Moteče stvari na nežnejšem spolu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
Shelve napisal/-a:Jaz ne štekam:
Večina ima najraje punco, ki se ne maže toliko in ne rihta, potem pa gre mimo ena spedenana, lepo namazana (torej čisto nasprotje punci) in vam je treba jezike pobirat s tal..what's up with that?
ja je pa res da nekaterim moškim morajo ženske kar jezike pobirat
sta v vezi pa on kar gleda za drugo- namesto da bi naprimer svoji rekel - poglej a nima dobrih kavbojk - namesto da nekaj na skrivaj glavo obrača
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Horus napisal/-a:
Druge, ki so pa se s kilo makeupa, petami, minico in dekoltejem do kikle samo za silo, pa tudi fotosop stezka resi
Ok. Joj, boga ženska, ki se je rodila, kakršna je. Ena punca, ki se je pa rodila sexy je pa ok, idealna in se ji je treba klanjat. Not
Tako pišeš, kot bi bile ženske same krive, da so lepe/ grde kolikor pač so. In kot da je to nekaj najpomembnejšega v lajfu, kok je človek lep. K poznam tak folk, da te glava zapeče, kak karakter majo in koliko mislijo, da si lahko dovolijo. Nekateri tipi ravno zato, ker so tako zelo lepi lahko delajo budalo iz sebe, pa bodo pri nekaterih še vedno prišli v poštev. Taki so samo za eno dobri.
Jooooj, pač se gre punca naličit, da boljš zgleda. Meni je malo mimo, da se zdj vsak dan ličiš, sam ok.
Vidlm, da sm mal zašla v offtopic, sm to me je pa res pogrel
Kosmate noge pri ženskah so pa ja kul, naravna zadeva. Kaj a moški majo pa lahko kosmate? My ass
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^Jah, usi tipi bi mel hude bejbe, take k majo res fasado pa nevem kake dekolteje pa miniče pa skos petke pa da se use svet u zlatu..ampk moj pravi, da to je tko za pof* pa it dalje lol...zto pa pol men 'teži', da da preveč rihtam pa da bi umirjeno punco..pa jz dobr vem, d ače bi se dala v 10 let star pulovr pa na zvonc hlače pa superge ne bi blo ql tko kot ne men in ne njemu lol..pa ne zdej narobe razumet, oblačm se lepo, situaciji primern, ne furam zlata pa čefurskih DG fejk špeglou, gucci torbic pa zlatih štiklou al pa belih fuj, tut neličm se velik, pa še zmer dobr pride.
Jz nemaram na ženskah, da so nemarne, d ajim smrdijo noge, nimajo pobritih nog, pazduh pa da se voha švic. Sploh da vidm eno, k ma dlake po obrazu tm k majo tipi, tko 2cm pa brčice pa ene izrastke čepkou dlak..me mine totalnoooooo FUJ
Jz nemaram na ženskah, da so nemarne, d ajim smrdijo noge, nimajo pobritih nog, pazduh pa da se voha švic. Sploh da vidm eno, k ma dlake po obrazu tm k majo tipi, tko 2cm pa brčice pa ene izrastke čepkou dlak..me mine totalnoooooo FUJ
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Well, lets be honest, da smo oboji izbirčni in da se ni treba delat preproste. Drugače pa lahko mirne duše povem da sem kadilka, pa se ni še nobeden pritoževal nad tem, pa če je bil kadilc ali nekadilc (resda nisem verižna kadilka, ki po vonju spominja na pepelnik in le-ta vonj prikrije še tako vzdržljiv parfum, a vseeno). Če pa bi našla fanta, s katerim bi se dobro ujela in da bi (brez pretiravanja) vedela, da je on The one (ja, ker nekatere še vedno verjamemo, da obstajajo pravi in da ni treba sprobat več moških, da se z enim potem le prijazniš in si ustvariš družino z njim), bi se bila pripravljena odreči tudi tej razvadi. Glede tega, da ženske skačemo iz zveze v zvezo... hm, o tem bi se pa dalo razpravljati. To ni odvisno od spola, ampak od karakterja vsakega posameznika. Moj bivši je dober primer tega - takoj ko sva končala, je šel "v objem" eni bejbi, ki jo je verjetno spoznal šele tisti drugi večer po koncu najine zveze. Itak, da so tudi nekatere ženske take, da samske ne morejo živeti, česar ne bom sama nikoli razumela. Jaz sama s sabo že nekaj časa prav dobro shajam in sama s sabo še najlepše krmarim. Ko pa bom spoznala koga vrednega mojega razdajanja in zaupanja, pa mu bom rade volje podala krmilo.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Mene predvsem (pri ženskih kolegicah) moti obsojanje in konstantno devanje ''dobrosrčnih nasvetov'', kakšna naj bi bila.... Pač raje igram igrice in špilam svoj bas ter headbangam na koncertih, kot da bi plesala po mizah, šopingirala in visela na kafetkih in manikurah.
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 26. Avg. 2009 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Potem pa ste to kolegice z zelo različnimi interesi. Jaz se nekako lažje poistovetim z ljudmi, ki imajo podobne interese kot jaz, vseeno pa se mi ni problem družit s kom, ki je za 90° drugačen od mene, dokler mi ne vsiljuje svojega mnenja, ker tega tudi sama ne počnem. Saj ponavadi se itak najdejo taki, ki pašejo skupaj (govorim o parih), čeprav obstajajo seveda tudi izjeme. Če ti bolj sedejo naštete stvari, te bo bolj razumel nekdo s podobnimi interesi in ne nek v nulo spedenan tipson, ki išče sebi podobno punco.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
^^Zato pa sem napisala kolegice in ne priijateljice.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ti pa tvoje ljubljancankeMcLarnovc napisal/-a:Da se ne maže je največkrat mišljeno to, da nima 2 kili pudra, senčil in krem na ksihtu. Slednjih je po ljubljani kar precej...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Nisem moški pa upam, da lahko vseeno napišem kaj me moti na nežnejšem spolu, oz. bolj kaj se mi zdi neokusno:
- prefinjenost
- večje količine ličil in pudra
- prevelika zagorelost, ker ženska deluje stara
- oprijeta oblačila na debelih ženskah
- minika na debeli ženski
- povešene prsi in neokusni dekolteji
- hinavščina
- neokusno oblačenje
- prefinjenost
- večje količine ličil in pudra
- prevelika zagorelost, ker ženska deluje stara
- oprijeta oblačila na debelih ženskah
- minika na debeli ženski
- povešene prsi in neokusni dekolteji
- hinavščina
- neokusno oblačenje
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Mahagonij napisal/-a:Ti pa tvoje ljubljancankeMcLarnovc napisal/-a:Da se ne maže je največkrat mišljeno to, da nima 2 kili pudra, senčil in krem na ksihtu. Slednjih je po ljubljani kar precej...
Nikjer nisem omenjal ljubljančank. Rekel sem da je po ljubljani takih kar precej.. To dvoje ni isto..
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Itak... Saj se povsod najdejo take, ki nimajo meje pri pudranju in izgledajo kot voščene lutke ali pa zgrešijo pri odtenku le-tega, ni to omejeno na eno samo mesto.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Srsly?jagoda-malina napisal/-a:kaj me moti na nežnejšem spolu, oz. bolj kaj se mi zdi neokusno:
- prefinjenost
Jz sem pa lih hotela rečt, da se mi zdi pomankanje "miline"(grace), v smislu protipomenke vulgarnosti/(pre)glasnosti, žalostno.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Tearjerker napisal/-a:^^Zato pa sem napisala kolegice in ne priijateljice.
Zanimivo kako ima večina ljudi to razdeljeno. Jst nikoli ne rečem prijateljica, vedno kolegica (se pravi ful dobra, najboljša oseba) . Ostali so pa že znanci in znanke.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
^^Ja js priznam da pri nas se ni nikoli uporablju izraz kolegica, to sem osvojila šele ko sn prišla v belo Ljubljano na faks. In zame so kolegice npr. sošolke s faksa, s katerimi gremo občasno na kavico, ne delimo si pa lih nekih skrivnosti in se ne poznamo do potankosti. Osebke, ženske inu moške, ki jih poznam pa mnogo bolje, ki jih kar tako kdaj in kdaj pokličem za klepet, s katerimi smo se našli predvsem ker delimo skupne intereste, pa jaz dojemam kot prijatelje. Znanci/znanke pa so zame osebe, ki jih od nekod poznam, jih pozdravim na cesti ali kjerkoli jih že srečam, tu pa se naša pot konča.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov