"Nabildane" punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Mishela napisal/-a:ponavadi se umetna porjavitev naredi s sprejem, nekje 3-4 nanose pred tekmovanjem
je to kaj novega, lani se pri nas sprejev še ni uporabljalo, se je nanašalo z gobico oz valjčki, vem ker sem namreč fotkal dogajanje tudi v backstagu za slo fitnes revijo...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
jaz se pa z abby
čist odvisno kero telo misliš, štručka tudi zelo nabildan si lahko na zdrav način (ampak s preklet velik dela )
drugač pa ja, steroidi, proteini (kao naravni.. postopek pridobivanja je seveda daleč od naravnega) po mojem niso zdrava stvar. tudi ubijalske diete ne.
čist odvisno kero telo misliš, štručka tudi zelo nabildan si lahko na zdrav način (ampak s preklet velik dela )
drugač pa ja, steroidi, proteini (kao naravni.. postopek pridobivanja je seveda daleč od naravnega) po mojem niso zdrava stvar. tudi ubijalske diete ne.
hej norci
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 napisal/-a:jaz se pa z abby
No, 'proteine' imaš v vsakem stroku fižola, jajcu in kosu mesa, ter kozarcu mleka, ki ga zaužiješ...
anabolični steroidi, rastni hormoni, IGF -1 in podobno so pa druge zgodbe
-
sirova štručka napisal/-a:Joj to ni za gledat kaj tu notri lepite. Ti ljudje seveda niso zdravi. Imajo bigoreksijo in ne bi škodilo, da bi se o tej duševni motnji več govorilo, ne pa, da se takšno izživljanje nad lastnim telesom sprejema kot nekaj pozitivnega.
pred nekaj leti se je nekdo spomnil, da baje obstaja nekakšna 'bigoreksija', ja.
Sedaj ti bom pa nekaj zaupal, samo ne preveč okrog govorit...velika večina vrhunskega šorta ni nič drugega kot izživljanje nad telesom, samo da se tipu, ki se izživlja na kolesu, to načeloma ne odraža na telesu kot pri bodibildingu, pri katerem je poanta, če zelo poenostavim (in posplošim ), v 'izgrajevanju' mišic. Eden na tekmovalni stezi lovi sekunde, drugi pa dodaja telesu milimetre mišic.
Je pa tako, da brez zares odličnih genetskih predispozicij (tako kot v vsakem športu) pač tudi tukaj ni vrhunskih rezultatov.
Po tvoje je pač treba obsoditi vrhunski šport, do neke mere se celo strinjam...
Meni orjaške mišice na ženskah niso všeč, mi pa športno telo o ženski pove ogromno, ker takoj vem, da gre za osebo, ki je vztrajna in odločna, disciplinirana in sposobna garati in potrpeti za svoje cilje, ter ve, kaj je odrekanje.
Raznim zamaščenim štručkam se pa na daleč ognem, še posebej takim, ki uspešnejšo konkurenco skušajo onemogočiti z obrekovanjem, namesto da bi vrgle v smeti sirove štručke in raje pojedle malo riža in piščanca ter šle na šmarno goro. Pa to ne leti nate osebno, baje imaš postavo kot vrhunska manekenk, le da si še brez celulita.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ In ti ne pade na pamet, pri vsej tej tvoji genialnosti, da je za pridobivanje mišičaste postave potreben določen čas, ki ga uspešnejša ženska (vztrajna, taka, ki se zna marsičemu odreči in potrpeti marsikaj, da doseže svoje cilje), ki dela tam nekje po 14 ur na dan, enostavno nima?
Aja ... meni tudi on hrbet liči na Rorschachov test in mi precej ogabno izgleda ...
Aja ... meni tudi on hrbet liči na Rorschachov test in mi precej ogabno izgleda ...
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
A dej no, 1 uro na dan za šport ma (skoraj) vsak. Če maš čas viset na fb/cosmoforumu/zvečer na kavču izležavat/skakat po trgovinah/viset na tel, pol očitno imaš čas 1 urco preživet v telovadnici (kar je več kot dovolj za vzdrževanje neke fit postave, o kateri govori Picatinny). Tistih, ki RES nimajo časa, je izjemno malo in to očitno ni nobena izmed nas. Čas je - prioritete so problem.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jaz sem odgovarjala Tiniju ... ki je govoril o ženskah v splošnem ... takih, ki jih na cesti presoja.
In sama nisem niti predebela, niti zavaljena, niti ne jem preveč/nezdravo, niti se ne gibam premalo. Samo njegov komentar se mi je zdel bedasto posploševanje, to je vse.
Sem pa delala v določenem obdobju 14 ur dnevno in zadnje, kar bi šla počet ob 11 zvečer(!), ko sem končala s službo (ne, nisem delala v strežbi), je bilo to, da bi šla športat.
In sama nisem niti predebela, niti zavaljena, niti ne jem preveč/nezdravo, niti se ne gibam premalo. Samo njegov komentar se mi je zdel bedasto posploševanje, to je vse.
Sem pa delala v določenem obdobju 14 ur dnevno in zadnje, kar bi šla počet ob 11 zvečer(!), ko sem končala s službo (ne, nisem delala v strežbi), je bilo to, da bi šla športat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
saj človek, ki dela 14 ur dnevno tudi ni lih "zdrav", če se že gremo to.
se strinjam s haylee, urco na dan, nekaj dni na teden si vsak lahko vzame. itak je največ v pravilni prehrani.
meni ima mulejeva res lepo postavo
se strinjam s haylee, urco na dan, nekaj dni na teden si vsak lahko vzame. itak je največ v pravilni prehrani.
meni ima mulejeva res lepo postavo
Vsak raj ima svojo kačo.
-
*Abby** napisal/-a:Mene je zmotilo samo ocenjevanje značaja na podlagi telesne mase, to le vse.
Ja, meni je tudi všeč njena postava.
No, nekaj o človeku vsekakor pove tudi telesna masa oziroma bolje rečeno odstotek telesne mašćobe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov