"Nabildane" punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ne vem, baje se v tej temi lahko debatira nasplošno o tipih ženskih postav oz. nabildane primerja z ostalimi... je že Abby pred časom vprašala, pa ni nihče nasprotoval in se je debata nadaljevala --->
Te zadnje postave zgoraj so mi pa povečini kar všeč in jih niti ne štejem pod nabildane, sploh tiste zadnjice se mi zdijo pač običajne utrjene zadnjice Ženske na slikah na prvih straneh te teme so pa bolj nabildane in takšne postave niso po mojem okusu:/
*Abby** napisal/-a: če je to OT, čeprav mi potem ni jasno, o čem se v tej temi sme govoriti ... se lahko samo lepijo slike žensk, ki so nabildane?
Te zadnje postave zgoraj so mi pa povečini kar všeč in jih niti ne štejem pod nabildane, sploh tiste zadnjice se mi zdijo pač običajne utrjene zadnjice Ženske na slikah na prvih straneh te teme so pa bolj nabildane in takšne postave niso po mojem okusu:/
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
floribunda napisal/-a:ker maš majhnega?
v bistvu sploh nisi tolk mimo udarla.
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Čakamo, da forumovke prilepite kot svoja 'nabildana' telesa...
tole je pa 'naše gore list'
http://brigitabrezovac.blogspot.com/
tole je pa 'naše gore list'
http://brigitabrezovac.blogspot.com/
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
men je brigita že malo preveč nabildana, zgleda ful ogromna ampak vsaka ji čast za tole, res
tale mi ma dober hrbet
ta pa trebušne ampak kaj je s temi prsmi?
http://25.media.tumblr.com/46c99dc56f74 ... 1_1280.jpg
tale mi ma dober hrbet
ta pa trebušne ampak kaj je s temi prsmi?
http://25.media.tumblr.com/46c99dc56f74 ... 1_1280.jpg
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tale hrbet je pa prav scary. Like it has a mind of its own.
Hhaha pa na rorschachov test me spominja
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. napisal/-a:Tale hrbet je pa prav scary. Like it has a mind of its own.
će da abi razkrite pektoralne, dam gor moj hrbet
evo en gif, pa ni moj, da ne bo pomote...to je marko, legenradni 'supermassa', kot so ga klicali
-
Mishela, ko tele ženske dobijo tekmovalno formo, to pomeni zelo nizek odstotek maščobe, kar pomeni, da ni jošk. Marsikatera tekmovalka (tudi v slo imaš kak primer) si vstavi silikone, ponavadi kar konkretne...
drugače pa ima zelo lepo in naravno postavo Iris Vrabič.
drugače pa ima zelo lepo in naravno postavo Iris Vrabič.
-
kana_bis - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2013
Joj, men je pa ta nabildanost res grozna. Ni mi ženstveno, ne vem kaj imajo ženske, ki se za tako dejavnost odločajo v glavi.
Sicer pa me zanima, zakaj so vsi, ki se s tem ukvarjajo na tekmovanjih namazani s kilami samoporjavitvene kreme (če sploh gre za to kremo).
Sem slišala, da v tem oddtenku polti mišice pridejo lepše do izraza pa me zanima, če to drži.
Sicer pa me zanima, zakaj so vsi, ki se s tem ukvarjajo na tekmovanjih namazani s kilami samoporjavitvene kreme (če sploh gre za to kremo).
Sem slišala, da v tem oddtenku polti mišice pridejo lepše do izraza pa me zanima, če to drži.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Sem nekaj gledala za tekmovanje v MB in prav piše, da ne smejo imeti na koži kaj, kar se lahko obriše dol.
Mi je pa ta skorja zažgana barva grozna, videz mišic gor ali dol.
Ne vem, katera je nalepila slike gor na prejšnji strani, ampak omg, jaz bi tudi imela tako rit
Mi je pa ta skorja zažgana barva grozna, videz mišic gor ali dol.
Ne vem, katera je nalepila slike gor na prejšnji strani, ampak omg, jaz bi tudi imela tako rit
The world is as you are.
-
kana_bis napisal/-a:Joj, men je pa ta nabildanost res grozna. Ni mi ženstveno, ne vem kaj imajo ženske, ki se za tako dejavnost odločajo v glavi.
Drži gleed euporabe krem, le da gre za posebne tan kreme, namenjen izključno bodybuildingu/fitnessu, brez nje po orskimi lučmi zgledaš totalno grozno, kot svetleča bela polivinil vrečka.
Kaj imajo v glavi? To je pač tak šport, kjer se vložen trud vidi predvsem v spremembi telesa, je potrebno izredno veliko napora in odrekanja za dobre rezultate.
Ljudje smo si pač različni, eni se pač pijani otipavajo v lokalih in imajo pokvarjen teden, če se ne najdejo na objavljenih 'party' fotkah, drugi okopavajo vrtičke, tretji jedo riž pa pšanca pa omega 3 kapsule pa trpijo pod utežmi, ne vem pa, zakaj ženska ne bi smela imeti mišičastih rok (ali meč ), če njej (in njenemu bilderskemu tipu, taki so navadno skupaj) to ustreza.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov