnaprej obsojeno na propad?
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 24. Mar. 2009 20:05

Kdo za hudiča bi vedel. Mar smo jasnovidni, da bi vedeli kako bi se izšla vajina zveza?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Mar. 2009 20:25

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 24. Mar. 2009 21:03

Alkohol in koma pijan ni opravičilo, da se je poljubljal z drugo. Enkrat ni nobenkrat. Posebej v alko stanju. Kaj veš kaj bo naslednjič - bo sexal z drugo, vi2 pa bosta v namenu biti skupaj? V večini primerov, v fazi "priti z nekom skupaj", vidiš le tisto osebo. Želiš si le njenih poljubov. Ne poljubov še koga drugega. Vrjamem, da te daje nezaupanje do njega. Meni se je zgodilo, da sem bila po boleči prevari, nezaupljiva do sedanjega fanta. Pa dejansko ni bil nič kriv. Je pa pustilo pečat na meni. Danes je dosti boljše in mu popolnoma zaupam. Se iz dneva v dan dokazuje, da nimam razlogov za nezaupanje.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov