"Nabildane" punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Precej nelogičen sklep če ti nekaj že v osnovi ni všeč, logično da ne boš potem zavidal osebi, ki to ima Sej fino, da je tebi všeč, nekaterim pa ni, malo preveč moško deluje. Drugače pa ja, tadruga slika je recimo še ok (čeprav jaz imam raje bolj suhcene postave), ostalo pa že preveč za moj okus
Heh, pametno čeprav brez skrbi, se tudi tam kdaj znajdejo
Konkubina* napisal/-a: Tukaj vsi vidijo. Če bi bilo v sklopu lepota ali zdravje, bi redko kateri moški kakšno besedo primaknil (mislim, da fantje ne zahajajo ravne v te sklope foruma).
Heh, pametno čeprav brez skrbi, se tudi tam kdaj znajdejo
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
zelo lepo, čeprav tretja mi malo preveč nabildane roke. Druga je popolna in meni je to ideal ženske postave. Sama se včasih temu kar približam, ampak kaj ko moja discpilna ni 100%
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Uf, men je pa to top
Itak je pa treba vzet v zakup, da za potrebe tazga fotkanja punca izloči vso vodo iz telesa, da ja mišice čimbolj izstopjo. In taka postavca v trenerki na ležerno nedeljo zgleda velik manj moško
Itak je pa treba vzet v zakup, da za potrebe tazga fotkanja punca izloči vso vodo iz telesa, da ja mišice čimbolj izstopjo. In taka postavca v trenerki na ležerno nedeljo zgleda velik manj moško
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Meni so pa take postave super, ker niso še v tistih res neokusnih (neokusnih za moje pojme seveda) ekstremih. Mogoča je prva malo preveč izrazita, druga in tretja sta mi pa prav všeč. Edino jaz bi jim dodala kakšno košarico več, če že imajo lepo oblikovano zadnjico, naj bo še zgoraj nekaj za proporcijo ženske oblike.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Tearjerker napisal/-a: Edino jaz bi jim dodala kakšno košarico več, če že imajo lepo oblikovano zadnjico, naj bo še zgoraj nekaj za proporcijo ženske oblike.
Jah, saj a ni to značilno za take treninge, da se ti ponavadi tudi košarica zmanjša, ker pač pokuriš maščobno tkivo Bodybuilderke so pa sploh čisto ploh ponavadi
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Da, od tod tudi izvira moj komentar, ker mi na teh postavah ''to manjka''.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov