Moteči moški hobiji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Si ne predstavjam, da bi mi tip rekel, ko bom pri 30h igrala igrce(ja jih bom), da zakaj igram igrce in da naj bi se obnašala kot ženska..Jz bi ga poslala v tri pm, na ti žensko.
It was forever..but it didnt last long..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Najbolj bi me verjetno motilo, če bi bil kak zagrižen motorist. Se v prvi vrsti sploh nebi hotla z njim spustit v razmerje, ker me je tega pa res groza.
Igrice, nogomet, ribolov ipd. me pa sploh ne moti. Je vse v mejah normale pri mojem fantu.
Igrice, nogomet, ribolov ipd. me pa sploh ne moti. Je vse v mejah normale pri mojem fantu.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
vsak hobi, ki je "overdose", je lahko moteč. Lahko je to branje ali pa rač. igre
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Se kr strinjam z lovefrance. Vsak hobi je lahko za moje pojme moteč. Mi je pa vseen, kaj počne, pod pogojem, da s tem ne zanemarja mene.
Aja, še en pogoj, tko kot je rekla emanuela... Pač, nebi mogla bit v razmerju z nekom, ki ubija živali...
Aja, še en pogoj, tko kot je rekla emanuela... Pač, nebi mogla bit v razmerju z nekom, ki ubija živali...
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^ zakaj pa?
bo pač imela takega, ki podobno razmišlja in se bo obema zdelo trapasto da ljudje igrajo igrice pri 30 in se bosta skupaj zgražala nad njimi
resno, če ne bi folk rinil skupaj za vsako ceno bi bilo kup manj problemov. je pa hudič, ker je treba dobit tistega, ki si ga umisliš. pa tudi če na pol poti ugotoviš, da imata bolj malo skupnega, ampak je treba rint do konca, dokler nisi na smrt skregan. ah ja...
bo pač imela takega, ki podobno razmišlja in se bo obema zdelo trapasto da ljudje igrajo igrice pri 30 in se bosta skupaj zgražala nad njimi
resno, če ne bi folk rinil skupaj za vsako ceno bi bilo kup manj problemov. je pa hudič, ker je treba dobit tistega, ki si ga umisliš. pa tudi če na pol poti ugotoviš, da imata bolj malo skupnega, ampak je treba rint do konca, dokler nisi na smrt skregan. ah ja...
Vsak raj ima svojo kačo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mene bi pa motilo da moj dec občasno ne bi bil otrok. Men so všeč alfa samci, ampak mi je pa prav seksi ko dobi tisti nagajiv otroški nasmešek in ugotovim da sem v odraslem moškem prebudila otroško igrivost. Pa tud ko igram s tipom igrice ali pa gledam risanke ali kakšen blazno neumen film mi je prav zabavno.
Vse je odvisno s komn si v družbi. Res je da nek neumen film ni enako zabvano gledati z dvema različnima osebama.
Edino kar bi me pri moškem res odbijalo je da je policaj, vojak ali pa lovec. Takšni odpadejo - takoj.
Vse je odvisno s komn si v družbi. Res je da nek neumen film ni enako zabvano gledati z dvema različnima osebama.
Edino kar bi me pri moškem res odbijalo je da je policaj, vojak ali pa lovec. Takšni odpadejo - takoj.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mene bi pa motilo da moj dec občasno ne bi bil otrok. Men so všeč alfa samci, ampak mi je pa prav seksi ko dobi tisti nagajiv otroški nasmešek in ugotovim da sem v odraslem moškem prebudila otroško igrivost. Pa tud ko igram s tipom igrice ali pa gledam risanke ali kakšen blazno neumen film mi je prav zabavno.
- Heruur
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2011
Strategije == za tiste, ki jim kompleksnost 6 različnih figur in 8x8 igralnega polja pač ni dovolj, ker zahtevajo veliko več.
Streljačine == za tiste, ki se jim zdi neumno preganjati se po gozdu in se streljati z barvnimi kroglicami, in za tiste, ki se jim zdi streljanje živali soooo 19th century.
Simulacije == za tiste, ki nimajo denarja za prevozna sredstva, ki jih simulirajo, poleg tega pa je ilegalno izvajati, kar izvajajo.
RPG == za tiste, ki imajo radi epične zgodbe, s katerimi se dandanes lahko kosa le malo knjig, da o filmih ne govorimo, pri čemer sami lahko vplivajo na potek zgodbe.
Možganske == za tiste, ki radi razmigavajo svoje možgane na malce bolj kompleksen način, kot je reševanje križank in sudokujev.
Brezmožganske karkoli == za tiste, ki jim je preprosto dolgčas.
Ironija vse ga skupaj - kdo povečini igra zgoraj omenjene igre? Najstniki in odrasli moški. Kdo večinoma igra facebook zalivanje rožic ipd., angry birds in podobne neumnosti? Otroci in ženske. Ampak seveda smo moški otročji
Streljačine == za tiste, ki se jim zdi neumno preganjati se po gozdu in se streljati z barvnimi kroglicami, in za tiste, ki se jim zdi streljanje živali soooo 19th century.
Simulacije == za tiste, ki nimajo denarja za prevozna sredstva, ki jih simulirajo, poleg tega pa je ilegalno izvajati, kar izvajajo.
RPG == za tiste, ki imajo radi epične zgodbe, s katerimi se dandanes lahko kosa le malo knjig, da o filmih ne govorimo, pri čemer sami lahko vplivajo na potek zgodbe.
Možganske == za tiste, ki radi razmigavajo svoje možgane na malce bolj kompleksen način, kot je reševanje križank in sudokujev.
Brezmožganske karkoli == za tiste, ki jim je preprosto dolgčas.
Ironija vse ga skupaj - kdo povečini igra zgoraj omenjene igre? Najstniki in odrasli moški. Kdo večinoma igra facebook zalivanje rožic ipd., angry birds in podobne neumnosti? Otroci in ženske. Ampak seveda smo moški otročji
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Sploh prvič slišim za te ptiče in rože al kaj so (pa sem baba ) sicer, ampak glede na napisano meni deluje razlika predvsem v tem, da je pri prvi skupini poudarek na agresivnosti, divjanju in uničevanju, pri drugi pa ne .. kar je na srečo bolj priporočljivo za otroke, čeprav ponavadi so tudi otroci deležni teh nesmiselnih nasilnih zadevščin Jaz sicer ne vidim kakšne posebne privlačnosti ne pri eni ne pri drugi skupini, ampak ne vidim niti elementa odraslosti in 'neotročjosti' zgolj na podlagi agresije v igrah Kvečjemu to, da moški spol očitno bolj privlači agresija, streljanje ipd. (kar pa upam ni pokazatelj odraslosti ). Ok, tisto za možgane je pa koristno za vse starosti.
Kakršnekoli igre na splošno se mi ne zdijo avtomatično otročje (nenazadnje so podobne tudi razne družabne igre, karte ipd., pa se jih večinoma poslužujejo odrasli), samo tale argumentacija zgoraj se mi pa tudi ne zdi prav posrečena
Kakršnekoli igre na splošno se mi ne zdijo avtomatično otročje (nenazadnje so podobne tudi razne družabne igre, karte ipd., pa se jih večinoma poslužujejo odrasli), samo tale argumentacija zgoraj se mi pa tudi ne zdi prav posrečena
Zadnjič spremenil dot, dne 31. Mar. 2012 16:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- Heruur
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2011
dot, razen če si zadnjih 5 let živela pod skalo, ne verjamem, da še nisi slišala niti za facebook igre niti za angry birds xD
Primerjaj igre s šahom - dvomim, da bi te motilo, če bi tvoj otrok igral šah. Pa šah vključuje toliko nasilja in politične nekorektnosti, da glava peče - povprečna igra se s tem niti slučajno ne more primerjati =]]
Primerjaj igre s šahom - dvomim, da bi te motilo, če bi tvoj otrok igral šah. Pa šah vključuje toliko nasilja in politične nekorektnosti, da glava peče - povprečna igra se s tem niti slučajno ne more primerjati =]]
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov